reklama
dżoł
Fanka BB :)
@czarna_mala ja jestem z 3-miasta, podesłać Ci troche ?@dżoł tam zrozumiała o jakiego Kiciucha chodzi [emoji23] była któraś nad morzem? Może pokażcie muszelki? [emoji23] ewentualnie mile widziane zdjęcia broszek, zwłaszcza tych babcinych [emoji23] hahahaha [emoji16]
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Funia90
Funia90
No wiadomo dziewczyny nie ma co przesadzac[emoji4]
Nie dajmy sie zwariowac i zyjmy tak jak nam dobrze i zeby bylo dobrze dla maluszka[emoji4]
Lekarz z reszta o tych najistoniejszych rzeczach mowi a jakby np nie mozna bylo jesc codziennie pomidorow to na pewno by nam powiedzial[emoji4]
Dajcie tylko znac jak z jajkiem na miekko[emoji4]bo tu kompletnie nie znam opinii[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie dajmy sie zwariowac i zyjmy tak jak nam dobrze i zeby bylo dobrze dla maluszka[emoji4]
Lekarz z reszta o tych najistoniejszych rzeczach mowi a jakby np nie mozna bylo jesc codziennie pomidorow to na pewno by nam powiedzial[emoji4]
Dajcie tylko znac jak z jajkiem na miekko[emoji4]bo tu kompletnie nie znam opinii[emoji4]
Jajka mozna jesc. Wejdzie na blog mama ginekolog ona pisze obszernie jakie jajka i jak przyrzadzone. Nie dajmy sie zwariowac. Mozna nawet na miekko tylko trzeba dobrze przygotowac. Ja osobiscie takiego nie lubie. Wole na "zatwardzialo"[emoji23]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Dziewczyny ja proponuje nic nie jeść
Ewentualne wodę +chleb ! O ile woda jest niezanieczyszczona i chleb jest domowej roboty bo nie wiadomo co kto dodaje do niego !! A jeśli to tez złe to polecam dietę nic nie jedzącą !!! Tak zwana głodówkę lub cZerpanie energii ze słońca !![emoji44]
W tym świecie to można zwariować od tego co można a co nie można !
Ewentualne wodę +chleb ! O ile woda jest niezanieczyszczona i chleb jest domowej roboty bo nie wiadomo co kto dodaje do niego !! A jeśli to tez złe to polecam dietę nic nie jedzącą !!! Tak zwana głodówkę lub cZerpanie energii ze słońca !![emoji44]
W tym świecie to można zwariować od tego co można a co nie można !
Podziel się: