reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Kazała mi łykać 5 mg i jak będzie 20t0d odstawić całkiem. Tylko troszkę zmienię. Dzisiaj wg om mam 17t1d, jak będzie 19t 6d to wezmę 2,5 (gdzieś przez przez 4 dni).
a jak Malina Ci kazał schodzić, też po ćwiartce czy połówce?

Ovli, ja łykam lek na tarczycę- euthyrox na czczo (6.45), a po pół godziny jem śniadanie i łykam encorton.

I jak z twoja tarczycą ? Ma się Ok ? Jak bierzesz 30 minut po steryd ? Nie blokuje on nic ?

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@ovli22 ja tez najpierw letroks a 30 min potem przed 8 encorton i jest w porzadku, w zeszlym tygodniu tsh 0,913. Potrzeba 30 min do godziny na wchloniecie sie letroksu. Jak sie boisz to biez o 6, a potem przed 8 sniadanie z encortonem. Trzeba unikac sterydu na pusty zoladek

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@burczuś i jak po wizycie??

@asia669 Tymuś przesłodki ciumałabym go . Guzkiem się nie przejmuj o ile jest mały. Mojej koleżanki bratowa urodziła z takim guzem przy szyi ale on był duży wielkości pięty. Guz/narośl usunięta i jest ok trochę trzeba było ćwiczyć ale co to w porównaniu do innych spraw.

@marzycielka81 to świetne wieści. Będziemy trzymać kciuki za owocne starania tylko jak w tym upale bzykać mężo- partnerów??
No więc u mnie tak. 11dc jeden pècherzyk 19mm z lewego jajnika. Dr woogole nie umiała znaleźć prawego jajnika!!!
Jutro zastrzyk z ovitrele.i działamy;)
P.s.jak myślucie...bzykać się już dziś?

Gabis córeczka prześliczna [emoji8]
Burczus ja bym chyba działała. Czy ty byłaś u gin którą mi polecilas? Bo ja dziś też bylam [emoji4]
Ja dziś bylam na szybkiej wizycie a raczej rozmowie. Jest nowy plan. Czekam na @ i zaczynam clo do tego encorton, azathioprine a później jeszcze jakieś robione globulki. No zobaczymy... a no i przed owu intralipid.

Dziewczyny a jest ktoras ze Slaska?i zna dobrego gina?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Gabis córeczka prześliczna [emoji8]
Burczus ja bym chyba działała. Czy ty byłaś u gin którą mi polecilas? Bo ja dziś też bylam [emoji4]
Ja dziś bylam na szybkiej wizycie a raczej rozmowie. Jest nowy plan. Czekam na @ i zaczynam clo do tego encorton, azathioprine a później jeszcze jakieś robione globulki. No zobaczymy... a no i przed owu intralipid.

Nie:) u tej z Opola bylam z 2 tygodnie temu:) bo o dr Krolik mówimy?
Z tym sexem to boje sie żeby mój men się nie "wystrzelał";););)

Do góry