reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Tęczowa, wszystkiego naaaaj, szybkiego porodu w terminie i zdrowiutkiego różowego bobasa :):): :*

@bea25ta zarty ci sie trzymaja z rana. Mnie tez zestresowalas a mam juz stresu az nad.

@Porzeczka1234 ja tez o 9 juz nynam. Bylismy w sobote na grilu a ja o 20 myk do lozeczka [emoji16]

@kas90 trzymam kciuki z wizyte

A my po. I .... nasze 5 mm szczescia zyje i bije mu pieknie serducho. A milewicz nie bylby soba gdyby nie powiedzial, ze jutro moze przestac bic. Wiec chce nas znowu zobaczyc bo wszystko sie moze zdarzyc. Powiedzial, ze jak sie nie uda to znaczy ze wada genetyczna plodu. Na tym etapie tylko to moze malucha zatrzymac. A ja powtarzam moja mantre by maluszek zdrowo sie rozwijal i zyl [emoji7]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cudowne wiadomości :) jesteś moja nadzieja :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Destino cudnie ;-) oby tak dalej. A o Milewiczu słyszałam opinie, że to świetny specjalista, ale w obyciu straszny gbur.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@matulkaa moze i gbur, ale przypisuje wszysrko ba ryczalt i jaj sie boisz obstawia mega dawkami. Jest niezwykle specyficzny.

@Destinio A leczyłaś się u niego przed ciążą? Zaczynamy właśnie starania a ja już się zastanawiam nad lekarzem do prowadzenia ciąży? Do mojego dawnego gina nie pójdę na pewno. W ramach pocieszenia po poronieniu opowiedział mi historię innej pacjentki, której się udało dopiero po 7 poronieniu a jego jedyna rada to starać się do skutku! A Przybycień niestety nie prowadzi ciąży :-(

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 Cieszę się , że u ciebie wszystko dobrze.
@Destino Oby tak dalej . Życzę samych dobrych wieści.
@nafoczka Dużo siły i zdrówka życzę.
@kas90 Trzymam kciukin za wizytę.
@funia Tobie również życzę samych dobrych wieści i spokoju ducha.
@martaha123 Czekam na dobre wieści.
@bea25ta Pozdrawiam i życzę spokoju oby wszytko zmierzało w dobrym kierunku.
@tęczowa89 Przyłączam się do życzeń.
@burczuś Nieustannie trzymam kciuki.
@bertha Pozdrawiam i również trzymam kciuki.
Resztę brzuchatek , staraczek mamuś pozdrawiam.))))))

reklama
On mnie diagnozowal przed. Tylko kazal nam przyjsc jak bede w ciazy a to byl u nas klopot. Wciska cie bez kolejki jak trzeba. Odbiera tel nawet jak jest w portugalii na wakacjach. Pisze l4, nie boi sie lekow, ale nie jest zwolennikiem encortonu. I jest tani. Ma duzo plusow. A jego charakter da sie przyzwyczaic. Jest szczery i nie cukruje. Ma obawy bo duzo widzial, ale nie straszy jak dr P tylko jest realista

Do góry