reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@mickey* bo najwięcej ze tak powiem sanmonelli jest na skorupce jajka ale... zawsze jakieś ale moze ona przenikać do jajeczka do środka i tu odpowiedzialność jedzacych ja bym nie jadła

reklama
np, chrzan jest nie wskazany gdy kobiety mają problem z zajściem w ciąze bo niekorzystnie wpływa na zagnieżdzanie ale w ciązy można do woli:pjeść ja uwielbiam chrzan tarty, milego dnia dziewuszki
czarna mała oby teraz szczepienia nie swędziały to organizm się skupi na wytwarzaniu mlr-ów

mickey ja tez tak slyszalam, w prawdzie chodzilo o mojego kota (bo troche za chudego/niedozywionego nam hodowca wydala i musialam go podkarmic) i weterynarz mi polecila dawac samo zoltko po wczesniejszym sparzeniu skorupki :)

1495710293-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

np, chrzan jest nie wskazany gdy kobiety mają problem z zajściem w ciąze bo niekorzystnie wpływa na zagnieżdzanie ale w ciązy można do woli:pjeść ja uwielbiam chrzan tarty, milego dnia dziewuszki
czarna mała oby teraz szczepienia nie swędziały to organizm się skupi na wytwarzaniu mlr-ów
[emoji8] [emoji173]
1495710293-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Uwielbiam [emoji7]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny moze sie orientujecie...
W pon. ide na zastrzyk na pekniecie,
Nie wiem czy teraz sie starac? moze pecherzyk wczesniej peknac czy raczej nie ma szans ?
boli lewa strona, nie wiem czy dlatego bo pecherzyki rosna czy ze owu jest ? dzis dopiero 8 dc. Bralam clo 3-7.
Odnośnie encortonu to mi gin tez powiedzial ze mam odstawic bo plod sie moze zle rozwijac... odstawilam, teraz jak pojde to zapytam o dawkowanie w razie pozytywnego testu.

W 10dc powinnaś sprawdzić jaka masz wilkość jajek byłabyś pweniejsza kiedy się mężem zająć. Zreszta dziś też możesz to sprawdzić. Obliczymy Ci kiedy może pęknąć i kiedy małża wykorzystać. Dziś to jedyne zacznij się przymilac i zrób mu masaż. Dobrze ,że to baba mu się wbiła w dupę a nie on jej bo straciłby ochotę na seks jakby skosztował innej :p

reklama
@dżoł ja bym dziś bzyknęła albo najwyżej jutro ;) pokażesz kiciucha? [emoji76]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
:-D:-D:-D:-D:-D NOOO TO SIĘ UŚMIAAAAŁAM:)
najpierw bzykanko,a potem pokaż kiciucha...
I teraz co to jest kiciuch;););) bo mi wyobraźnia podpowiada róóóżne kiciuchy:D

@bea25ta co to za rady:-p jak to zrobić masaż,poprzymilać się...i co? tak odejść? zostawić samemu sobie?? Przecie to jajka mogą eksplodować:D :D
p.s. chyba mam chcicę skoro wszystko mi się z jednym kojarzy ;p;p;p;p

Do góry