reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Burczus ja bym dzialala.

Bea w Poznaniu dzis 20 stopni:-) u mnie jak na razie oczekiwania na jutrzejsze rozkrecenie okresu. Swoja droga naszym partnerom upal pewnie nie przeszkadza.
Dzis jestem padnieta po narkozie i przeczyszczaniu.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@burczuś to ja radzę ze względu na męża jutro rano. To i zdarzą plemniory dopłynąć i męża nie wykończysz a i pojutrze powtórzycie i jajko na pewno gdzieś pęknie w tym czasie

@ovli22, ja euthyrox zaczęlam brac dopiero w ciazy, jak skoczylo tsh do 2,9, czyli pozniej niz steryd. Tak kazała brac pani dr, tzn na czczo a po pol godz sniadanie i encorton. Tsh ladnie i szybko spadło, wiec nic nie przeszkadzało.

@burczuś, ja bym działala dzis albo jutro rano, bo wieksza szansa jest jesli plemniki miałyby nawet 2 dni czekac niz gdyby jajo pęklo wczesniej i nie było nic. Moja druga ciąza, ktora się udała w 2 cyklu (bo w pierwszym przegapilam owu - przyszla dzien wczesniej) była z codziennych przytulanek i dało radę. Wiem, że człowiek się głowi kiedy i jak najlepiej, a czasem to nie ma znaczenia.

Ja bylam sporo wcześniej bo przed 13 [emoji5]może kolejnym razem się spotkamy [emoji4]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tego jeszcze szczegolowo nie określiła ale chyba ok 10-11dc podgladanie i intralipid w gabinecie. Przynajmniej tak ją zrozumiałam.

Tego jeszcze szczegolowo nie określiła ale chyba ok 10-11dc podgladanie i intralipid w gabinecie. Przynajmniej tak ją zrozumiałam.

No właśnie,bo do tej pory podawała intralipid w szpitalu. Ale już tam tego nie robi. Trzymam kciuki by zadziałala u Ciebie:)

reklama
Już nie ma na nfz w szpitalu? Bo w zasadzie nic nie mowila jak to będzie a wcześniej coś wspominała że na oddziale.

Do góry