reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Funia90 trafilas na strasznego gbura,ale my wszytskie wiemy ze teraz bedzie dobrze. Wazne ze leki przepisal a teraz czekaj sobie spokojnie do wizyty u swojego gina. Chociaz wiem ze latwo nie jest.
Na poczatku tej ciazy w 6+4tc (niepamietam dokladnie) mialam tylko pecherzyk a juz tydzien pozniej pieknie bijace [emoji173]

Dziewczynki gratuluje udanych wizyt [emoji4]

Pixi.nova z tymi kobietami to tez roznie. Zalezy od czlowieka na kogo sie trafi nie od plci. Ja np.nie mam dobrych doswiaczen z kobietami gin.

Czarna_mala kiedys musi byc dobrze i to jest wlasnie ten czas.
Bedziesz miala 3 brzuszki do przejecia,bierz wszystkie naraz [emoji3]

Gabis piekna [emoji7]

Burczus [emoji110][emoji110]
Rozumiem Cie,tak jest troche latwiej. Starac sie przynajmniej w I trym.nie przyzwyczajac do ciazy. Strata boli tak samo ale zyc musimy po stratach i lepiej bronic sie w taki sposob niz w nieskonczonosc rozpamietywac.

reklama
Hej !Ale naskrobałyście, lektura na wieczór dla mnie.
Dziewczyny napiszcie mi czy któras z was miała test limfocytotoksyczny dodatni u mnie wynik 3,23 U/ml/
Jeżeli chodzi o szczepienia to wyczytałam w necie ze szcepienia od męza nic nie dadzą, szkoda że Pasnik nie kazała mi tego najpierw zrobic przed szczepieniami jestem na niego zła:mad:. ale co oznaczo to jeżeli chodzi o dalsze leczenie ew. szczepienia , macie jakąś wiedze w tym temacie to prosze podzielcie się.

@Gabiś body jakby specjalnie dla nas czy to spioszki hmm nie znam sie ;-). Slodka wyglada na grzeczna kiedy śpi. A jak starsza zachwycona czy zazdrosna?
Zachwyt już minął. Słyszałam też pewnego dnia od starszej: "jak jej (czyt.Blanki) nie było to.było lepiej....
Generalnie Oliwia jest teraz przeziebiona więc z daleka od.Blanki, ale bardzo chce już ją sama na ręce, chce pomagać, a nie zawsze może i wtedy jest jej przykro.
Wybaczcie "fo-pa"...Blanci całus dla wszystkich Cioć :-) :-)

1496221772-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Zachwyt już minął. Słyszałam też pewnego dnia od starszej: "jak jej (czyt.Blanki) nie było to.było lepiej....
Generalnie Oliwia jest teraz przeziebiona więc z daleka od.Blanki, ale bardzo chce już ją sama na ręce, chce pomagać, a nie zawsze może i wtedy jest jej przykro.

1496221772-aaaaaa.jpeg

Nie dość że Ona śliczna, to imię cudne:) a dzióbek rasowy od pierwszych dni:)
Całusy dla Was trzech:*

Hej !Ale naskrobałyście, lektura na wieczór dla mnie.
Dziewczyny napiszcie mi czy któras z was miała test limfocytotoksyczny dodatni u mnie wynik 3,23 U/ml/
Jeżeli chodzi o szczepienia to wyczytałam w necie ze szcepienia od męza nic nie dadzą, szkoda że Pasnik nie kazała mi tego najpierw zrobic przed szczepieniami jestem na niego zła:mad:. ale co oznaczo to jeżeli chodzi o dalsze leczenie ew. szczepienia , macie jakąś wiedze w tym temacie to prosze podzielcie się.
Kurde a nie robiłaś w komplecie MLR i LCT? [emoji53] no też bym się wkurzyła trochę, ja miałam te dwa badania zrobione na pierwszą wizytę do niego. A i mimo ujemnego LCT, to i tak mam szczepionki od obcego chłopa [emoji6]
@czarna_mala @Porzeczka1234 @nafoczka dziękuję uspokoiłyście mnie :) idę zapytać o wynik może już jest . Przy niskiej homocysteinie dalej brać codziennie te metyle ?
[emoji8]

1496221772-aaaaaa.jpeg

Jaki profesjonalny dziubek [emoji8]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@czarna_mala no własnie nie, a te pierwsze badania robiłam u niego w APC i nie mówił o tym teście LCT, a skąd ja to miałam wiedzieć jak rok temu zaczynałam przygode z immunologią. naprawde jestem na niego wściekła:mad::mad::mad:

@agatush garulacje[emoji5]szkoda mi twojej szyjki ale tez chce miec juz spokana[emoji4][emoji8]

@kas90 rowniez gratulacje[emoji8]

@burczus ja tak mialam troszke z druga strata,bardzo ale to bardzo mnie dotknela ale chcialam zyc dalej i nie rozpamietywac za dlugo zeby nie oszalec.

@roxie123 jestem,jestem[emoji5]zapraszam[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziękuję Asiu
A co u Was
Jak mały rośnie ?????Grzeczny jest ?
Tak, mały rośnie. A grzeczność zależy od dnia. Właśnie wróciliśmy z Poradni Chirurgicznej, bo Tymkowi zrobił się guzek nad obojczykiem, robili usg i to prawdopodobnie węzeł chlonny po szczepieniu na gruźlicę. Narazie do obserwacji, jak coś będzie się działo będą chcieli go wyciąć. Także ostatnio biegamy po lekarzach [emoji20]

mhsv3e5ez4n46979.png

reklama
Do góry