reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 super [emoji5]bardzo sie ciesze [emoji5]
Wiem jak ciezko opanowac panike,mi przed wejsciem do gabinetu zawsze strasznie mocno bije serducho,nie moge tego opanowac ,potem zapominam polowy rzeczy i wyslowic sie nie moge[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
PS. Chyba wszystko wróciło już do normy... w nocy się ruszyło w moim temacie;p

@bea25ta - masz rację! dziękuję! :*
@bertha - już nadszedł :O ale dziękuję! :*
@Funia90 - ojej to trochę cieżki ten obóz miałaś :p :( ale najważniejsze, ze wraca do normy.
Może to też od jakiś leków? Co do mnie - tjaaaa... w nocy przyszła @. :)
@marzycielka81 - :*
@Porzeczka1234 - trzymamy kciuki za Ciebie! :* Ale malina operacji to ma naprawdę sporo :O wow!!!!

Dziewczyny jesteście super wsparciem bardzo mi miło.

@Funia90 dziś się trochę uspokoiłam ale wczoraj .... ja tez miałam takie zaparcia to d leżenia i dużej dawki proga współczuję ale ja bez czopków też nie mogłam isc na kibelek

@kas90 muszę powtórzyć na zespół antyfosfolidowy, CBK,IMK to sa wyniki które wyszły mi źle na początku a attp d-dimery,PT,TT,fibrynogen,homocysteina skontroluje czy nie zwiększyć mi dawki fraxi i czy czegoś nie dołożyć jakiś leków alw jakich to nie powiedział

@Marthi no faktycznie wczoraj wygladał na zmęczonego

@magda1208 ty byłaś u gina w poniedziałek czy coś pochrzaniło mi się i to dopiero ten poniedziałek? Trzymam kciuki

A chciałam tylko powiedzieć ze nie mogę zastrzykow robić w uda muszę w brzuch nawet tamm nisko pod pepkiem na pewno nie zrobię krzywdy dziecku

Ostatnia edycja:
@Porzeczka1234 Kochana mam wizytę w poniedziałek. Działamy pomalutku.
Nie mogłam się dodzwonić w kwestii tych moich badań będę musiała poprosić aby wysłały mi email bo moja Pani ginekolog pyta mnie o zespół antyfosfolipidowy a ja nie potrafię jej nic powiedzieć.
Będzie dobrze musisz wierzyć do końca jesteś pod dobrą opieką.

Szkoda ze mi nie dałaś imienia i nazwiska wczoraj była ta Pani grubsza w recepcji ona jest super dawała mi cukierki wode przynosiła mówiła ze jak chcę się położyć mogę iść na leżankę na pewno by mi podała te wyniki twoje. Ale ja kojarzę ze ty miałaś ten zespół wyniki chyba coś 24 a norma do 20 ale nie pamiętam z kiedy badania były

Dziewczyny moja kruszynka jest w szpitalu ma 10 mies ;[ < córcia mojego męża siostry >
wyszły jej jakieś zmiany wątrobowe ... 3 majcie kciuki żeby było dobrze ! :< strasznie się martwię ;/

reklama
Do góry