@Marthi ja powiem tak witaminę b12 nigdy nie badałam ale brałam ja w czasie starań i oczekiwaniu na zielone światło tzn ok 6 miesięcy kwas badałam 2 tygodnie temu i mam normy do 17 i wyszedł wynik 17. B6 to samo kwas foliowy biorę raz dwa razy w tygodniu zeby skończyć paczkę i nie kupię juz na razie bo w fembionie tez mam kwas i moja pani dr i malina powiedzieli ze starczy tych metyli także kończę. Ale homocysteinę ładnie zbiło do 3,8. Ja bym brała metyle przez starania i co najmniej do 12 tygodnia ja dziś zaczęłam 17 tydzień i dalej biorę ale sporadycznie.
@marzycielka81 życzę aby poszła precz ta wredna torbiel i abyś szybciutko zaszła w szczęśliwą ciążę.
@burczuś trzymam bardzo mocno kciuki
@bea25ta super duży czlowiek siedzi w brzuszku. Godzinę łał chyba bym Cię zagryzła
@kas90 wczoraj robiłam wyniki krwi dla maliny i tak przez 2 tygodnie jadłam pestki z dyni takie do skubania moze ze 2 garści codziennie do tego szparagi 2,3 razy w tygodniu pomidory lubię więc nie wiem czy ma żelazo
do tego 2 razy w tygodniu ta sałatkę z buraka surowego i przez 4 ostatnie dni zupkę z buraczków jak się znudziła to chłodnik i sałatki ze szpinakiem i hemoglobina z 11,6 skoczyła do 12,6 .
@susana ale tsh znów skoczyło do 2,3 brałam 2x w tygodniu 100 eutyroxu i 5x 75. Czy mogę zacząć brać 4x100 i 3x 75? W poniedziałek endokrynolog
Wczoraj byłam na mszy było błogosławieństwo kobiet w ciąży tzn rodziców i dzidziów w brzuszku dziewczyny płakałam ja glupia w czasie mszy a mąż do mnie chusteczek nie mam
. Było mi przykro ze moje córeczki są w niebie a ja tak za nimi tęsknię. Później było juz lepiej modliłam się za nas wszystkie zaczęłam wymieniać niki a zaraz myślę a jak kogoś pominę i mówie Boże za wszystkie wiesz wariatka normalnie. Później było błogosławieństwo broda mi poskakała ale nie płakałam a na koniec dostałam galaretkę od księdza na dzień dziecka bo wszyscy jesteśmy dziećmi Bożymi
@magda1208 dziś wizyta wypytaj czy jest jajeczko jakie duże jakie endomedrium itd trzymam kciuki
Dziewczyny za was staraczki tez się modliłam