Czesc dziewczynki ,melduje sie z mojego obozu[emoji4]
Dzis mialam tak straszne zaparcie ,ze myslam,ze umre albo mnie wywioza,w zyciu tak zle sie nje czulam.
W dodatku nie moglam przec....od 9 -11.30 cierpialam az moj M wyszedl z pracy i kupil mi czopki glicerynowe,po godz zadzialaly,tyle stresu o dzidzie i tyle bolu co bylo to mowie Wam[emoji20]
Do teraz nie jest idealnie ale juz lepiej.
Tak sie konczy moj bezruch i dieta wg M ,bo ja normalnie nie miewam takich problemow:/
Takze pol dnia zlecialo,potem odpoczywalam po tym"porodzie" i tak leze ciagle i leze[emoji4]
Plamienie dzis mniejsze ale sama juz nie wiem czy to lepiej cZy gorzej ,ze ten krwiak sie nie ocZyszcza,oby dziad sie wchlonal[emoji4]
Pije sobie soczek z pomaranczy,na lepsze zasklepianie naczynek[emoji4]
Jak M wroci to moze mi zrobi z buraczka zebym jutro nie cierpiala.
To tyle u mnie,aaa i nie wiem jak mozna tyle spac,serio ciagle jestem zmeczona[emoji849]
Takze resetuje sie [emoji4]
@Marthi teraz spokojnie czekaj na @ a mysle ,ze po tescie przyjdzie lada moment[emoji4]
Chcialam Wam wszystkim podziekowac za rady,zawsze mozna na Was liczyc[emoji5]no i za pamiec dobre duszyczki[emoji4]
@bea25ta pewnie tez bym poszla bidulko na drugie prenatalne na Twoim miejscu,ale na pewno bedzie dobrze[emoji5]
A powiedz mi kochana bo Teoj dzidziol pojawil sie w 8 tyg jak dobrze pamietam,to nadrobil/a pozniej czy wg om jest wiecej tygodni?[emoji4]
Moja przyjaciolka miala identycznie i jej dzdzi urosl w 2 tyg tyle co w miesiac prawie[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom