reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@asia669 Śliczny bobas.

Dzisiaj miałam okropny sen śniło mi się , że leżałam na łóżku. Nagle zauważyłam powiewające długie zasłony na ten widok zapytałam czy to wy moje aniołki tak figlarnie bawicie się . Nagle przyszło do mnie dziecko mała dziewczynka twarz miała w czerwonych krostach . Powiedziała do mnie , że nie mogę mieć dzieci zapytałam ją dlaczego odpowiedziała bo jesteś chora. Od rana miałam doła zastanawiałam się skąd ten sen. Czy Bóg chce mi coś przekazać powiedzieć , żebym zaprzestała na siłę walczyć. ))

@magda1208 ja myślę że to podświadomość na początek nie możemy zajść później donosić ciąży albo na odwrót i później w tych naszych głowach się to wszystko miesza i już nie wiadomo czy to jawa czy sen. Ja myślę że Bóg każdemu daje szansę trzeba wierzyć chodź czasem brakuje już siły

@magda1208 wydaje mi sie ,ze to Ty tak o sobie myslisz, ze jestes chora. Boisz sie teraz tego zielonego swiatla na starania i stad tak mocno psychologiczny sen. Tez po takim mialabym spieprzony dzien.

Dziewczyny @kas90 , @Porzeczka1234 nasze kuchareczki od ksiazki macie przepis na dzem z truskawek?? Taki sprawdzony ,zeby go nie spaprac.

@bea25ta ja robię tak zasypuję truskawki cukrem tak na oko czyli na 2 kg truskawek pół kilo cukru możesz trochę więcej czekam az puszczą sok i wstawiam na płytkę i gotuję na wolnym ogniu i tak jeśli chcesz żeby truskawki były takie rozlazłe to gotujesz do momentu az truskawki będą miękkie jeśli chcesz zeby byly całe ja takie wolę to gotujesz np 15 min ściągasz z plytki i tak ze 3 razy truskawki w obu opcjach muszą być miękkie później po gotowaniu przecedzam truskawki od soku wrzucam do słoików i wekuję sok osobno zlewam i też wekuje mam do wody lub do piwa haha :p ja nie daję w ogóle żelatyny dżem w moim wykonaniu nie jest tak gęsty jak w sklepie ale jest pyszny i wiesz co jesz.

Cholera znów jestem głodna przez to wszystko a dziś caly dzień siedziałam w lodówce z nosem:D:D

Przetworów akurat nie lubię robić, raczej M się w to bawi. Ja dzem truskawkowy robię z zelfixem. Tylko dodaję sok z cytryny lub jagody, żeby zachował ładny kolor.

@magda1208, czytamy teraz z mężem Nowy Testament i ani razu Jezus nie odmowił uzdrowienia gdy ktoś prosił i bardzo w to uzdrowienie wierzył. Głowa do góry:*

Dziewczyny kochane jesteście dziękuję za słowa otuchy . Jestem silną kobietą tak mi się wydaje staram się wierzyć głęboko i nie tracić nadziei . Czasami jednak przychodzą chwile zwątpienia .
Dzisiaj idę na podglądanie . Miłego dzionka.

@magda1208 będzie dobrze nie martw się na pewno się uda zajść w ciążę wiem że łatwo się mówi jak dzidziuś w brzuchu. Nasza dzidzia to cud bo nigdy starania tak łatwo nam nie przyszły z przyjemnością i bez stresu i taka piękna niespodzianka to musiała być reka naszej matulki i oczywiście mam świadomość ze medycyny bo jajko bylo stymulowane i Malina szczepienie leki . Wiecie ja wierzę w Boga chodzę do kościoła ale wierzę też w naukę medycynę itd. Madziu daj znać po wizycie co i jak?

@bea25ta jeśli chciałbyś to można dodać tego zelfixu o których pisała kas jeśli chcesz mogę ci zrobić zdjęcie żebyś zobaczyła konsystencję

@Funia90 o której wizyta?

@Destino jak się czujesz?

Dziewczyny testujace pisać co i jak @dżoł jak u Ciebie?

@burczuś kochana jak się czujesz myślami jestem z Tobą!

@czarna_mala kiedy szczepienia czas zacząć starania wiesz juz kiedy

@Liluli jak się czujesz który to tydzień ty już końcówka

@agatush dziewczyny w ciąży bo nie pamiętam wszystkich ników jak się czujecie?

A ja czuje małe kopniaki takie delikatne nie codziennie ale czuje. A Malina powiedział ze będę czuła takie lepsze za 2 tygodnie do miesiąca i mam się nie stresować ze nie czuję w razie czego.

Dziewczyny zaczęłam robić zastrzyki tak jakby na wysokości żeber i odpukać nie mam siniaków. Może zrosty mi znikną zobaczymy na razie je czuję

reklama
Do góry