reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Zachwyt już minął. Słyszałam też pewnego dnia od starszej: "jak jej (czyt.Blanki) nie było to.było lepiej....
Generalnie Oliwia jest teraz przeziebiona więc z daleka od.Blanki, ale bardzo chce już ją sama na ręce, chce pomagać, a nie zawsze może i wtedy jest jej przykro.
Wybaczcie "fo-pa"...Blanci całus dla wszystkich Cioć :-) :-)

1496221772-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Gabiś śliczna Blanusia!!! mój też strzela takie rozbrajające minki.
I uwaga! Wczoraj pierwszy raz świadomie uśmiechnął się do matki, dziś o 4 nad ranem powtórzył (porę sobie znalazł) [emoji2]

mhsv3e5ez4n46979.png

reklama
@asia669, @Gabiś cudne są te wasze skarby, z chęcią ukradnę sobie jednego :p
@mała79, wielka szkoda, że dopiero teraz zlecił ten test, bo on przecież świadczy o tym, że powinnaś być szczepiona od obcego dawcy!!! Chyba, że wynik testu może ulec zmianie (pod wpływem szczepionek) ? U mnie LCT był w komplecie z MLR.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@matulkaa ja bym sie nie rozdrabniala i brala od razu dwa maluchy. Skoro rozdaja [emoji3]
Piekne dzieciaczki i nie zartuje, pilnujcie bo wam ktos zabierze cudaki
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@martaha123 - przykro mi, ale nie martw się... tu stale któraś z nas próbuje, nie zostajesz z tym sama ;)

@Funia90 - trafiłaś na okropnego gbura :( ja tak miałam też z moim lokalnym ginem w 1 ciąży... jakby wykrakał mi poronienie... powiedział w 5tc, że nie mam się napalać, bo jeszcze może nic z tego nie wyjść... no i nie wyszło :( tzn. 3 dni później zabiło serduszko, ale niestety równie szybko przestało bić :(
Ale się uśmiałam jak napisałaś, że gdy kazał Ci się od góry rozebrać to się śmiałaś sama do siebie :D ahahahahah, cieszę się z Twojego pozytywnego nastawienia! :* i Mocno kibicuję!

@pixi.nova - no to mutacja taka sama jak u mnie.. ;) ehh

@agatush - super :))

@marzycielka81 - super wiadomość!

Dziękuję @susana! Zatem mi najlepiej bedzie pasowało na czczo euthyrox, do obiadu witaminy i jodid, a do kolacji żelazo. Do drugiego sniadania i podwieczorku asmag (bo mam jeszcze inne leki o 7, 8 i 22 i o 20 zastrzyk). Szaleństwo!:D
@marzycielka81, to dobrze:* jakie plany dalej?
@Gabiś, @asia669, słodkości do schrupania:*
@Porzeczka1234, na pewno w 20 tyg odstawię, tylko boję się konczyć na 5 mg. Ty na jakiej dawce masz konczyc?

Dziewczyny a kiedy bierzecie steryd ?
Podobno mam brać do śniadania ale to za mało czasu minie od tabletek na tarczyce .
Jak lekarz mówił to musi minąć 2 godziny od levothyrixiny żebym migał brać następne .
A drugi lekarz kazał brać steryd do śniadania rano .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny a kiedy bierzecie steryd ?
Podobno mam brać do śniadania ale to za mało czasu minie od tabletek na tarczyce .
Jak lekarz mówił to musi minąć 2 godziny od levothyrixiny żebym migał brać następne .
A drugi lekarz kazał brać steryd do śniadania rano .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Steryd bierze się do 8:00

reklama
Do góry