reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@ilon9 ja taki wynik MLR mialam z dawcą, wg. Sachy to wystarczy. Tak, również mam mieć heparynę w ciąży, mimo że wyniki dot. krzepliwości mam dobre (poza MTHFR C667T - homozygota) wg. niego 2 poronienia są wystarczającym powodem by podawać clexane. Witaminy metylowane, acard również przyjmuję :-)
Zobaczymy jak ja zareaguję na ten lek, tylko czemu Accofil musi być tak drogi (5 zastrzyków za prawie 400 zł :mad:
A sprawdzałaś już morfologię po zastrzyku, bardzo się pogorszyła?

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@matulkaa Dziś rano robiłam morfologię i czekam na wyniki.
Cała kuracja Accofilem ma wynieść ok 3000 zł, aż mnie zamurowało jak to usłyszałam. Oby była tylko skuteczna. Ja kupuje go w aptece słonecznej i jest na zamówienie.

@Marthi mi tez by sie to przydalo,bo tak ciagle mi glupio pytac a zapominam[emoji4]
Mamy np ten watek staraczkowy lub ciazowy i zawsze moznaby zajrzec a nie pytac co 5 minut[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny gratuluje tym, które są już mamusiami po szczęśliwych porodach! cieszcie się tym dniem! :) Całej reszcie, do której też się zaliczam, życzę aby kolejny Dzień Mamy był wypełniony tylko łzami radości, nie smutku tak jak u mnie dzisiaj.. Jesteście super dzielne, Kochane! Trzymam kciuki za każdą dobrą duszyczkę tutaj!
U mnie ostatnio mega dół.. Myślę, o tym jakby to było rodzić za dwa miesiące kiedy miałam termin..
@Destino Tak się cieszę, że wizyta była udana, trzymam kciuki cały czas za Ciebie!
@ilon9 Jeżeli mogę podpytać na co bierzesz accofil?
@Funia90 Jak tam samopoczucie Kochana ?:)
@Marthi Postaram się uzupełnić sygnaturkę, jak ogarnę jak to się robi hihi ;)
Udanego weekendu wszystkim! :)

Dzień dobry :)
Na lepszy humor z samego rana...
Skoro środa to dzień loda, to wiecie co jest w piąteczek?
Piąteczek to dzień pieszczenia cipeczek :) :) :)
Kogo uraziłam swoją bezpruderyjnością, to przepraszam:D
Miłego dnia:)
Hahahahah, padłam!!!! Zaraz sprzedam to mojemu M :D szkoda ze @ w pełni ;)

Kochane moje mamy
Bądźcie z siebie dumne. Nikt poza Wami nie wie ile sił, trudu, łez, bólu i odwagi kosztowało dojście do punktu w którym teraz jesteście ♡
Wasza formułowa "mama" :*
Wszystkiego naj nasza mamusiu!! :*

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@pixi.nova u mnie samopoczucie srednio,zyje w strachu,piersi nie bola a od wczoraj mialam kilka kropli brazowego plamienia[emoji22]

1495813345-aaaaaa.jpeg

Wszystkiego najlepszego drogie mamusie [emoji259][emoji259][emoji259][emoji1405][emoji1405][emoji1405]dużo zdrówka i szczęścia w każdym dniu . Dla wszyskich mamusiek tych ziemskich i tych niebiańskich ;) [emoji1356][emoji1356][emoji1356][emoji1356]

Marthi nie martw się nie jesteś sama ja też mam problemy z pamięcią przez hasi !!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@pixi.nova u mnie samopoczucie srednio,zyje w strachu,piersi nie bola a od wczoraj mialam kilka kropli brazowego plamienia[emoji22]

Wiem, jak Ci ciężko ale postaraj się nie denerwować Kochana. Odpoczywaj, idź wcześniej spać i nie zadręczaj się. To, że piersi nie bolą o niczym nie świadczy, wiele dziewczyn również plami i rodzi zdrowiutkie dzieci! :) Trzymaj się ciepło :)

reklama
@pixi.nova staram sie jak moge[emoji4]na wiele rzeczy nie mamy wplywu,w ostatniej ciazy tez plamilam[emoji58].
O moim samopoczuciu i ciazy zaczne chyba opowidac w 2 trymestrze[emoji4]narazie poslucham co u Was

Do góry