reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Funia co za okropny lekarz !!!!

Nie martw się na zapas ! U mnie za każdym razem nic nie było do 7 tyg a później okazało się ze jest serduszku i wszystko super !! A ze pozniej wyszło inaczej to już inna sprawa !!

Bierz leki tak jak brałaś , odpoczywaj i nie martw się będzie co ma być !

Ostatnio Beatka miała ten sam problem i wszystko wyszło pozytywnie .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@funia, co za bałwan ci się trafił :p byłaś na wizycie bardzo wcześnie i miało prawo jeszcze nie być nic widać, cierpliwości, wierz w swoją fasolkę. Na kolejnej zobaczysz już bijące serduszko [emoji173]
@bea25ta gratuluję udanej wizyty ;-)
@czarna_mała ile będziesz mieć szczepionek pullowanych?

Ja również dziś wizytowałam ;-) byłam u Przybycienia. Info odnośnie Accofilu, doktorek również przychyla się do stosowania tego leku, podaje go jak to nazwał na moje "skopane KIR-y", ale dawkuje go nieco inaczej jak Sacha. Pierwszą dawkę chce podać dopiero jak będzie mieć pewność kiedy nastąpi owulacja, a nie tak jak poleca Sacha przed dniami płodnymi. Jadę w niedzielę na monitoring, bo dziś (9dc) 4 pęcherzyki miały od 10 do 12 mm. Mam nadzieję, że ładnie urosną ;-) a na pęknięcie ma podać ovitrelle.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@matulkaa jeszcze jedna pullowana [emoji6] swędzi jak zwykle, ale nowością jest to że i spuchła mi ręka [emoji6]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny mowie Wam buc...starszy facet,z-ca ordynatora ,ale za 3 tyg wraca moj lekarz[emoji4]
Mam leki takze spokojnie bede czekac,pecherzyk jest w macicy a to bylo dla mnie wazne[emoji4]
Mam tez torbiel na jakniku ,niecale 3 cm,w pierwszej ciazy tez mialam.
Najadlam sie jak dzika swinka i juz mi lepiej ale powiem Wam,ze wkurzyl mnie,wiadomo,ze kobieta po dwoch stratach sie nie nastawaia na tyle zeby kupowac wozek czy urzadzac pokoik ale wierzyc trzeba [emoji5]
Takze teraz nie chodze na zadne usg,bety i nic z tych rzecZy,poprostu czekam na wizyte do 22 czerwca[emoji4]

W dodatku chyba jakis zbokol serio,wyobrazcie sobie,ze moja jedna przykaciolka chodzi do niego cala ciaze i nigdy nie badal jej piersi.
W piatek byla u niego moja druga przyjaciokka tez w zastepstwie za tego na urlopie i jej tez kazal pokazac cycki[emoji23][emoji23][emoji23]
Jak mi powiedzial ,ze mam sie rozwbrac od gory to sie smialam sama do siebie[emoji12]
Nie wiem jakie kryteria trzeba spelnic zeby mistrz dotknal cyckow[emoji16]

@czarna_mala hahah byc moze [emoji23][emoji23][emoji23]
Taaa racja,dobrze ,ze dal ze znizka ,nawet sam os siebie .
Poki co zostane chyba przy clexane a pogadam z moim lekarzem o tym neoparinie na wizycie.

Dziewczyny moze komus sie przyda porada[emoji4]zwroccie uwage ,ze na clexanie pisze ,ze max temp przechowywania to 25 stopni ,ja juz od tygodnia mam w lodowce ,bo dzis np w mieszkaniu mialam 27 stopni

@gabis - clexane do 6tyg po porodzie a acard do 32tyg odstawilam bo tak mi kazalo 2 ginow do ktorych chodzilam cala chaze i jak bylam w szpitalu to tez kazali mi odstawic w 32tyg najpozniej. Ja nosilam chlopca a niby chlopcy bardziej sa narazeni na skutki brania acardu

@funia - ale kretyn Ci sie trafil. Jakbym trafila na takiego buca i takie teksty zmuszona bym byla wysluchiwac...oj on tez by sie nasluchal ode mnie az by mu w piety poszlo. Trzymamy kciuki za Twoja fasolinke

reklama
Ja po wizycie. Mała dupką siedzi w dół więc od ostatniej wizyty się obróciła, bo wtedy była głową w dół. Szyjka długa - 4 cm i nic się nie dzieje. Mała zdrowa i rośnie jak na drożdżach ma ponad 800g. Ja nadal z wagą stoję w miejscu - tzn.3,5 kg na minusie, ale moja gin kazała mi sie tym nie przejmować a i ja z tego powodu płakać nie będę ;P Na kolejnej wizycie zrobimy USG z wszystkimi pomiarami to Wam wrzucę fotkę, bo dzisiaj nie dostałam żadnej.

W kwestii filmiku - jak będziecie miały pytania piszcie. Mam nadzieję, że komuś się przyda.

@Funia90 co za zboczony idiota :p aż słów brak - lepiej przemilczeć :p grunt, że Ci przepisał receptę i jest pęcherzyk. I wszystkie mocno wierzymy i kciukamy za Twojego Cudaczka :*
@bea25ta - ogromne gratulacje po owocnej wizycie. Masz rację dopytaj się o resztę swojego lekarza.

@kas90 czekamy na wieści od Ciebie!!!

Moje dziecko ewidentnie dzisiaj postawiło sobie za punkt honoru skopać moją szyjkę najmocniej jak się da :p

Ostatnia edycja:
Do góry