reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kochane dziekuje. Dzis wcale nie jest lepiej boli mnie to caly czas wlasciwie. Nie wiem czy to nerwy czy cos sie dzieje. Nie chce panikowac i leciec na IP. W domu bylo ok. Najgorzej w pracy bo tu siedze. Az mi glupio pisac bo nie chce wyjsc na panikare i glupio mi ze u mnie ciagle jakis problem

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane dziekuje. Dzis wcale nie jest lepiej boli mnie to caly czas wlasciwie. Nie wiem czy to nerwy czy cos sie dzieje. Nie chce panikowac i leciec na IP. W domu bylo ok. Najgorzej w pracy bo tu siedze. Az mi glupio pisac bo nie chce wyjsc na panikare i glupio mi ze u mnie ciagle jakis problem

Kochana a w jakiej fazie cyklu teraz jesteś?może idź do lekarza ja też czasem miałam torbiel po stymulacji ale mnie pokuło i po 2 dniach przestawało

@marzycielka jak siedzisz, to uciskasz torbiel, a ze ma swoj wymiar, to naprawde boli. I to codziennie, przy chodzeniu tez. Niestety to normalne. Jedno na co trzeba uwazac, to zeby nie pekla, ale nie masz na to wiekszego wplywu. Jak bardzo cie boli to skontroluj u gina znow

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Porzeczka bylam wczoraj u ginekologa. Mam przyjac na na
kontrole w poniedzialek. Dzis ma 2 dc. Nie chce jechac na IP dopoki nie bede musiala. Wszystko zalezy jak usiade to wtedy mniej lub bardziej kluje. Ja nie mialam stymulacji cos mi hormony wariuja.

@kas90 Dziekuje za poradę! [emoji8] chyba za jakis czas zbadam znowu b12 i kwas...

@Funia90 trzymam za Was kciuki!!!!

@Porzeczka1234 - rowniez Dziekuje za poradę! Wizyte mam za 2 i 3 tyg u swoich lekarzy wiec bede to konsultować jeszcze z nimi....

@marzycielka trzymamy za Ciebie kciuki! Ale chyba odpisując pomyliłaś mnie z Marthą. [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@susana zdaje sie ze ty mialas skurcze. Kurtka ja dzis nie jestem w stanie sobie z nimi poradzic. Biore spasmoline ale dziala na chwile. Poradz jak mozesz

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino a nie myślałaś żeby podjechać do szpitala? Wiem że podają magnez w kroplowkach na skurcze
Ile bierzesz No spy czy spasmoliny?
Bo nospa do 6 tabl mozna

reklama
Cześć dziewczyny. Wczoraj odebrałam informacje (beta), ze 3 z kolei ciaza konczy się niepowodzeniem. 1 w 5 tygodniu (wiec bardzo szybciutko), 2 - w 8 tygodniu stwierdzone puste jajo (zabieg) i teraz w 7 tygodniu zarodek przestal się rozwijać. Nawet nie doczekaliśmy się serduszka. Badania genetyczne w porządku, cała infekcyjna sprawa (toxo, cyto itp), anatomiczna, hormonalna ok (chyba, ze nagle cos zadziało sie z tarczycą - jeszcze w polowie poprzedniegio roku był TSH 1,67, nie sprawdzałam wczesniej FT4, plemniki ok. Wiem, że pozostaje immunologia do sprawdzenia. W pon ide do szpiuatal, jesli samo nie pójdzie do tego czasu. Czy ktoras z Was jest z Wrocławia i poleca specjaliste w tym temacie tutaj na miejscu?

Do góry