reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Porzeczka, wszystko popieram!!
Ile razy przy spowiedzi gadałam sobie z księdzem to pierwsze co kazał mi szukać dobrego lekarza.
Super,że czujesz już ruchy! Nasz Rajdoloszek wczoraj tak szalał, że było już widać gołym okiem jak się brzuch unosi pod kopniakami. Ale w sb mieliśmy jechać do znajonych a nie czułam nic pół dnia i powiedziałam M , że nie pojadę dopoki malenstwa nie poczuje i godzinę musiałam leżeć i czekać aż się spoznilismy w koncu:D I zajadałam się tam sushi!! Bo koleżanka specjalnie dla mnie zrobiła osobną porcję z wędzonym łosoaiem więc mogłam sobie pozwolić. Tylko winka mi brakowało:p
Jurro mamy połowkowe.
@Nafocza, jak u was zdrówko?

@Porzeczka1234 [emoji8][emoji8]
U nas 35+6 tc. W srode mam wizyte bedziemy ustalac ostateczny termin CC chyba ze Szymus sie obrocil na co caly czas jeszcze licze.
Czuje sie ociezala [emoji23][emoji23]
Ale na ogolnie nie moge narzekac [emoji4]
A Ty Kochana kiedy wizyta ?
Jak samopoczucie?

@magda1208 to normalne ze masz chwile zwatpienia. Chyba kazda z nas to przechodzila. Latwo nam sie teraz mowi wiem,ale uwierz ze sie uda i bedzie dobrze.

Asia669 sliczny jest [emoji7][emoji7]

@nafoczka jak Wasze zdrowko?

Ale mam znowu dużo nadrabianiaaa! :O

@roxie123 - ja też homocysteinę muszę pilnować i biorę na to metylowane, za poleceniem dziewczyn tutaj. ;) zobaczę jednak, co w środę powie mi hematolog na to, bo ona przepisała mi prewenit (nie wiedząc o moich mthfr, które wyszło mi po wizycie).
@marshia - dzięki za odpowiedź, u mnie jednak okres (w tym wypadku na szczęście nadszedł).
@Funia90 - ale mi ślinka pociekła na myśl o tych naleśnikach od @kas90!!! Jak dobrze mieć taką duszyczkę blisko siebie :)) btw. jak się funiu czujesz? :*
@burczuś - Składam najszczersze kondolencje... Bardzo mi przykro, kochana :( ale tak jak @nafoczka napisała - wierz w to <3
@Gabiś - śliczna dzidzia!
@lamia78 - śliczności!!!
@magda1208 - ojeeeej, straszny ten sen :( ale przyjmij, że sny śnią się na odwrót i będzie wszystko ok!! :* aż mnie ciarki przeszły... :( myślę jednak, że śni Ci się tak dlatego, ponieważ stale o tym tu piszemy i myślimy, podświadomość robi swoje.

Ja mam za sobą dość ciężki weekend - stale z psem u weterynarza w klinice, kroplówki, itd... :( ehh...

@pixi.nova ja lecę na glucophage i nie mam absolutnie żadnych skutków ubocznych. Jakichś pozytywnych tez nue odczuwam - jest zupełnie normalnie.
Dziewczęta wszystkie - ja mam teraz pytania o badania.
Wg spisu @nafoczki zabieram się za czas krzepnięcia , v leiden, MTHFR ITP. Czy której z nich można zrobic na NFZ (wiem, ze kariotyp po 3 poronieniu - ale to już zrobiłam prywatnie po 2)
dzieki z góry za odp

reklama
Na V leiden widze, ze lekarz 1k, reumatolog i gin. Ale przy MTHFR nie ma akurat. Ale to zapytam jeszcze tego od 1k.
Mój gin jest prywatny, wiec od niego i tak takiego skierowania nie dostałam - powiedział, ze nawet skierowań nie trzeba, bo i tak trzeba płacić za wszystko. A teraz nie mam czasu, żeby szukać i się zapisywać na NFZ, bo to przynajmniej kolejny miesiąc z głowy :/

Do góry