reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Funia90 ja tez pije kawe z ekspresu zdarza sie ze 2 dziennie,pytalam gina o to i mowil ze moge pic bez obaw.
I pomidory tez jem i nie zamierzam przestac [emoji3]

reklama
@dżoł tam zrozumiała o jakiego Kiciucha chodzi [emoji23] była któraś nad morzem? Może pokażcie muszelki? [emoji23] ewentualnie mile widziane zdjęcia broszek, zwłaszcza tych babcinych [emoji23] hahahaha [emoji16]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
@czarna_mala ja jestem z 3-miasta, podesłać Ci troche ? :D:D:D

@Liluli ja nie moge przestac bo inaczej sie nie obudzew poprzedniej ciazy pytalam lekarza i mowil ,ze moge[emoji4]
A pomodorow tez na pewno nie odpuszcze,rozumiem jak ktos kazal mi przestac jesc chipsy ale pomidory,bez sensu[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 mnie w poprzednich ciazach odrzucalo od kawy wiec nie pilam.

@kas90 o miecie jeszcze chyba Strawbelka pisala ze powoduje skurcze. Ale nie wiem jak jest w rzeczywistosci. Bo jakby tak sluchac wszystkiego to bysmy powietrzem musialy zyc [emoji12]

No wiadomo dziewczyny nie ma co przesadzac[emoji4]
Nie dajmy sie zwariowac i zyjmy tak jak nam dobrze i zeby bylo dobrze dla maluszka[emoji4]
Lekarz z reszta o tych najistoniejszych rzeczach mowi a jakby np nie mozna bylo jesc codziennie pomidorow to na pewno by nam powiedzial[emoji4]

Dajcie tylko znac jak z jajkiem na miekko[emoji4]bo tu kompletnie nie znam opinii[emoji4]

Jajka mozna jesc. Wejdzie na blog mama ginekolog ona pisze obszernie jakie jajka i jak przyrzadzone. Nie dajmy sie zwariowac. Mozna nawet na miekko tylko trzeba dobrze przygotowac. Ja osobiscie takiego nie lubie. Wole na "zatwardzialo"[emoji23]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino na zatwradzialo hehe dobre[emoji23][emoji23][emoji23]ja lubie pod kazda postcia[emoji16]wejde,pocztam ,dziekuje[emoji4]
Lubie mamaginekolog[emoji4]

reklama
Dziewczyny ja proponuje nic nie jeść ;)
Ewentualne wodę +chleb ! O ile woda jest niezanieczyszczona i chleb jest domowej roboty bo nie wiadomo co kto dodaje do niego !! A jeśli to tez złe to polecam dietę nic nie jedzącą !!! Tak zwana głodówkę lub cZerpanie energii ze słońca !![emoji44]

W tym świecie to można zwariować od tego co można a co nie można !

Do góry