reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Burczus ja bym dzialala.

Bea w Poznaniu dzis 20 stopni:-) u mnie jak na razie oczekiwania na jutrzejsze rozkrecenie okresu. Swoja droga naszym partnerom upal pewnie nie przeszkadza.
Dzis jestem padnieta po narkozie i przeczyszczaniu.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@burczuś to ja radzę ze względu na męża jutro rano. To i zdarzą plemniory dopłynąć i męża nie wykończysz a i pojutrze powtórzycie i jajko na pewno gdzieś pęknie w tym czasie

@ovli22, ja euthyrox zaczęlam brac dopiero w ciazy, jak skoczylo tsh do 2,9, czyli pozniej niz steryd. Tak kazała brac pani dr, tzn na czczo a po pol godz sniadanie i encorton. Tsh ladnie i szybko spadło, wiec nic nie przeszkadzało.

@burczuś, ja bym działala dzis albo jutro rano, bo wieksza szansa jest jesli plemniki miałyby nawet 2 dni czekac niz gdyby jajo pęklo wczesniej i nie było nic. Moja druga ciąza, ktora się udała w 2 cyklu (bo w pierwszym przegapilam owu - przyszla dzien wczesniej) była z codziennych przytulanek i dało radę. Wiem, że człowiek się głowi kiedy i jak najlepiej, a czasem to nie ma znaczenia.

Ja bylam sporo wcześniej bo przed 13 [emoji5]może kolejnym razem się spotkamy [emoji4]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tego jeszcze szczegolowo nie określiła ale chyba ok 10-11dc podgladanie i intralipid w gabinecie. Przynajmniej tak ją zrozumiałam.

Tego jeszcze szczegolowo nie określiła ale chyba ok 10-11dc podgladanie i intralipid w gabinecie. Przynajmniej tak ją zrozumiałam.

No właśnie,bo do tej pory podawała intralipid w szpitalu. Ale już tam tego nie robi. Trzymam kciuki by zadziałala u Ciebie:)

reklama
Już nie ma na nfz w szpitalu? Bo w zasadzie nic nie mowila jak to będzie a wcześniej coś wspominała że na oddziale.

Do góry