reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@mickey* bo najwięcej ze tak powiem sanmonelli jest na skorupce jajka ale... zawsze jakieś ale moze ona przenikać do jajeczka do środka i tu odpowiedzialność jedzacych ja bym nie jadła

reklama
np, chrzan jest nie wskazany gdy kobiety mają problem z zajściem w ciąze bo niekorzystnie wpływa na zagnieżdzanie ale w ciązy można do woli:pjeść ja uwielbiam chrzan tarty, milego dnia dziewuszki
czarna mała oby teraz szczepienia nie swędziały to organizm się skupi na wytwarzaniu mlr-ów

mickey ja tez tak slyszalam, w prawdzie chodzilo o mojego kota (bo troche za chudego/niedozywionego nam hodowca wydala i musialam go podkarmic) i weterynarz mi polecila dawac samo zoltko po wczesniejszym sparzeniu skorupki :)

1495710293-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

np, chrzan jest nie wskazany gdy kobiety mają problem z zajściem w ciąze bo niekorzystnie wpływa na zagnieżdzanie ale w ciązy można do woli:pjeść ja uwielbiam chrzan tarty, milego dnia dziewuszki
czarna mała oby teraz szczepienia nie swędziały to organizm się skupi na wytwarzaniu mlr-ów
[emoji8] [emoji173]
1495710293-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Uwielbiam [emoji7]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny moze sie orientujecie...
W pon. ide na zastrzyk na pekniecie,
Nie wiem czy teraz sie starac? moze pecherzyk wczesniej peknac czy raczej nie ma szans ?
boli lewa strona, nie wiem czy dlatego bo pecherzyki rosna czy ze owu jest ? dzis dopiero 8 dc. Bralam clo 3-7.
Odnośnie encortonu to mi gin tez powiedzial ze mam odstawic bo plod sie moze zle rozwijac... odstawilam, teraz jak pojde to zapytam o dawkowanie w razie pozytywnego testu.

W 10dc powinnaś sprawdzić jaka masz wilkość jajek byłabyś pweniejsza kiedy się mężem zająć. Zreszta dziś też możesz to sprawdzić. Obliczymy Ci kiedy może pęknąć i kiedy małża wykorzystać. Dziś to jedyne zacznij się przymilac i zrób mu masaż. Dobrze ,że to baba mu się wbiła w dupę a nie on jej bo straciłby ochotę na seks jakby skosztował innej :p

reklama
@dżoł ja bym dziś bzyknęła albo najwyżej jutro ;) pokażesz kiciucha? [emoji76]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
:-D:-D:-D:-D:-D NOOO TO SIĘ UŚMIAAAAŁAM:)
najpierw bzykanko,a potem pokaż kiciucha...
I teraz co to jest kiciuch;););) bo mi wyobraźnia podpowiada róóóżne kiciuchy:D

@bea25ta co to za rady:-p jak to zrobić masaż,poprzymilać się...i co? tak odejść? zostawić samemu sobie?? Przecie to jajka mogą eksplodować:D :D
p.s. chyba mam chcicę skoro wszystko mi się z jednym kojarzy ;p;p;p;p

Do góry