witam Was kochane mamusie w dniu naszego święta pózną porą
witaj Ilon9 przykro mi z powodu Twoich strat, niestety nie pomogę aczkolwiek jestem bardzo ciekawa rownież jak przebiega leczenie z acofolinem bo nie słyszałam o takim leczeniu aby stosował kto inny tylko dr Sacha, a badałaś kom nk?aktywność kom nk?czyli masz kir AA?
@kas90 z tego co piszesz to żelazo krążące we krwi masz w normie bo ono jeśli są braki jest uzupełniane właśnie dzięki ferrytynie, ale za to ferrytyne masz za niską-ferrytyny nie określa się poprzez te widełki- jeśli masz około 20 to zapasy masz małe, może nie na wyczerpaniu ale jednak małe, ferrytyna głownie jest magazynowana w wątrobie, mieszkach włosowych, jeśli suplementujesz to dodatkowo z wit c przyjmuj żelazo bo ona pomaga we wchłanianiu, gdzieś czytałam że poziom bezpieczny dla ferrytyny to około 70-90,
chyba marti napisała żeby sygnaturki uzupełniać bo zapomina, dziewczyny wstyd ale ja mam to samo czasem mi głupio coś pytać bo ja na drugi dzień nic nie pamiętam tak mi zrzera hashi szare komórki, popieram tylko czasem za dużo mamy info do wpisania i piszemy to co uważamy my za najważniejsze
@susana dziwiłaś się że martaha123 ma długie cykle, to słuchaj tego,dziś bylam u dr P stęskniłam się już i dziś mam 24dc i jajo 24mm, endometrium 10mm, i owu
szok ale się uśmialiśmy zdziwił się że moje nk tak poszybowały po wlewach ale cóż w moim organizmie wszystko działa inaczej