burczuś
Fanka BB :)
@roxie123 ja nie mam praktycznie żadnych objawów. Zero bólu cycków. Nic. owszem, podbrzusze coś tam kłuje,ale też nie jakoś wybitnie. Sikam jak najęta. co chwila latam,więc nie wiem co z tą wodą:/@burczuś ja 16go będę miała 26dc spróbować można , może jakiś cień cienia się pojawi jak na razie to tylko piersi mi jakby nabrzmiały , bolą krzyże troche jajniki kłują , wysypało mnie malutkimi krostkami po całej twarzy ale to wiesz mogą być objawy niczego ;/ to jeszcze za szybko żeby przewidywać czy załapało czy nie załapało ;p ale wpatruję się w swój organizm jak widzę coś dziwnego , tylko tym razem może być też reakcja na leki ;/ ja encorton biorę od wczoraj więc nie powiem , ale w skutkach ubocznych pisało o opuchliznach jeśli się niepokoisz zawsze możesz zapytać lekarza nawet rodzinnego
@Marthi czekamy na teścik ... nawet jakby był pozytywny to musisz być dobrej myśli :* a może faktycznie @ się z Tobą droczy a stresem ją blokujesz . To tak jest wlasnie jak się chce to nie ma Ja miałam w 2ciąży plamienie implantacyjne takie delikatne smużki brązowe , w pierwszej nic
Może ta opuchlizna faktycznie po upałach.
Także choć wierzę, to jakoś wątpię.Może napiszcie,kiedy zaczęły Was boleć cycki?