reklama
Funia90
Fanka BB :)
Dlatego my tez odpuszczamy,moj M tez by sobie nie wybaczyl,tyle staran za nami i tyle sexow co bylo przed staraniami a ile jeszcze po porodzie bedzie[emoji4]poczeka,da rade[emoji4]
Ja mialam "te "sny w ostatniej ciazy,bo wtedy tez od poczatku byly plamienia i byl zakaz.
Kurcze wiecie,ze kiedys obudzilam sie z orgazmem? Hehe [emoji3]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja mialam "te "sny w ostatniej ciazy,bo wtedy tez od poczatku byly plamienia i byl zakaz.
Kurcze wiecie,ze kiedys obudzilam sie z orgazmem? Hehe [emoji3]
To ja ta zboczuch powiem Ci / Wam ze jestem w 12 tyg i bzyk był u mnie 4 razy ale chyba raz było suuper a reszta taka ło bo w głowie miałam stracha więc postanowiłam że od męża z dala może dzieki snom bedę mieć lepsze orgazmy niż na żywo
pixi.nova
Dziewczyny wiem, że macie ogromną wiedzę w zakresie MTHFR więc podpytuję. Otrzymałam dzisiaj wynik i wyszło mi MTHFR 1298A- C układ heterozygotyczny. Czy można uznać, że to przyczyniło się do moich dwóch poronień? Po ostatniej ciąży zrobiłam badanie zarodka i nie miał on żadnych wad. Czy ta mutacja jest wskazaniem do clexanu? Nic innego nie wyszło u mnie nieprawidłowo, trombofilia raczej też odpada.
@Destino Gratuluję cudownej wizyty
@Funia90 Mam nadzieję, że z plamieniami już lepiej
@Destino Gratuluję cudownej wizyty
@Funia90 Mam nadzieję, że z plamieniami już lepiej
Funia u mnie też były sny. Potem się bałam przez te skurcze a sexu nie bylo rok.
Funia90
@pixi.nova ta odmiana odpowiada za czynniki krzepniecia krwi.
Ja mam obie odmiany,rowniez heterozygotyczne plus pai-1.
Ja bym brala clexane
na drugim watku dziewczyna ma tak jak Ty i miala konsultacje telefoniczna i pani genetyk powiedziala,ze nie ma koniecznosci brania clexanu,.
Takze pewnie zdania lekarzy beda podzielone.
Niektore dziewczyny po drugim poronieniu dostaja profilaktycznie clexane bez zadnych badan.
Z palmienimi ,hmm sa jakby jasniejsze ale sa [emoji20]no coz ,trzeba wierzyc i czekac[emoji4]
@nafoczka to bylo w poprzedniej ciazy na szczescie ale nie wiedzialam cZy strZelic sobie w twarz na otrzezwienie czy co robic ,a skurcze byly mega mocne [emoji3]takze musze uwazac ,choc wcale o tym nie myslam przed snem[emoji4]
A mam jeszcze pytanie do Was odnosnie clexanu czy ktoras z Was bierze neoparin ten zamiennik za jakies 3 zlote?
Bo ja teraz ze strachu wykupilam clexane ale podobno jest identyczny?
Ja mam obie odmiany,rowniez heterozygotyczne plus pai-1.
Ja bym brala clexane
na drugim watku dziewczyna ma tak jak Ty i miala konsultacje telefoniczna i pani genetyk powiedziala,ze nie ma koniecznosci brania clexanu,.
Takze pewnie zdania lekarzy beda podzielone.
Niektore dziewczyny po drugim poronieniu dostaja profilaktycznie clexane bez zadnych badan.
Z palmienimi ,hmm sa jakby jasniejsze ale sa [emoji20]no coz ,trzeba wierzyc i czekac[emoji4]
@nafoczka to bylo w poprzedniej ciazy na szczescie ale nie wiedzialam cZy strZelic sobie w twarz na otrzezwienie czy co robic ,a skurcze byly mega mocne [emoji3]takze musze uwazac ,choc wcale o tym nie myslam przed snem[emoji4]
A mam jeszcze pytanie do Was odnosnie clexanu czy ktoras z Was bierze neoparin ten zamiennik za jakies 3 zlote?
Bo ja teraz ze strachu wykupilam clexane ale podobno jest identyczny?
@Funia90 chyba @susana bierze. Mysle ze ci odpisze. Mi Sydor mowil ze to robi ta sama firma co cleksan tylko taniej i w skladzie jest to samo.
My sie nie kochamy. I bez tego mam skurcze, a po badaniu to mi ciagle krew leci wiec m mimo ze chce, to musi sie obejsc smakiem. Chodujemy maluszka i on jest chwilowo najwazniejszy
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
My sie nie kochamy. I bez tego mam skurcze, a po badaniu to mi ciagle krew leci wiec m mimo ze chce, to musi sie obejsc smakiem. Chodujemy maluszka i on jest chwilowo najwazniejszy
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
pixi.nova
@funia dziękuję za odpowiedź Zapytam czy może uda mi się dostać refundację na clexane przy tej mutacji. Kuracja faktycznie jest dosyć droga.. Czy oprócz metylowanych B6, B12 i B9 trzeba coś brać? Jakieś inne suplementy? Jak jest z przyswajaniem innych witamin? Czy generalnie nic nie przyswajamy? np. wit C? Może głupie pytanie, ale jestem w tym totalnie zielona
Podziel się: