reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kochane dziekuje. Dzis wcale nie jest lepiej boli mnie to caly czas wlasciwie. Nie wiem czy to nerwy czy cos sie dzieje. Nie chce panikowac i leciec na IP. W domu bylo ok. Najgorzej w pracy bo tu siedze. Az mi glupio pisac bo nie chce wyjsc na panikare i glupio mi ze u mnie ciagle jakis problem

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane dziekuje. Dzis wcale nie jest lepiej boli mnie to caly czas wlasciwie. Nie wiem czy to nerwy czy cos sie dzieje. Nie chce panikowac i leciec na IP. W domu bylo ok. Najgorzej w pracy bo tu siedze. Az mi glupio pisac bo nie chce wyjsc na panikare i glupio mi ze u mnie ciagle jakis problem

Kochana a w jakiej fazie cyklu teraz jesteś?może idź do lekarza ja też czasem miałam torbiel po stymulacji ale mnie pokuło i po 2 dniach przestawało

@marzycielka jak siedzisz, to uciskasz torbiel, a ze ma swoj wymiar, to naprawde boli. I to codziennie, przy chodzeniu tez. Niestety to normalne. Jedno na co trzeba uwazac, to zeby nie pekla, ale nie masz na to wiekszego wplywu. Jak bardzo cie boli to skontroluj u gina znow

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Porzeczka bylam wczoraj u ginekologa. Mam przyjac na na
kontrole w poniedzialek. Dzis ma 2 dc. Nie chce jechac na IP dopoki nie bede musiala. Wszystko zalezy jak usiade to wtedy mniej lub bardziej kluje. Ja nie mialam stymulacji cos mi hormony wariuja.

@kas90 Dziekuje za poradę! [emoji8] chyba za jakis czas zbadam znowu b12 i kwas...

@Funia90 trzymam za Was kciuki!!!!

@Porzeczka1234 - rowniez Dziekuje za poradę! Wizyte mam za 2 i 3 tyg u swoich lekarzy wiec bede to konsultować jeszcze z nimi....

@marzycielka trzymamy za Ciebie kciuki! Ale chyba odpisując pomyliłaś mnie z Marthą. [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@susana zdaje sie ze ty mialas skurcze. Kurtka ja dzis nie jestem w stanie sobie z nimi poradzic. Biore spasmoline ale dziala na chwile. Poradz jak mozesz

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino a nie myślałaś żeby podjechać do szpitala? Wiem że podają magnez w kroplowkach na skurcze
Ile bierzesz No spy czy spasmoliny?
Bo nospa do 6 tabl mozna

reklama
Cześć dziewczyny. Wczoraj odebrałam informacje (beta), ze 3 z kolei ciaza konczy się niepowodzeniem. 1 w 5 tygodniu (wiec bardzo szybciutko), 2 - w 8 tygodniu stwierdzone puste jajo (zabieg) i teraz w 7 tygodniu zarodek przestal się rozwijać. Nawet nie doczekaliśmy się serduszka. Badania genetyczne w porządku, cała infekcyjna sprawa (toxo, cyto itp), anatomiczna, hormonalna ok (chyba, ze nagle cos zadziało sie z tarczycą - jeszcze w polowie poprzedniegio roku był TSH 1,67, nie sprawdzałam wczesniej FT4, plemniki ok. Wiem, że pozostaje immunologia do sprawdzenia. W pon ide do szpiuatal, jesli samo nie pójdzie do tego czasu. Czy ktoras z Was jest z Wrocławia i poleca specjaliste w tym temacie tutaj na miejscu?

Do góry