reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Bea super że wszystko ok. A jak się nie ujawnia to może kobietka. Moja do samego porodu nie pokazała płci. Mimo że usg mialam co tydzień od 31 tygodnia.
Funia i tej wersji się trzymamy [emoji106]
Lamia sliczna dziewczynka [emoji4]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@burczuś Nie potrafię znaleźć wytłumaczenia dlatego tyle bólu spotyka dobre osoby.. Bardzo Ci współczuję. Wierzę, że to mimo wszystko ma jakiś sens i będziesz jeszcze silniejsza. Moje kondolencje Kochana dla Ciebie i twojej rodziny.
Czy są tu jakieś dziewczyny biorące glucokophage? Czy faktycznie tak źle się po tym czułyście? Ja mam rozpocząć leczenie ale wyjeżdżam na kilka dni nad morze i obawiam się czy dam radę jak mnie tak rozłoży..Może zacznę to brać po powrocie.. Jak doradzacie?
Po Glucopage czułam się lepiej niż po metformaxie. Moja koleżanka po Gluco też nie miała skutków ubocznych. Musisz sprawdzić na sobie.

mhsv3e5ez4n46979.png

Burczuś bardzo mi przykro ;(

Pozdrawiam was wszystkie ;)

Ale narobiliście ochoty na naleśniki mniam mniam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry