Przykro mi
ja tutaj wyczytałam na początku forum (bodajże Enya pisała, że robi się w komplecie te dwa badania na początku). Może Paśnik założył, że tak jak większość kobiet masz ujemny? Czasami widzisz jednak lepiej naciągnąć na jedno badanie więcej niż mieć teraz żal do doktora, że czas i kasa stracone [emoji20] przykro mi [emoji29]
Tak, mały rośnie. A grzeczność zależy od dnia. Właśnie wróciliśmy z Poradni Chirurgicznej, bo Tymkowi zrobił się guzek nad obojczykiem, robili usg i to prawdopodobnie węzeł chlonny po szczepieniu na gruźlicę. Narazie do obserwacji, jak coś będzie się działo będą chcieli go wyciąć. Także ostatnio biegamy po lekarzach [emoji20]
Kciuki za Tymcia, niech idzie sobie ta kuleczka, a sio! [emoji4]
Piękności [emoji7] [emoji7] [emoji7]
@asia669,
@Gabiś cudne są te wasze skarby, z chęcią ukradnę sobie jednego
@mała79, wielka szkoda, że dopiero teraz zlecił ten test, bo on przecież świadczy o tym, że powinnaś być szczepiona od obcego dawcy!!! Chyba, że wynik testu może ulec zmianie (pod wpływem szczepionek) ? U mnie LCT był w komplecie z MLR.
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze widzisz, ja powtarzałam czyli możliwe, że może się zmieniać?! Nadmienię, że nie zarobiło na tym APC tylko Prokocim, więc nie było to naciąganie na koszta mnie, żeby APC zarobiło [emoji6]
dziewczyny ja już porozmowie z imunnologiem i plan jest taki że musze wziąść te leki immunosupresyjne przez 3 tygodnie żeby obniżyc ten test LCT , który jest dziesięciokrotnie wyższy niz norma i wtedy powtórka testu i ew. dalsze szczepienia pullowane, takze u mnie droga daleka i wyboista do upragnionego rodzeństwa dla mojego 5 -cio letniego "cudu". Ale jak to
@burczuś powiada dopóki menopauza nas nie dopadnie WALCZYMY więc się nie załamuję ....
Coś mi się wydaje, że my obie za jakiś czas ruszymy z kopyta [emoji6]
Juz podkradam na wątek o badaniach
Marthi ja wit B dzieliłam i leki miałam rozpisane-poukladane na 7 dni i 4 pory dnia żeby nie brać wszystkiego na raz.
Burczus ja robiłam sama
trzymam kciuki bardzo mocno za Ciebie :*
@Destino @Funia90 jak się czujecie?
@bertha @mickey* co u was?
Kochane mamy ♡ życzę wam i waszym pociechom dużo zdrowia i spokoju ducha ♡ a wszystkim aniołkowym mamom aby te aniołki wróciły do was na ziemię
Kradzieju [emoji8]
Iveo kariotypy i mutacje w kierunku trombofilii. Skierowania od rodzinnego a badania genetyk.
Destino trzymam kciuki.
U mnie torbiel 5,6×4,7 mm. Bardzo bolalo mnie w prawym boku. W poniedzialek kontrola czy menda sie zmniejsza. I wydaje mi sie, ze nie mam w ogole owulacji i ze co misiac mam torbiel. Co na owulacje i co na torbiele?
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Na owu monitoring, Clostilbegyt lub Lametta, zioła o. Sroki lub o. Klimuszko, na pęknięcie Ovitrelle lub Pregnyl. Ja na trobiele dostałam po prostu No spe, ale dawkowania nie pamiętam, z tym że ja miałam zwykle czynnościowe torbiele po stymulacji [emoji6]
Wszystkim forumowym dzieciakom i aniołkom wszystkiego najlepszego [emoji8] [emoji8] [emoji8] przesyłam życzenia dla każdej z Was, bo każda z nas jest dzieckiem, dzieckiem swojej mamy [emoji8] [emoji8] [emoji8]
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka