reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja juz po wizycie. Pecherzyk 21x20. Zrobil zastrzyk, jutro w nocy owu. W czwartek mam zrobic progesteron, wynik wyslac mu smsem, stwierdzi czy mam brac luteine czy nie. Pytalam co w razie poz. testu czy brac clexan,encorton itp. To tylko powiedzial ze przyjsc od razu do niego.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@bertha a co u was sie dzieje, co dalej. Czekam na twoj brzuszek i dwie kreseczki na tescie. Tobie tez musi sie udac. Tak bym chciala, podobnie jak ty

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
My umówiliśmy wizytę w nOvum do Lewandowskiego na 14.06. Także czekam na wizytę i ciekawa jestem czy coś ciekawego usłyszymy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki kochane powiedzcie mi czy Wam ta lutka "wyplywa" po czasie?ja tak mialam po nocy,ze lunelo,a teraz w dzien tak po 8 godz od zaaplikowania,wydzienia jest raczej rzadka bo i brazowa ale jasniejsza niz w sobote i pt.

@Funia90 to jest normalne ja też tak mam tylko po nocy koło 11 wypływa i koło 17. Biorę 1x1 rano i wieczorem

@dżoł mhh dziwne ze nie dał ci recepty a będziesz miała brać encorton i clexan w jakich dawkach? Masz jakieś leki w domu ? :)

@bertha trzymam kciuki za was i za wizytę może ponaciskaj go trochę aby nie musieć czekać az 3 miesiące

@bertha cały czas kciuki za Was i wasza drogę.

@Funia90 tak wypływa może ze mnie się nie leje bo ja wiekowo starsza jestem i już miałam problem z suchościami heh ,ale po zbliżeniu z mężem to więcej mi wypływało lutki aż myślałam że się moczyłam ( sorry za opis heh To wina Funii :p)

@Porzeczka1234 mi tez doktorek nie chcial dac lekow na "juz",powiedzial ,ze jak zajde to mam przyjsc ale nie dalam sie ,zmusialam go zeby wypisal,bez sensu pozniej czekac na wizyte.[emoji4]dzieki za odp[emoji4]

@bea25ta przeciez ja widze ,ze masz 25 latek[emoji4]
Dziekuje za odpowiedz.
My z M nie zblizalismy sie juz dlugo,dlugo.
I w sumie poki beda plamienia to nic z tego[emoji5]
Moze w drugim trymestrZe.
Duzo mial podczas staran to mam nadzieje,ze zuzyl zapasy[emoji3]

A Wy normalnie sie wszystkie kochacie?czy boicie sie jak ja[emoji4]

My Funiu też się nie przytulamy, już powoli zapominam jak to jest:D Więc nie zdziw się jak będą cię dręczyły TE sny (zresztą one też mnie przerażają) Lek. nie zabraniała nam, ale ja bym sobie nie wybaczyła, gdyby chociaż krwawienie przez to było (skoro po badaniu może być, to bym bardziej po stosunku myślę. Na listopadówkach w pierwszym trymestrze ze trzy dziewczyny miały krwawienie po stosunku, a jednej zrobił się krwiak niby od tego). Zresztą M chyba by umarł w trakcie na zawał ze stresu:D

reklama
@susana nie myslisz ze ta pieknosc ma cos po tobie?? Jest wygimnastykowana hehe takie pozycje robi a Ty czasem Wiej jeprzy tych kotletach nie splodzilas?? A reraz mloda jaja sobie z matki robi :p:p
@bea
Oczywiście że z niej gimnastyczka :D
I mam tylko nadzieje, że nie będzie taka zbereżna jak ja i Ty :p

Do góry