Funia90 trafilas na strasznego gbura,ale my wszytskie wiemy ze teraz bedzie dobrze. Wazne ze leki przepisal a teraz czekaj sobie spokojnie do wizyty u swojego gina. Chociaz wiem ze latwo nie jest.
Na poczatku tej ciazy w 6+4tc (niepamietam dokladnie) mialam tylko pecherzyk a juz tydzien pozniej pieknie bijace [emoji173]
Dziewczynki gratuluje udanych wizyt [emoji4]
Pixi.nova z tymi kobietami to tez roznie. Zalezy od czlowieka na kogo sie trafi nie od plci. Ja np.nie mam dobrych doswiaczen z kobietami gin.
Czarna_mala kiedys musi byc dobrze i to jest wlasnie ten czas.
Bedziesz miala 3 brzuszki do przejecia,bierz wszystkie naraz [emoji3]
Gabis piekna [emoji7]
Burczus [emoji110][emoji110]
Rozumiem Cie,tak jest troche latwiej. Starac sie przynajmniej w I trym.nie przyzwyczajac do ciazy. Strata boli tak samo ale zyc musimy po stratach i lepiej bronic sie w taki sposob niz w nieskonczonosc rozpamietywac.
Na poczatku tej ciazy w 6+4tc (niepamietam dokladnie) mialam tylko pecherzyk a juz tydzien pozniej pieknie bijace [emoji173]
Dziewczynki gratuluje udanych wizyt [emoji4]
Pixi.nova z tymi kobietami to tez roznie. Zalezy od czlowieka na kogo sie trafi nie od plci. Ja np.nie mam dobrych doswiaczen z kobietami gin.
Czarna_mala kiedys musi byc dobrze i to jest wlasnie ten czas.
Bedziesz miala 3 brzuszki do przejecia,bierz wszystkie naraz [emoji3]
Gabis piekna [emoji7]
Burczus [emoji110][emoji110]
Rozumiem Cie,tak jest troche latwiej. Starac sie przynajmniej w I trym.nie przyzwyczajac do ciazy. Strata boli tak samo ale zyc musimy po stratach i lepiej bronic sie w taki sposob niz w nieskonczonosc rozpamietywac.