reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234, tak ja już dostałam zielone światło i nawet starania zaczęłam [emoji16]
W Krakowie wszystkich kłują po dwa razy [emoji56]

@Marthi zrób test, lepiej wiedzieć zawczasu i jak najszybciej wdrożyć leczenie. Co ma być to będzie [emoji8]

Ps. Kiedy najwcześniej robiłyście betę?

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@Porzeczka1234, tak ja już dostałam zielone światło i nawet starania zaczęłam [emoji16]
W Krakowie wszystkich kłują po dwa razy [emoji56]

@Marthi zrób test, lepiej wiedzieć zawczasu i jak najszybciej wdrożyć leczenie. Co ma być to będzie [emoji8]

Ps. Kiedy najwcześniej robiłyście betę?

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba z 10 dni po owulacji:)

Dziewczyny a mam pytanie do Was. Czy po Encortonie któraś miała opuchnięte nogi? a dokładniej kostki? Biorę 10mg Encortonu i mam wrażenie,że mam kostki jak balony.w ogóle od kostki w dół.

Dziewczyny a mam pytanie do Was. Czy po Encortonie któraś miała opuchnięte nogi? a dokładniej kostki? Biorę 10mg Encortonu i mam wrażenie,że mam kostki jak balony.w ogóle od kostki w dół.
Burczus ja nie ale też brałam go od września wiec w jesienno zimowych miesiącach a ty w lecie. Może to przez upał?
@Marthi czekamy :)
@czarna_mala @matulkaa ale guziole :/ jak obcy z twojej podłogi @czarna_mala :)
Test 10dpo

@czarna_mala, @matulkaa nie mialam szczepien, mam tylko nadzieje, ze himalaje przyniosa dorodne dzieciaki i to jak najszybciej [emoji64][emoji64]

@bea25ta mysle ze nawet dzien przed porodem bedziesz drzala o malenstwo a przed usg jak przed matura. Ze stresu wszystkie objawy ciazy znikaja. Jestes dzielna. Moze nie krwawisz, ale swoja droge tez przeszlas [emoji8]

@Marthi rob test jak bedziesz w ciazy to wyjdzie nawet popoludniowy jak u mnie [emoji64]

@bertha ostatnio ciebie mialam na koronce. Oby wam sie juz udalo. Jak nie naturalnie to wizyta w Novum juz bliziutko. Dzidziol to dzidziol wazne by zyl, zdrowo sie rozwijal i rosl [emoji4]

@matulkaa u mnie 8 dzien po owu, 24dc. Beta dwucyfrowa [emoji110] powodzenia

@nafoczka zdrowka dla was, jeszcze dzien, a potem bedziesz masowac pupe Wikusia

@susana nie znikaj na tak dlugo martwimy sie o was. Dziekuje za odpowiedz o skurczach. Ostatnio tez zauwazylam ze jak ogrzeje brzuch poduszka to tak nie boli [emoji1]

Pamietam o wszystkich diagnozujacych, o starajacych, o mamusiach z pociechami w domkach brzuszkowych i rodzinnych. Wszystkiego dobrego i spokoju...

@burczus ja tak nie mam. Moze warto skontrolowac nerki, bo to moze byc przyczyna. A biezesz metformine? Ja mam tylko problem z zoladkiem po encortonie, ale to bylo do przewidzenia. A nery bola mnie jak cholera wiec musze zmniejszac metformine.

U nas dzis mniej krwi. Pani gin mowila zeby brac cleksan co 2 dzien to uda sie powstrzymac krwawienie. Niestety nie mam odwagi. Wzielam mniejsza dawke. Nie mam odwagi bo o mnie upominaja sie bolace zyly. Nawet zadtanawiam sie czy gdzies nie zachaczyc o hematologa. Czy oprocz Sachy jest ktos dobry w krakowie, albo w okolicach gliwic?

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@burczuś - ja kiedys gdzies czytalam, ze takie objawy po encortonie moga byc...

@czarna_mala - ja robilam zawsze w dniu spodziewanej miesiaczki, ewentualnie 1 dzien po..

@Destino - dzięki kochana za wsparcie!

Ogromnie się boję, co chwilę chodzę do wc, ale cisza....
Dziewczyny, gdyby się okazało, że mamy niespodziankę będę Was błaaaaaaaaaaaaaagać i po nogach całować o ustawienie leków i porady!!!
Mam nadzieję, że to się dziś nie stanie bo chyba zemdleje, aleeee... w razie "w" będę musiała jakoś to szybko ogarnąć.

Boże... aż się spociłam na samą myśl! :angry::szok::angry::unsure:

Dziewczyny chciałam Wam podziekowac za wsparcie akcji dla Olusi. Link do: haloGORLICE.info - Dzięki Wam życie Oli (i jej mamy) będzie łatwiejsze
Bóg wynagrodzi Wam to w dzieciach!!!
Nie odniosę sie do postów, ale jeden mi wpadł w oko. Destino w Krakowie jest jeszcze dr Sydor. U niego nie bylam, ale dziewczyny sobie chwala.

Moje dzieci rosna a ja nawet nie wiem kiedyi jak tak juz urosly. Wczoraj bylam Adamem na przetykaniu kanalikow lzowych... mowie Wam horror! Jeszcze minuta a by mnie wynosili... oby sie mu tylko poprawiło po tym.
Buziaki dla Wszystkich!!!!

reklama
@czarna_mala, @matulkaa nie mialam szczepien, mam tylko nadzieje, ze himalaje przyniosa dorodne dzieciaki i to jak najszybciej [emoji64][emoji64]

@bea25ta mysle ze nawet dzien przed porodem bedziesz drzala o malenstwo a przed usg jak przed matura. Ze stresu wszystkie objawy ciazy znikaja. Jestes dzielna. Moze nie krwawisz, ale swoja droge tez przeszlas [emoji8]

@Marthi rob test jak bedziesz w ciazy to wyjdzie nawet popoludniowy jak u mnie [emoji64]

@bertha ostatnio ciebie mialam na koronce. Oby wam sie juz udalo. Jak nie naturalnie to wizyta w Novum juz bliziutko. Dzidziol to dzidziol wazne by zyl, zdrowo sie rozwijal i rosl [emoji4]

@matulkaa u mnie 8 dzien po owu, 24dc. Beta dwucyfrowa [emoji110] powodzenia

@nafoczka zdrowka dla was, jeszcze dzien, a potem bedziesz masowac pupe Wikusia

@susana nie znikaj na tak dlugo martwimy sie o was. Dziekuje za odpowiedz o skurczach. Ostatnio tez zauwazylam ze jak ogrzeje brzuch poduszka to tak nie boli [emoji1]

Pamietam o wszystkich diagnozujacych, o starajacych, o mamusiach z pociechami w domkach brzuszkowych i rodzinnych. Wszystkiego dobrego i spokoju...

@burczus ja tak nie mam. Moze warto skontrolowac nerki, bo to moze byc przyczyna. A biezesz metformine? Ja mam tylko problem z zoladkiem po encortonie, ale to bylo do przewidzenia. A nery bola mnie jak cholera wiec musze zmniejszac metformine.

U nas dzis mniej krwi. Pani gin mowila zeby brac cleksan co 2 dzien to uda sie powstrzymac krwawienie. Niestety nie mam odwagi. Wzielam mniejsza dawke. Nie mam odwagi bo o mnie upominaja sie bolace zyly. Nawet zadtanawiam sie czy gdzies nie zachaczyc o hematologa. Czy oprocz Sachy jest ktos dobry w krakowie, albo w okolicach gliwic?

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ciociu tak 1 dzień :D a pupcie to mama ciągle masuje, piesci i całuje :D
Trzymaj się dzielnie skarbie :*

Do góry