reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Lamia piekna księżniczka [emoji8]
Ale tu dziś u was smakowicie... aż zglodnialam [emoji6]
Dziś rozpoczynam cykl nr 2. Mimo dupka plamie choć termin na sobotę więc wredota sie śpieszy [emoji6]
No cóż wszystko wskazuje że odwiedzę waszego dr P bo doczekalam w pojedynkę do terminu wizyty na czerwiec.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No biel przemawia za @ dziś 33dc cykle 35 dniowe więc czas odstawić dupka... no nic to dopiero 1 próba więc nie ma co się stresować [emoji6]

@martha123 a nie masz podwyzszonej prolaktyny? Plamienia przed, dlugie cykle...

1495710293-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale ładnie ci pomaga w porządkach :):)

:-D:-D:-D:-D:-D NOOO TO SIĘ UŚMIAAAAŁAM:)
najpierw bzykanko,a potem pokaż kiciucha...
I teraz co to jest kiciuch;););) bo mi wyobraźnia podpowiada róóóżne kiciuchy:D

@bea25ta co to za rady:-p jak to zrobić masaż,poprzymilać się...i co? tak odejść? zostawić samemu sobie?? Przecie to jajka mogą eksplodować:D :D
p.s. chyba mam chcicę skoro wszystko mi się z jednym kojarzy ;p;p;p;p
Burczus, ja dokładnie miałam taki sam tok myślenia :D

U mnie @ przyszła dzisiaj. Wczoraj próbowała się już przebijać ale dupka jeszcze rano brałam. Także dzisiaj się rozkręciła choć nie jakoś mocno. Jutro dzwonię i umawiam się na wizytę w nOvum Warszawa :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Destino ja plamien nigdy nie miewam. Cykl jak w zegarku od zawsze 35 dni owu potwierdzane 21 dc. Pewnie przylazlaby @ dziś ale rano jeszcze wzielam dupka więc się zapowiada ze jak odstawie do sie rozkręci. Prolaktyne mialam badana i jest ok.

reklama
Destino ja plamien nigdy nie miewam. Cykl jak w zegarku od zawsze 35 dni owu potwierdzane 21 dc. Pewnie przylazlaby @ dziś ale rano jeszcze wzielam dupka więc się zapowiada ze jak odstawie do sie rozkręci. Prolaktyne mialam badana i jest ok.

Martaha
Ja cie
Ale masz długie cykle !!!!!
W następnym napewno sie uda !!!!!!

Do góry