reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@burczuś ja 16go będę miała 26dc spróbować można , może jakiś cień cienia się pojawi :) jak na razie to tylko piersi mi jakby nabrzmiały , bolą krzyże troche jajniki kłują , wysypało mnie malutkimi krostkami po całej twarzy ale to wiesz mogą być objawy niczego ;/ to jeszcze za szybko żeby przewidywać czy załapało czy nie załapało ;p ale wpatruję się w swój organizm jak widzę coś dziwnego , tylko tym razem może być też reakcja na leki ;/ ja encorton biorę od wczoraj więc nie powiem , ale w skutkach ubocznych pisało o opuchliznach jeśli się niepokoisz zawsze możesz zapytać lekarza nawet rodzinnego :)
@Marthi czekamy na teścik ... nawet jakby był pozytywny to musisz być dobrej myśli :* a może faktycznie @ się z Tobą droczy a stresem ją blokujesz . To tak jest wlasnie jak się chce to nie ma :) Ja miałam w 2ciąży plamienie implantacyjne takie delikatne smużki brązowe , w pierwszej nic
@roxie123 ja nie mam praktycznie żadnych objawów. Zero bólu cycków. Nic. owszem, podbrzusze coś tam kłuje,ale też nie jakoś wybitnie. Sikam jak najęta. co chwila latam,więc nie wiem co z tą wodą:/
Może ta opuchlizna faktycznie po upałach.
Także choć wierzę, to jakoś wątpię.Może napiszcie,kiedy zaczęły Was boleć cycki?

reklama
Hej ho, witam się po pracy :)
1496807337-aaaaaa.jpeg

@czarna_mala nie przejmuj się moje "implanty" tak jak na zdjęciu wygladały jeszcze 3 tygodnie po pierwszym szczepieniu. Lekarz celował w inny obszar [emoji16] dasz radę [emoji8]

@Destino, maluszek żyje, rozwija się musi być dobrze. Niełatwe dobrego początki!

@Funia90, trzymam również mocno kciuki za ciebie. Mam nadzieję, że krwawienie zmalało?

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
O faken dupen nie jestem sama z moimi Himalajami [emoji6]

Eeee nie ma źle;) Ja też miałam podobnie:) Bolało jak jasna cholera,swędziało...przykładałam zimne kompresy:) Dasz radę. Nie będą tam celować, narobią nowe pagórki i się wyrówna;)
Taki żarcik;p
@roxie123 ja będę testować nie prędzej niż 16-06, to będzie 27dc.
@Destino @Funia90 trzymam kciuki za Was i Wasze kropeczki:)
Hahaha będę mieć ręce jak Pudzian [emoji23]

@czarna_mala @matulkaa a czy wy macie szczepienie tylko w 2 miejsca podawane ? U mnie było tak że wkuwali się w 5 miejsc na jednej ręce i nie było aż tak bardzo dużych tych gólek jak u was biedne ale to wszystko w slusznej sprawie czarna bądź dzielna. Przypomnij mi matulkaa ty juz masz zielone światło?

U nas wczoraj była taka burza o 22 az się bałam o moją chodowlę pimidorkową na balkonie

@Marthi zrób test po co się stresować juz czasu nie odwrócisz

@Destino @Funia90 jak dziś sytuacja jak się czujecie?

@susana wszystko dobrze zamilkłaś? Martwię sie troszkę

@bea25ta ja do tej pory myślę czy serce bije jak idę na usg więc nie wiem czy mnie to opuści

@kas90 czy ty też tak odczuwasz piersi? Za tydzień masz połówkowe w którym tygodniu bedziesz ?

Trzymam kciuki za staraczki i za testujace
Hmm ja mam w 3 miejsca u jednej reki i 3 miejsca u drugiej ręki ;)
8ee1b792fdc7ee56d2b11e7fbc29040d.jpg
868fd0d158063028a975928b527c6b1a.jpg

jeśli Malina szczepi w APC to możliwe, że nawet ta sama Pani Piguła nam daje szczepionki [emoji6]
Dziewczyny a mam pytanie do Was. Czy po Encortonie któraś miała opuchnięte nogi? a dokładniej kostki? Biorę 10mg Encortonu i mam wrażenie,że mam kostki jak balony.w ogóle od kostki w dół.
Ja kostek nie miałam opuchniętych, ale gymbę owszem [emoji1]
@czarna_mala, @matulkaa nie mialam szczepien, mam tylko nadzieje, ze himalaje przyniosa dorodne dzieciaki i to jak najszybciej [emoji64][emoji64]

@bea25ta mysle ze nawet dzien przed porodem bedziesz drzala o malenstwo a przed usg jak przed matura. Ze stresu wszystkie objawy ciazy znikaja. Jestes dzielna. Moze nie krwawisz, ale swoja droge tez przeszlas [emoji8]

@Marthi rob test jak bedziesz w ciazy to wyjdzie nawet popoludniowy jak u mnie [emoji64]

@bertha ostatnio ciebie mialam na koronce. Oby wam sie juz udalo. Jak nie naturalnie to wizyta w Novum juz bliziutko. Dzidziol to dzidziol wazne by zyl, zdrowo sie rozwijal i rosl [emoji4]

@matulkaa u mnie 8 dzien po owu, 24dc. Beta dwucyfrowa [emoji110] powodzenia

@nafoczka zdrowka dla was, jeszcze dzien, a potem bedziesz masowac pupe Wikusia

@susana nie znikaj na tak dlugo martwimy sie o was. Dziekuje za odpowiedz o skurczach. Ostatnio tez zauwazylam ze jak ogrzeje brzuch poduszka to tak nie boli [emoji1]

Pamietam o wszystkich diagnozujacych, o starajacych, o mamusiach z pociechami w domkach brzuszkowych i rodzinnych. Wszystkiego dobrego i spokoju...

@burczus ja tak nie mam. Moze warto skontrolowac nerki, bo to moze byc przyczyna. A biezesz metformine? Ja mam tylko problem z zoladkiem po encortonie, ale to bylo do przewidzenia. A nery bola mnie jak cholera wiec musze zmniejszac metformine.

U nas dzis mniej krwi. Pani gin mowila zeby brac cleksan co 2 dzien to uda sie powstrzymac krwawienie. Niestety nie mam odwagi. Wzielam mniejsza dawke. Nie mam odwagi bo o mnie upominaja sie bolace zyly. Nawet zadtanawiam sie czy gdzies nie zachaczyc o hematologa. Czy oprocz Sachy jest ktos dobry w krakowie, albo w okolicach gliwic?

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Heheh muszą, nie po to tyle kasy wydajemy i cierpimy, żeby teraz się nie powiodło [emoji16]

@burczuś - ja kiedys gdzies czytalam, ze takie objawy po encortonie moga byc...

@czarna_mala - ja robilam zawsze w dniu spodziewanej miesiaczki, ewentualnie 1 dzien po..

@Destino - dzięki kochana za wsparcie!

Ogromnie się boję, co chwilę chodzę do wc, ale cisza....
Dziewczyny, gdyby się okazało, że mamy niespodziankę będę Was błaaaaaaaaaaaaaagać i po nogach całować o ustawienie leków i porady!!!
Mam nadzieję, że to się dziś nie stanie bo chyba zemdleje, aleeee... w razie "w" będę musiała jakoś to szybko ogarnąć.

Boże... aż się spociłam na samą myśl! :angry::szok::angry::unsure:
To chyba nie do mnie [emoji8]

Dziękuje :*
Wizyta w nOvum za tydzień. To będzie jakoś 9dpo - wnioskuje owu tylko na obserwacji śluzu, bólu podbrzusza i statystyce - wiec sobie sikne, może nie trzeba będzie jechać..? Ale to by musiał być cud.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czekam na cud u Ciebie, ewentualnie na cud Lewandowskiego [emoji110]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@burczuś też często chodze bo dużo wody pije :) ja teraz podchodze z dystansem do wszystkiego , jedynie co to tak się obserwuję bo żeby wiedzieć czy mam jakąś reakcje na te leki . Cycki od zabiegu < w listopadzie miałam > to jak gąbka 0 reakcji czy na @ czy na cokolwiek miękkie cały czas , a dzisiaj tak jakoś inaczej więc się zdziwiłam ,ze się obudziły :D to kostki może faktycznie od gorąca :) czekamy w takim razie do przyszłego tygodnia :)

@burczuś też często chodze bo dużo wody pije :) ja teraz podchodze z dystansem do wszystkiego , jedynie co to tak się obserwuję bo żeby wiedzieć czy mam jakąś reakcje na te leki . Cycki od zabiegu < w listopadzie miałam > to jak gąbka 0 reakcji czy na @ czy na cokolwiek miękkie cały czas , a dzisiaj tak jakoś inaczej więc się zdziwiłam ,ze się obudziły :D to kostki może faktycznie od gorąca :) czekamy w takim razie do przyszłego tygodnia :)
No widzisz to masz jakieś sygnaly. U mnie nic. Każdy jeden poprzedni cykl byl taki, że od owu do okresu bolaly mnie cycki. W tym? Zero. No zobaczymy co się wyklaruje za parę dni;) kciukamy nawzajem za siebie:*

reklama
Do góry