reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Milewicz nie akceptuje wykonywania badan z Łodzi tzn . twierdzi, że w Łodzi za dużo kasy się zostawia na te same badania,ktore można taniej zrobić w Krakowie .A zdjęcia dzieci u niego w gabinecie i w poczekalni sprawiały że czułam że będzie dobrze także z naszym dzieckiem .

Hej kobitki
@mickey*
Super masz wyniki !!!!!!

@martaha123
Czekam z Tobą na betę
Może sie jeszcze rozkręci
A jeżeli nie to spróbuj z clexane wcseśniej !!!!!!!!Gdzieś od 15 dc żeby przygotować endometrium

@Destino
Ciesze sie z Twojego maleństwa
Że serduszko już bije
Wszystko będzie dobrze !!!!!!!!

@bea25ta
Ty to umiesz nas wystraszyć

My dzisiaj po porannej wizycie .Wg om 24 i 5 a wg usg jest 25i 3 tygodnie
Mała Gwiazda waży. 840 gram
I pokazała nam tylko profil bo trzyma nogi na głowie Zobacz załącznik 808438
Wow jakie wyrażne zdjęcie, piękne ujęcie, królewna jak malowana, pikna focia z rana:ptaka rymowanka mnie naszła

Dr Quenn mam pytanko, dr Janosz zaleciła mi encorton 10mg non stop brać przyznam że narazie nie brałam co o tym myślisz? przypomne że dr P zaleca mi włączenie sterydu np od wzięcia owitrele czyli ogólnie od owu ale nie non stop bo mówi że trzeba przerwy robić???

a tak na marginesie powiem Wam że widzę że intralipid chyba ogólnie ma bardzo dobry wpływ na organizm ciękawe czy obniżone dość znacznie pc tpo to również jego zasługao_O

Wow jakie wyrażne zdjęcie, piękne ujęcie, królewna jak malowana, pikna focia z rana:ptaka rymowanka mnie naszła

Dr Quenn mam pytanko, dr Janosz zaleciła mi encorton 10mg non stop brać przyznam że narazie nie brałam co o tym myślisz? przypomne że dr P zaleca mi włączenie sterydu np od wzięcia owitrele czyli ogólnie od owu ale nie non stop bo mówi że trzeba przerwy robić???

a tak na marginesie powiem Wam że widzę że intralipid chyba ogólnie ma bardzo dobry wpływ na organizm ciękawe czy obniżone dość znacznie pc tpo to również jego zasługao_O
@mickey*
Ja bym słuchała Janoszowej
Ona ma doświadczenie w NK a Przybycień z tego co wiem jest ogólnie przeciwny encortonowi

Hej kobitki
@mickey*
Super masz wyniki !!!!!!

@martaha123
Czekam z Tobą na betę
Może sie jeszcze rozkręci
A jeżeli nie to spróbuj z clexane wcseśniej !!!!!!!!Gdzieś od 15 dc żeby przygotować endometrium

@Destino
Ciesze sie z Twojego maleństwa
Że serduszko już bije
Wszystko będzie dobrze !!!!!!!!

@bea25ta
Ty to umiesz nas wystraszyć

My dzisiaj po porannej wizycie .Wg om 24 i 5 a wg usg jest 25i 3 tygodnie
Mała Gwiazda waży. 840 gram
I pokazała nam tylko profil bo trzyma nogi na głowie Zobacz załącznik 808438
Sus, śliczna córa! Super, że wszystko ok. Już coraz bliżej i Ty też będziesz tulić córeczkę [emoji2]

mhsv3e5ez4n46979.png

@Destino moje gratulacje[emoji8][emoji8][emoji8] M chcialby uslyszec ,ze juz jest dobrze a Doktorek go stopuje,ale trzeba wierzyc ,ze bedzie dobrze[emoji5]

@Marthi no wlasnie rano hmmm wylecial mi rzadki brazowy sluz i teraz nie wiem czy to ta luteina tak mnie na rzadko "zalala" ,macie tak?
Reasumujac plamienia sa[emoji4]ale wierze bo pragne tej dzidzi[emoji5]
U mnie dopieo 5t0d.
Ojjj zawod mega ciezki[emoji4]stylista,paycholog i co tylko na raz[emoji4]
Takze narazie odpoczywam od zawodu [emoji4]

@nafoczka zdrowka dla Was zycze[emoji5]

@martaha123 a U Ciebie jak tam?kiedy na bete idziesz?

@susana super foteczka gratulacje[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry