reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Gabiś córeczka piekna

@roxie123 nie masz wyboru musisz powtórzyć wyniki bo co Ci zostało wygląda na to ze gdzieś jest pomyłka

@mała79 dodatni test nic nie oznacza po prostu szkoda było kasy na szczepienia od męża można było odrazu mąż+pullowane lub pullowane. Mrl wzrośnie po szczepieniach i będziecie mieli zielone światło. Tyle mojej wiedzy.

@asia669 wszystko będzie dobrze nie martw się guzkiem. Sliczny Tymek

@marzycielka81 super bardzo się ciszę dobrze że zrobiłaś to badanie przynajmniej nie będziesz się zastanawiać czy coś tam jest czy nie bo wiesz ze nie.

@kas90 ja kochana za każdym razem jak zmniejszam dawkę to robię to tak ze np jak z 10 schodziłam na 5 mg to 4,5 dni biorę 7,5 później biorę juz 5 normalnie i jak będę schodzić z 5 mg to przez kilka dni (5)wezmę 2,5 i koniec. Kasiu to kiedy przestajesz brać ? W 20 tygodniu a teraz jesteś w 17+1 tak? To bedziesz brała jeszcze 3 tygodnie nie całe

@ovli22 mnie lekarz powiedział że do 8:00 rano encorton

reklama
@Gabiś córeczka piekna

@roxie123 nie masz wyboru musisz powtórzyć wyniki bo co Ci zostało wygląda na to ze gdzieś jest pomyłka

@mała79 dodatni test nic nie oznacza po prostu szkoda było kasy na szczepienia od męża można było odrazu mąż+pullowane lub pullowane. Mrl wzrośnie po szczepieniach i będziecie mieli zielone światło. Tyle mojej wiedzy.

@asia669 wszystko będzie dobrze nie martw się guzkiem. Sliczny Tymek

@marzycielka81 super bardzo się ciszę dobrze że zrobiłaś to badanie przynajmniej nie będziesz się zastanawiać czy coś tam jest czy nie bo wiesz ze nie.

@kas90 ja kochana za każdym razem jak zmniejszam dawkę to robię to tak ze np jak z 10 schodziłam na 5 mg to 4,5 dni biorę 7,5 później biorę juz 5 normalnie i jak będę schodzić z 5 mg to przez kilka dni (5)wezmę 2,5 i koniec. Kasiu to kiedy przestajesz brać ? W 20 tygodniu a teraz jesteś w 17+1 tak? To bedziesz brała jeszcze 3 tygodnie nie całe

@ovli22 mnie lekarz powiedział że do 8:00 rano encorton

Kazała mi łykać 5 mg i jak będzie 20t0d odstawić całkiem. Tylko troszkę zmienię. Dzisiaj wg om mam 17t1d, jak będzie 19t 6d to wezmę 2,5 (gdzieś przez przez 4 dni).
a jak Malina Ci kazał schodzić, też po ćwiartce czy połówce?

Ovli, ja łykam lek na tarczycę- euthyrox na czczo (6.45), a po pół godziny jem śniadanie i łykam encorton.

Kazała mi łykać 5 mg i jak będzie 20t0d odstawić całkiem. Tylko troszkę zmienię. Dzisiaj wg om mam 17t1d, jak będzie 19t 6d to wezmę 2,5 (gdzieś przez przez 4 dni).
a jak Malina Ci kazał schodzić, też po ćwiartce czy połówce?

Ovli, ja łykam lek na tarczycę- euthyrox na czczo (6.45), a po pół godziny jem śniadanie i łykam encorton.

Kasiu ja go zapytałam czy mogę tak schodzić z dawki bo tak mi powiedziała moja gin lokalna zeby od razu nie zmiejszać pół dawki stwierdził że jeśli mam ochotę i będę spokojniejsza to proszę bardzo. On uważam ze dawka 15 mg jest mała a co dopiero 5 mg.

@magda1208 co znaczy ze się tam coś klaruje? Powiedziała jakiś konkret czy jest pecherzyk jakiej wielkości jakie endomedrium kiedy owu itd ?

@burczuś i jak po wizycie??

@asia669 Tymuś przesłodki ciumałabym go . Guzkiem się nie przejmuj o ile jest mały. Mojej koleżanki bratowa urodziła z takim guzem przy szyi ale on był duży wielkości pięty. Guz/narośl usunięta i jest ok trochę trzeba było ćwiczyć ale co to w porównaniu do innych spraw.

@marzycielka81 to świetne wieści. Będziemy trzymać kciuki za owocne starania tylko jak w tym upale bzykać mężo- partnerów??

reklama
Do góry