reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@asia669 Śliczny bobas.

Dzisiaj miałam okropny sen śniło mi się , że leżałam na łóżku. Nagle zauważyłam powiewające długie zasłony na ten widok zapytałam czy to wy moje aniołki tak figlarnie bawicie się . Nagle przyszło do mnie dziecko mała dziewczynka twarz miała w czerwonych krostach . Powiedziała do mnie , że nie mogę mieć dzieci zapytałam ją dlaczego odpowiedziała bo jesteś chora. Od rana miałam doła zastanawiałam się skąd ten sen. Czy Bóg chce mi coś przekazać powiedzieć , żebym zaprzestała na siłę walczyć. ))

@magda1208 ja myślę że to podświadomość na początek nie możemy zajść później donosić ciąży albo na odwrót i później w tych naszych głowach się to wszystko miesza i już nie wiadomo czy to jawa czy sen. Ja myślę że Bóg każdemu daje szansę trzeba wierzyć chodź czasem brakuje już siły

@magda1208 wydaje mi sie ,ze to Ty tak o sobie myslisz, ze jestes chora. Boisz sie teraz tego zielonego swiatla na starania i stad tak mocno psychologiczny sen. Tez po takim mialabym spieprzony dzien.

Dziewczyny @kas90 , @Porzeczka1234 nasze kuchareczki od ksiazki macie przepis na dzem z truskawek?? Taki sprawdzony ,zeby go nie spaprac.

@bea25ta ja robię tak zasypuję truskawki cukrem tak na oko czyli na 2 kg truskawek pół kilo cukru możesz trochę więcej czekam az puszczą sok i wstawiam na płytkę i gotuję na wolnym ogniu i tak jeśli chcesz żeby truskawki były takie rozlazłe to gotujesz do momentu az truskawki będą miękkie jeśli chcesz zeby byly całe ja takie wolę to gotujesz np 15 min ściągasz z plytki i tak ze 3 razy truskawki w obu opcjach muszą być miękkie później po gotowaniu przecedzam truskawki od soku wrzucam do słoików i wekuję sok osobno zlewam i też wekuje mam do wody lub do piwa haha :p ja nie daję w ogóle żelatyny dżem w moim wykonaniu nie jest tak gęsty jak w sklepie ale jest pyszny i wiesz co jesz.

Cholera znów jestem głodna przez to wszystko a dziś caly dzień siedziałam w lodówce z nosem:D:D

Przetworów akurat nie lubię robić, raczej M się w to bawi. Ja dzem truskawkowy robię z zelfixem. Tylko dodaję sok z cytryny lub jagody, żeby zachował ładny kolor.

@magda1208, czytamy teraz z mężem Nowy Testament i ani razu Jezus nie odmowił uzdrowienia gdy ktoś prosił i bardzo w to uzdrowienie wierzył. Głowa do góry:*

Dziewczyny kochane jesteście dziękuję za słowa otuchy . Jestem silną kobietą tak mi się wydaje staram się wierzyć głęboko i nie tracić nadziei . Czasami jednak przychodzą chwile zwątpienia .
Dzisiaj idę na podglądanie . Miłego dzionka.

@magda1208 będzie dobrze nie martw się na pewno się uda zajść w ciążę wiem że łatwo się mówi jak dzidziuś w brzuchu. Nasza dzidzia to cud bo nigdy starania tak łatwo nam nie przyszły z przyjemnością i bez stresu i taka piękna niespodzianka to musiała być reka naszej matulki i oczywiście mam świadomość ze medycyny bo jajko bylo stymulowane i Malina szczepienie leki . Wiecie ja wierzę w Boga chodzę do kościoła ale wierzę też w naukę medycynę itd. Madziu daj znać po wizycie co i jak?

@bea25ta jeśli chciałbyś to można dodać tego zelfixu o których pisała kas jeśli chcesz mogę ci zrobić zdjęcie żebyś zobaczyła konsystencję

@Funia90 o której wizyta?

@Destino jak się czujesz?

Dziewczyny testujace pisać co i jak @dżoł jak u Ciebie?

@burczuś kochana jak się czujesz myślami jestem z Tobą!

@czarna_mala kiedy szczepienia czas zacząć starania wiesz juz kiedy

@Liluli jak się czujesz który to tydzień ty już końcówka

@agatush dziewczyny w ciąży bo nie pamiętam wszystkich ników jak się czujecie?

A ja czuje małe kopniaki takie delikatne nie codziennie ale czuje. A Malina powiedział ze będę czuła takie lepsze za 2 tygodnie do miesiąca i mam się nie stresować ze nie czuję w razie czego.

Dziewczyny zaczęłam robić zastrzyki tak jakby na wysokości żeber i odpukać nie mam siniaków. Może zrosty mi znikną zobaczymy na razie je czuję

reklama
Do góry