reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Marthi ja mialam jesli za takowe mozna uznac plamienia w dniach spodziewanego okresu po widocznej becie [emoji16] po prostu nie wytrzymalam i test zrobilam wczesniej

@kwiatuszku nawet nie chce myslec o stresach ktore dopadaja jak dzieci choruja. Narazie skupie sie na tych "mniejszych" ciazowych
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Marthi ja miałam plamienie implantacyjne 2 razy ale było brązowe a rozowe plamienia były zapowiedzią zbliżającego się okresu który się niekiedy i 2 dni zbierał

@burczuś ja 16go będę miała 26dc spróbować można , może jakiś cień cienia się pojawi :) jak na razie to tylko piersi mi jakby nabrzmiały , bolą krzyże troche jajniki kłują , wysypało mnie malutkimi krostkami po całej twarzy ale to wiesz mogą być objawy niczego ;/ to jeszcze za szybko żeby przewidywać czy załapało czy nie załapało ;p ale wpatruję się w swój organizm jak widzę coś dziwnego , tylko tym razem może być też reakcja na leki ;/ ja encorton biorę od wczoraj więc nie powiem , ale w skutkach ubocznych pisało o opuchliznach jeśli się niepokoisz zawsze możesz zapytać lekarza nawet rodzinnego :)
@Marthi czekamy na teścik ... nawet jakby był pozytywny to musisz być dobrej myśli :* a może faktycznie @ się z Tobą droczy a stresem ją blokujesz . To tak jest wlasnie jak się chce to nie ma :) Ja miałam w 2ciąży plamienie implantacyjne takie delikatne smużki brązowe , w pierwszej nic

@bertha ostatnio ciebie mialam na koronce. Oby wam sie juz udalo. Jak nie naturalnie to wizyta w Novum juz bliziutko. Dzidziol to dzidziol wazne by zyl, zdrowo sie rozwijal i rosl [emoji4]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje :*
Wizyta w nOvum za tydzień. To będzie jakoś 9dpo - wnioskuje owu tylko na obserwacji śluzu, bólu podbrzusza i statystyce - wiec sobie sikne, może nie trzeba będzie jechać..? Ale to by musiał być cud.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje :*
Wizyta w nOvum za tydzień. To będzie jakoś 9dpo - wnioskuje owu tylko na obserwacji śluzu, bólu podbrzusza i statystyce - wiec sobie sikne, może nie trzeba będzie jechać..? Ale to by musiał być cud.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale cuda się zdarzają, trzeba wierzyć [emoji8] powodzenia w każdym razie, czy to z testem, czy to na wizycie.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@czarna_mala @matulkaa a czy wy macie szczepienie tylko w 2 miejsca podawane ? U mnie było tak że wkuwali się w 5 miejsc na jednej ręce i nie było aż tak bardzo dużych tych gólek jak u was biedne ale to wszystko w slusznej sprawie czarna bądź dzielna. Przypomnij mi matulkaa ty juz masz zielone światło?

U nas wczoraj była taka burza o 22 az się bałam o moją chodowlę pimidorkową na balkonie

@Marthi zrób test po co się stresować juz czasu nie odwrócisz

@Destino @Funia90 jak dziś sytuacja jak się czujecie?

@susana wszystko dobrze zamilkłaś? Martwię sie troszkę

@bea25ta ja do tej pory myślę czy serce bije jak idę na usg więc nie wiem czy mnie to opuści

@kas90 czy ty też tak odczuwasz piersi? Za tydzień masz połówkowe w którym tygodniu bedziesz ?

Trzymam kciuki za staraczki i za testujace

Mimo, że są małe, to bolą mnie bardzoooo i są jakby napuchnięte i żylaste. Z 1,5 tygodnia temu bolały najbardziej,a za kilka dni jak przy balsamowaniu mocniej nacisnęłam, to pojawiły się kropelki wody, czyli jak mnie nafoczka uświadomiła :)D) - siara. Teraz delikatnie się z nimi obchodzę i nic nie wypływa. Wyczytałam na necie, że koło 16-18 tc zaczyna się ta siara wytwarzać.
Na połówkowym będę miała 19t0dwg OM.

@burczuś, ja nie miałam opuchnietych, ale ponoć encorton może zatrzymywać wodę w organizmie. Chyba, ze to przez upały. Spróbuj popijać pokrzywę, jest moczopędna.
Kwiatuszek, Nafoczka, biedne wasze robaczki, ja to chyba mojego M na takie "akcje" będę wysyłać z dzieckiem, a już na 100% do dentysty.

@Marthi, ja prawie zawsze miałam implantacyjne, ale nie w terminie @ tylko kilka dni wcześniej.

Mnie się usg do tej pory źle kojarzy, aż ostatnio lekarka się śmiała, że mam srogą minę :D, a ja po prostu leżę jak mumia i dopiero w połowie drogi do domu zaczynam się rozczulać nad usg :D

reklama
@iveo ja miałam wczoraj właśnie takie lekko brązowawe, dziś jak byłam raz siku też niby coś się pojawiło a teraz już cisza... Chodzę do wc co godzine i wyczekuje 15 by skończycć pracę ;/

@kas90 - ja powinnam okres dostać w poniedziałek, zgodnie z kalendarzykiem. Bardzo rzadko zdarzały mi się opóźnienia, może z 3x o 1 dzień i raz dostałam okres po 42 dniach ale wtedy nawet nie brałam pod uwagę, że mogłam być w ciązy...

@roxie - zrobię zaraz po poludniu jak dojade do domu i dam znać :* aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :O :O :O

Do góry