reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Funia co za okropny lekarz !!!!

Nie martw się na zapas ! U mnie za każdym razem nic nie było do 7 tyg a później okazało się ze jest serduszku i wszystko super !! A ze pozniej wyszło inaczej to już inna sprawa !!

Bierz leki tak jak brałaś , odpoczywaj i nie martw się będzie co ma być !

Ostatnio Beatka miała ten sam problem i wszystko wyszło pozytywnie .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@funia, co za bałwan ci się trafił :p byłaś na wizycie bardzo wcześnie i miało prawo jeszcze nie być nic widać, cierpliwości, wierz w swoją fasolkę. Na kolejnej zobaczysz już bijące serduszko [emoji173]
@bea25ta gratuluję udanej wizyty ;-)
@czarna_mała ile będziesz mieć szczepionek pullowanych?

Ja również dziś wizytowałam ;-) byłam u Przybycienia. Info odnośnie Accofilu, doktorek również przychyla się do stosowania tego leku, podaje go jak to nazwał na moje "skopane KIR-y", ale dawkuje go nieco inaczej jak Sacha. Pierwszą dawkę chce podać dopiero jak będzie mieć pewność kiedy nastąpi owulacja, a nie tak jak poleca Sacha przed dniami płodnymi. Jadę w niedzielę na monitoring, bo dziś (9dc) 4 pęcherzyki miały od 10 do 12 mm. Mam nadzieję, że ładnie urosną ;-) a na pęknięcie ma podać ovitrelle.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@matulkaa jeszcze jedna pullowana [emoji6] swędzi jak zwykle, ale nowością jest to że i spuchła mi ręka [emoji6]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny mowie Wam buc...starszy facet,z-ca ordynatora ,ale za 3 tyg wraca moj lekarz[emoji4]
Mam leki takze spokojnie bede czekac,pecherzyk jest w macicy a to bylo dla mnie wazne[emoji4]
Mam tez torbiel na jakniku ,niecale 3 cm,w pierwszej ciazy tez mialam.
Najadlam sie jak dzika swinka i juz mi lepiej ale powiem Wam,ze wkurzyl mnie,wiadomo,ze kobieta po dwoch stratach sie nie nastawaia na tyle zeby kupowac wozek czy urzadzac pokoik ale wierzyc trzeba [emoji5]
Takze teraz nie chodze na zadne usg,bety i nic z tych rzecZy,poprostu czekam na wizyte do 22 czerwca[emoji4]

W dodatku chyba jakis zbokol serio,wyobrazcie sobie,ze moja jedna przykaciolka chodzi do niego cala ciaze i nigdy nie badal jej piersi.
W piatek byla u niego moja druga przyjaciokka tez w zastepstwie za tego na urlopie i jej tez kazal pokazac cycki[emoji23][emoji23][emoji23]
Jak mi powiedzial ,ze mam sie rozwbrac od gory to sie smialam sama do siebie[emoji12]
Nie wiem jakie kryteria trzeba spelnic zeby mistrz dotknal cyckow[emoji16]

@czarna_mala hahah byc moze [emoji23][emoji23][emoji23]
Taaa racja,dobrze ,ze dal ze znizka ,nawet sam os siebie .
Poki co zostane chyba przy clexane a pogadam z moim lekarzem o tym neoparinie na wizycie.

Dziewczyny moze komus sie przyda porada[emoji4]zwroccie uwage ,ze na clexanie pisze ,ze max temp przechowywania to 25 stopni ,ja juz od tygodnia mam w lodowce ,bo dzis np w mieszkaniu mialam 27 stopni

@gabis - clexane do 6tyg po porodzie a acard do 32tyg odstawilam bo tak mi kazalo 2 ginow do ktorych chodzilam cala chaze i jak bylam w szpitalu to tez kazali mi odstawic w 32tyg najpozniej. Ja nosilam chlopca a niby chlopcy bardziej sa narazeni na skutki brania acardu

@funia - ale kretyn Ci sie trafil. Jakbym trafila na takiego buca i takie teksty zmuszona bym byla wysluchiwac...oj on tez by sie nasluchal ode mnie az by mu w piety poszlo. Trzymamy kciuki za Twoja fasolinke

reklama
Ja po wizycie. Mała dupką siedzi w dół więc od ostatniej wizyty się obróciła, bo wtedy była głową w dół. Szyjka długa - 4 cm i nic się nie dzieje. Mała zdrowa i rośnie jak na drożdżach ma ponad 800g. Ja nadal z wagą stoję w miejscu - tzn.3,5 kg na minusie, ale moja gin kazała mi sie tym nie przejmować a i ja z tego powodu płakać nie będę ;P Na kolejnej wizycie zrobimy USG z wszystkimi pomiarami to Wam wrzucę fotkę, bo dzisiaj nie dostałam żadnej.

W kwestii filmiku - jak będziecie miały pytania piszcie. Mam nadzieję, że komuś się przyda.

@Funia90 co za zboczony idiota :p aż słów brak - lepiej przemilczeć :p grunt, że Ci przepisał receptę i jest pęcherzyk. I wszystkie mocno wierzymy i kciukamy za Twojego Cudaczka :*
@bea25ta - ogromne gratulacje po owocnej wizycie. Masz rację dopytaj się o resztę swojego lekarza.

@kas90 czekamy na wieści od Ciebie!!!

Moje dziecko ewidentnie dzisiaj postawiło sobie za punkt honoru skopać moją szyjkę najmocniej jak się da :p

Ostatnia edycja:
Do góry