@czarna_mala,
@matulkaa nie mialam szczepien, mam tylko nadzieje, ze himalaje przyniosa dorodne dzieciaki i to jak najszybciej [emoji64][emoji64]
@bea25ta mysle ze nawet dzien przed porodem bedziesz drzala o malenstwo a przed usg jak przed matura. Ze stresu wszystkie objawy ciazy znikaja. Jestes dzielna. Moze nie krwawisz, ale swoja droge tez przeszlas [emoji8]
@Marthi rob test jak bedziesz w ciazy to wyjdzie nawet popoludniowy jak u mnie [emoji64]
@bertha ostatnio ciebie mialam na koronce. Oby wam sie juz udalo. Jak nie naturalnie to wizyta w Novum juz bliziutko. Dzidziol to dzidziol wazne by zyl, zdrowo sie rozwijal i rosl [emoji4]
@matulkaa u mnie 8 dzien po owu, 24dc. Beta dwucyfrowa [emoji110] powodzenia
@nafoczka zdrowka dla was, jeszcze dzien, a potem bedziesz masowac pupe Wikusia
@susana nie znikaj na tak dlugo martwimy sie o was. Dziekuje za odpowiedz o skurczach. Ostatnio tez zauwazylam ze jak ogrzeje brzuch poduszka to tak nie boli [emoji1]
Pamietam o wszystkich diagnozujacych, o starajacych, o mamusiach z pociechami w domkach brzuszkowych i rodzinnych. Wszystkiego dobrego i spokoju...
@burczus ja tak nie mam. Moze warto skontrolowac nerki, bo to moze byc przyczyna. A biezesz metformine? Ja mam tylko problem z zoladkiem po encortonie, ale to bylo do przewidzenia. A nery bola mnie jak cholera wiec musze zmniejszac metformine.
U nas dzis mniej krwi. Pani gin mowila zeby brac cleksan co 2 dzien to uda sie powstrzymac krwawienie. Niestety nie mam odwagi. Wzielam mniejsza dawke. Nie mam odwagi bo o mnie upominaja sie bolace zyly. Nawet zadtanawiam sie czy gdzies nie zachaczyc o hematologa. Czy oprocz Sachy jest ktos dobry w krakowie, albo w okolicach gliwic?
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom