reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marzycielka Slonko nasza Oliwka tez przyszla do nas w darze i odeszla. Trudno myslec o beztrosce, ale nasze aniolki wolalyby radosnych rodzicow niz zatroskanych. Dla nas nic juz nie bedzie jak dawniej, ale Slonce i dla nas chce swiecic

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@czarna_mala no własnie nie, a te pierwsze badania robiłam u niego w APC i nie mówił o tym teście LCT, a skąd ja to miałam wiedzieć jak rok temu zaczynałam przygode z immunologią. naprawde jestem na niego wściekła:mad::mad::mad:

Przykro mi :( ja tutaj wyczytałam na początku forum (bodajże Enya pisała, że robi się w komplecie te dwa badania na początku). Może Paśnik założył, że tak jak większość kobiet masz ujemny? Czasami widzisz jednak lepiej naciągnąć na jedno badanie więcej niż mieć teraz żal do doktora, że czas i kasa stracone [emoji20] przykro mi [emoji29]

Tak, mały rośnie. A grzeczność zależy od dnia. Właśnie wróciliśmy z Poradni Chirurgicznej, bo Tymkowi zrobił się guzek nad obojczykiem, robili usg i to prawdopodobnie węzeł chlonny po szczepieniu na gruźlicę. Narazie do obserwacji, jak coś będzie się działo będą chcieli go wyciąć. Także ostatnio biegamy po lekarzach [emoji20]

mhsv3e5ez4n46979.png
Kciuki za Tymcia, niech idzie sobie ta kuleczka, a sio! [emoji4]

Piękności [emoji7] [emoji7] [emoji7]

@asia669, @Gabiś cudne są te wasze skarby, z chęcią ukradnę sobie jednego :p
@mała79, wielka szkoda, że dopiero teraz zlecił ten test, bo on przecież świadczy o tym, że powinnaś być szczepiona od obcego dawcy!!! Chyba, że wynik testu może ulec zmianie (pod wpływem szczepionek) ? U mnie LCT był w komplecie z MLR.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze widzisz, ja powtarzałam czyli możliwe, że może się zmieniać?! Nadmienię, że nie zarobiło na tym APC tylko Prokocim, więc nie było to naciąganie na koszta mnie, żeby APC zarobiło [emoji6]
dziewczyny ja już porozmowie z imunnologiem i plan jest taki że musze wziąść te leki immunosupresyjne przez 3 tygodnie żeby obniżyc ten test LCT , który jest dziesięciokrotnie wyższy niz norma i wtedy powtórka testu i ew. dalsze szczepienia pullowane, takze u mnie droga daleka i wyboista do upragnionego rodzeństwa dla mojego 5 -cio letniego "cudu". Ale jak to @burczuś powiada dopóki menopauza nas nie dopadnie WALCZYMY więc się nie załamuję ....
Coś mi się wydaje, że my obie za jakiś czas ruszymy z kopyta [emoji6]
Juz podkradam na wątek o badaniach :)

Marthi ja wit B dzieliłam i leki miałam rozpisane-poukladane na 7 dni i 4 pory dnia żeby nie brać wszystkiego na raz.

Burczus ja robiłam sama :) trzymam kciuki bardzo mocno za Ciebie :*
@Destino @Funia90 jak się czujecie?
@bertha @mickey* co u was?

Kochane mamy ♡ życzę wam i waszym pociechom dużo zdrowia i spokoju ducha ♡ a wszystkim aniołkowym mamom aby te aniołki wróciły do was na ziemię :)
Kradzieju [emoji8]

Iveo kariotypy i mutacje w kierunku trombofilii. Skierowania od rodzinnego a badania genetyk.

Destino trzymam kciuki.

U mnie torbiel 5,6×4,7 mm. Bardzo bolalo mnie w prawym boku. W poniedzialek kontrola czy menda sie zmniejsza. I wydaje mi sie, ze nie mam w ogole owulacji i ze co misiac mam torbiel. Co na owulacje i co na torbiele?

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Na owu monitoring, Clostilbegyt lub Lametta, zioła o. Sroki lub o. Klimuszko, na pęknięcie Ovitrelle lub Pregnyl. Ja na trobiele dostałam po prostu No spe, ale dawkowania nie pamiętam, z tym że ja miałam zwykle czynnościowe torbiele po stymulacji [emoji6]

Wszystkim forumowym dzieciakom i aniołkom wszystkiego najlepszego [emoji8] [emoji8] [emoji8] przesyłam życzenia dla każdej z Was, bo każda z nas jest dzieckiem, dzieckiem swojej mamy [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Wybaczcie, ze wczesniej nie pisałam trafiłam z psem na ostry dużyr dzis i ostatnie 5h spędziłam tam... kroplówki, zastrzyki... ogolem masakra. Zaczal tak kaszleć i sie dusić co po chwile, ze Jedna noga na drugim świecie.... biedny Maks, ma 14 lat prawie a dzis nagle obrzęk płuc, ogromna wątroba, złe wyniki z krwi, podejrzenie guza na płucach.... itd itp.... powiedziano nam wprost ze moze sie udusić w kazdej chwili. :/

Myślicie ze z tymi moimi wynikami (chodzi mi o kwas foliowy i b12) mam brac nadal metylowane? Zaznaczam ze przed tym badaniem bralam metylowane formy przez dwa dni tylko.... No ale mam to MTHFR a1298...

@nafoczka @Porzeczka1234 wy sie chyba kochane na tym znacie? [emoji8] podpowiedzcie mi prosze co robic....

1496350536-aaaaaa.jpeg
1496350536-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@kas90 co do prewenitu to bralam go jakis miesiąc wczesniej.... w sumie on miał w składzie chyba b12 i kwas... ale czy w miesiąc (nie biorąc wczesniej innych witamin niz selen i wit D) byłoby mi w stanie to tak wzrosnąć?

Co do homocysteiny - spadła z 10.0 na 5.9 wynik w miare spoko mi sie wydaje ale... zmieniłam tez diete jadłam przed prewenitem i jem nadal buraki itd wiec to pewnie ma tez wpływ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Laski nie odniosę sie do Waszych postow,aledziś miałam podany ovitrelle i intralipid.
A to wszystko podaje mi kpleżanka e 23tc;)
Dobry omen;)
@burczuś, a w jakim dniu cyklu jesteś, wiesz jak duże jajka wyhodowałaś :p
Wiesz ja nigdy do tej pory nie miałam monitoringu cyklu i zastrzyków na pękanie pecherzyka (zawsze musi być ten pierwszy raz :-) a czeka mnie Ovitrelle w niedzielę

Ostatnia edycja:
@burczuś, a w jakim dniu cyklu jesteś, wiesz jak duże jajka wyhodowałaś :p
Wiesz ja nigdy do tej pory nie miałam monitoringu cyklu i zastrzyków na pękanie pecherzyka (zawsze musi być ten pierwszy raz :-) a czeka mnie Ovitrelle w niedzielę

Dziś 11dc. Powiem Ci cos. Po foto na innym wątku wiem źe zakumplowałybyśmy się:)

reklama
@burczuś Tak mi z oczu dobrze patrzy :p
Kurczę ja dziś też 11dc, a P kazał przyjechać dopiero w niedzielę. Ale ja w 9dc pęcherzyki miałam od 10 do 12 mm. (+ ok. 2 mm dziennie daje ok. 20-22 w nd :) chyba optymalnie?

Do góry