reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Liluli dzięki, za info ;-) zabaczymy jak to będzie wyglądać. Na razie jutro mam wizytę u P. Nie chciał mnie widzieć dopóki nie dostanę zielonego światła od Sachy :p ale skoro światełko zostało włączone jadę ;-)
@kas90, @bea25ta trzymam kciuki za wizyty [emoji8]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoł ja mialam 15 dc pecherzyk 14 mm, po 2 dniach urosl na 17,po kolejnych 2 na 21. Sa jakies normy ale wcale nie powiedziano ze potem nie urosnie. Jak bedzie maly to wydluzy sie monitoring, ale sie nie poddawajcie. I warto po peknieciu pecherzyka zaczac brac dufaston, zeby sie zrobilo okno implantacyjne. Jak na sztucznym cyklu to nie tylko owulka ale i zagniezdzienie. Pogadaj o tym z ginem, bo my nie mielismy i sie nie udalo.

@matulkaa @Liluli dobrze pisze. Dr P nie prowadzi ciaz ale wysyla do zaufanych ginow. Nie zniechecaj sie.

@bertha a co u was sie dzieje, co dalej. Czekam na twoj brzuszek i dwie kreseczki na tescie. Tobie tez musi sie udac. Tak bym chciala, podobnie jak ty

@nafoczka mnie tez od kilku dni straszy opryszczka. Co prawda juz mialam, a jednak straszy. A tyle encortonu i ciaza nie pomagaja

@czarna_mala ciogle do niego gadam [emoji4] on po prostu lubi byc w centrum uwagi

@iveo milewicz sam z siebie nie straszy. To moj m sie o to prosi za kazdym raxem. Pyta czy juz jest i bedzie dobrze, to wtedy milewicz sprowadza go na ziemie. On nie straszy. Wszystkie wiemy, ze tak moze byc. Ale on robi wszystko zeby pomoc. Dal maksymalne dawki lekow. Wiecej sie nie da. To lekarz, ktory lubi dobre zakonczenia. U niego w gabinecie wiele dzieci wisi, z podziekowaniami, bo sie udalo

Dziewczyny wszystkim wam dziekuje za dobre i cieple slowa. Nie wymieniam nickow, bo zadnej z Was nie chce pominac. W roznym czasie, a jednak jestescie z nami. Bardzo, baaaardzo dziekujemy [emoji253][emoji257][emoji253][emoji7][emoji8], a kto moze i potrafi, to polecamy sie modlitwie na kolejne 7,5 mca [emoji16]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino ja o tym Milewiczu to sama myślę żeby się wybrac
Też w niego wierzę a fałszywie obiecujących że będzie dobrze i nie zlecających mi żadnych badań mam dość. O to mi chodziło bo niektórzy krytykują że lekarz miły czy niemily- na pewno jeden z lepszych specjalistów
Tylko że ja czekam na 1 wizytę w Łodzi gdzie pewnie mi zleca te same badania co Milewicz tu dlatego niby nie warto zaczynać tu..
Ale mnie przygnębia to czekanie, mam Wrażenie że nic nie robię a czas płynie...

Destino gratuluje serducha, już teraz musi być dobrze, pomimo wszytskiego masz takie ogromne pokłady pozytywów że musi być dobrze a maluszek zostanie z Tobą

Nafoczka zdróweczka życzę Wam, mam nadzieję że szybciutko wyzdrowieje bo wkońcu czas na spełnienie obietnicy, wkońcu jest cieplutko:p

Tęczowa również przyłączam się do życzeń,

jeśli chodzi o o mamaginekolog aż mi się wierzyć nie chce to takie straszne na tym etapie stracić maluszka

dżoł ja w 24 dc miałam pęcherzyk 24 mm także wiesz nie trać nadziei do dzieła:D:D:D
bea*
Susana co u Was?skrobnij nam tu forum co u Was słychać?
aha pochwalę się Wam bo jestem skromna:D:p:D moje tsh znów poleciałoooo w dół pomimo ze brałam encorton 15mg i obecnie wynosi 1,19,a miesiąc temu miałam 2,09. a pc tpo spadły do 80 a miałam ponad 300:D

tylko, że ja mam 28 dniowe cykle wiec raczej nie mozliwe zebym musiala czekac do 24dc ;)
ale kto wie, pewnie sie przesunie o kilka dni.
Bralam clo po 1 tab, od 3 do 7dc.

@mickey* gratuluje, cos jednak drgnelo. Moze nk sie wystrasza i zmaleja [emoji16]

@iveo milewicz akceptuje badania innych, ale nie przepada za diagnostyka. Woli synevo. Nie wiem jak reaguje na lodz. My nie bralismy pod uwage szczepien wiec nie probowalam

@dżoł zobaczysz, nie ma co za wczasu wyprzedzac. Oby pecherzyki dobrze rosly, a jeszcze lepiej zapladnialy i wgryzaly w mamusie. Moze beda blizniaki
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej kobitki
@mickey*
Super masz wyniki !!!!!!

@martaha123
Czekam z Tobą na betę
Może sie jeszcze rozkręci
A jeżeli nie to spróbuj z clexane wcseśniej !!!!!!!!Gdzieś od 15 dc żeby przygotować endometrium

@Destino
Ciesze sie z Twojego maleństwa
Że serduszko już bije
Wszystko będzie dobrze !!!!!!!!

@bea25ta
Ty to umiesz nas wystraszyć

My dzisiaj po porannej wizycie .Wg om 24 i 5 a wg usg jest 25i 3 tygodnie
Mała Gwiazda waży. 840 gram
I pokazała nam tylko profil bo trzyma nogi na głowie received_297172654063317.jpeg

Załączniki

• received_297172654063317.jpeg
    received_297172654063317.jpeg
    14,9 KB · Wyświetleń: 128
Do góry