reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

W 10dc powinnaś sprawdzić jaka masz wilkość jajek byłabyś pweniejsza kiedy się mężem zająć. Zreszta dziś też możesz to sprawdzić. Obliczymy Ci kiedy może pęknąć i kiedy małża wykorzystać. Dziś to jedyne zacznij się przymilac i zrób mu masaż. Dobrze ,że to baba mu się wbiła w dupę a nie on jej bo straciłby ochotę na seks jakby skosztował innej :p
bea z dwojga złego lepiej że to baba mu wbiła się w dupę, dżoł gorzej jakby mężowi wjechał facet:D
burczuś ah ten kocur:p

reklama
@czarna_mala bo ja czaro...dziejka jestem [emoji14]

@mickey* tak, skoro już pytasz :D to właśnie Wikus spadł z łóżka, a co? :eek: a Lolek dostał opryszczke po temp:szok:

@kas90 będę czekać :*

@Destino jak post był 6x to chociaż w głowę może ci się wbił
Foczuś z księżca [emoji8]

:-D:-D:-D:-D:-D NOOO TO SIĘ UŚMIAAAAŁAM:)
najpierw bzykanko,a potem pokaż kiciucha...
I teraz co to jest kiciuch;););) bo mi wyobraźnia podpowiada róóóżne kiciuchy:D
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] asz Ty Kosmatku [emoji8]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Nam na mocicie gosc mowil, ze plemniory potrzebuja ok 12 godzin zeby dotrzec do jajeczka, wiec trzeba odpowiednio wczesnie sie kochac, by dac im szanse. Poza tym orgazm u kobiety pomaga plemnikom przeniesc sie w glab macicy z wieksza szansa na przezycie a tym samym zaplodnienie.

Natomiast o jajkach poczytajcie sobie blog mama ginekolog. Ona duzo fajnych rzeczy pisze i dodaje aby nie zwariowac

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@czarna_mala czytalam jej kilkawpisow o poronieniach o ciazy lekach jedzeniu. Dobrze ze ktos tak odmitologizowuje wiele kwesti. Ja czesto jem jajka pod roznymi postaciami. Najbardziej to mi tylko niestety smierdza.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoł, uroczy kocur! Właśnie sobie wyobraziłam minę męża dżoł, gdyby przeczytał kilka naszych ostatnich stron :D
Już posłałam listę (musiałam jeszcze zająć się obiadem, zrobiłam cielencinkę na lepszą krew, mniam!), myślę, że i tak nie jest kompletna i będzie trzeba coś podopisywać.

@dżoł tam zrozumiała o jakiego Kiciucha chodzi [emoji23] była któraś nad morzem? Może pokażcie muszelki? [emoji23] ewentualnie mile widziane zdjęcia broszek, zwłaszcza tych babcinych [emoji23] hahahaha [emoji16]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Czesc dziewczynki[emoji5]

@Destino gratulacje i trzymam kciuki[emoji4]

@lamia87 piekna[emoji7]podobno przejelam Twoj brzuszek[emoji4]tez licze na taka pieknotke[emoji847]
Pozdrawiam
@kas90 staram sie byc spokojna,bo tylko to mnie uratuje[emoji4]
Wizyta we wtorek ale bardziej po clexane bo zapas mi sie konczy ,to bedzie 5.1 wiec mam nadzieje,ze zrobi mi usg,zeby podejrzec pecherzyk[emoji4]

Powiem Wam ,ze z tym jedzeniem jest tyle mitow ,ze masakra...np slyszalam ,ze miety ogrodowej nie mozna i powiedz mi @kas90 taka z doniczki moge spokojnie,bo Ty pijesz,jesz

A jajko na miekko jak myslicie ile min musi sie gotowac?
Aaa i slyszalam mega bzdure jak dla mnie ,ze trzeba uwzac na pomidory i jeden na 4 dni to max[emoji15]a ja jem czasem dwa dziennie.
Ja np nie jestem w stanie zrezygnowac z kawy ,ale pije jedna czasem dwie dziennie,tylko ,ze z ekspresu i z duza iloscia mleka ,taka latte[emoji4]

@Porzeczka1234 feta jest pastwryzowana podobno,na niejtorych nie pisze,jak chcesz miec pewnosc to bodajze arla ma to napisane jak byk[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry