reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Zachwyt już minął. Słyszałam też pewnego dnia od starszej: "jak jej (czyt.Blanki) nie było to.było lepiej....
Generalnie Oliwia jest teraz przeziebiona więc z daleka od.Blanki, ale bardzo chce już ją sama na ręce, chce pomagać, a nie zawsze może i wtedy jest jej przykro.
Wybaczcie "fo-pa"...Blanci całus dla wszystkich Cioć :-) :-)

1496221772-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Gabiś śliczna Blanusia!!! mój też strzela takie rozbrajające minki.
I uwaga! Wczoraj pierwszy raz świadomie uśmiechnął się do matki, dziś o 4 nad ranem powtórzył (porę sobie znalazł) [emoji2]

mhsv3e5ez4n46979.png

reklama
@asia669, @Gabiś cudne są te wasze skarby, z chęcią ukradnę sobie jednego :p
@mała79, wielka szkoda, że dopiero teraz zlecił ten test, bo on przecież świadczy o tym, że powinnaś być szczepiona od obcego dawcy!!! Chyba, że wynik testu może ulec zmianie (pod wpływem szczepionek) ? U mnie LCT był w komplecie z MLR.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@matulkaa ja bym sie nie rozdrabniala i brala od razu dwa maluchy. Skoro rozdaja [emoji3]
Piekne dzieciaczki i nie zartuje, pilnujcie bo wam ktos zabierze cudaki
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@martaha123 - przykro mi, ale nie martw się... tu stale któraś z nas próbuje, nie zostajesz z tym sama ;)

@Funia90 - trafiłaś na okropnego gbura :( ja tak miałam też z moim lokalnym ginem w 1 ciąży... jakby wykrakał mi poronienie... powiedział w 5tc, że nie mam się napalać, bo jeszcze może nic z tego nie wyjść... no i nie wyszło :( tzn. 3 dni później zabiło serduszko, ale niestety równie szybko przestało bić :(
Ale się uśmiałam jak napisałaś, że gdy kazał Ci się od góry rozebrać to się śmiałaś sama do siebie :D ahahahahah, cieszę się z Twojego pozytywnego nastawienia! :* i Mocno kibicuję!

@pixi.nova - no to mutacja taka sama jak u mnie.. ;) ehh

@agatush - super :))

@marzycielka81 - super wiadomość!

Dziękuję @susana! Zatem mi najlepiej bedzie pasowało na czczo euthyrox, do obiadu witaminy i jodid, a do kolacji żelazo. Do drugiego sniadania i podwieczorku asmag (bo mam jeszcze inne leki o 7, 8 i 22 i o 20 zastrzyk). Szaleństwo!:D
@marzycielka81, to dobrze:* jakie plany dalej?
@Gabiś, @asia669, słodkości do schrupania:*
@Porzeczka1234, na pewno w 20 tyg odstawię, tylko boję się konczyć na 5 mg. Ty na jakiej dawce masz konczyc?

Dziewczyny a kiedy bierzecie steryd ?
Podobno mam brać do śniadania ale to za mało czasu minie od tabletek na tarczyce .
Jak lekarz mówił to musi minąć 2 godziny od levothyrixiny żebym migał brać następne .
A drugi lekarz kazał brać steryd do śniadania rano .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny a kiedy bierzecie steryd ?
Podobno mam brać do śniadania ale to za mało czasu minie od tabletek na tarczyce .
Jak lekarz mówił to musi minąć 2 godziny od levothyrixiny żebym migał brać następne .
A drugi lekarz kazał brać steryd do śniadania rano .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Steryd bierze się do 8:00

reklama
Do góry