reklama
@bentula nie przejmuj sie, foczusia bedzie prostowac. Ja tez bralam na wlasna reke. Wczoraj pani mowi ze mam o wszystki powiedziec i powiedzialam. Odpowiedziala mi ze nie chciala sama dac, ale dobrze ze biore encorton. Nie chciala sama podejmowac takiej decyzji, choc wie ze potrzebny. Nie przeszkadza mi to. Powiedziala ze moge brac wszystko choc ona mi tego nie przepisze wiec biore. Ja jej powiedzialam ze dla maluszka apteke polkne jesli to ma mu pomoc, wiec lykam. A ona cierpliwie znosi moje fanaberie i histerie i wszystkie irytujace smsy. Odpowiada, oddzwania, uspokaja i rozumie. A przezywa rownie mocno jak my. Poza tym blisko przyjmuje a w razie co wysle do siebie do szpitala. I tak niestety wiele z nas tu walczy. Ja nie mam komfortu zwalenia odpowiedzialnosci na lekarza. U mnie ze wzgledu na guza nie sa chetni na leki. Nawet stumulacji bali sie podjac jako ze zagraza mojemu zyciu. Wiec silami dobrych Aniolow rosniemy, rozwijamy sie zdrowo i zyjemy. To dla mnie najwazniejsze.
@porzeczka super ze dzidzia tak pieknie rosnie.
Kazdy maluszek i jego zdjecie dodaje sil i nadziei. Dobrze patrzec na wasze dzieciaczki. Moze nasze sie zapatrza i zechca w koncu zostac z nami i sie urodzic
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@porzeczka super ze dzidzia tak pieknie rosnie.
Kazdy maluszek i jego zdjecie dodaje sil i nadziei. Dobrze patrzec na wasze dzieciaczki. Moze nasze sie zapatrza i zechca w koncu zostac z nami i sie urodzic
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze, że ja nie nasłuchałam się za wiele o encortonie. Lekarka kazała brać i już. Mam wrażenie, że lekarze kobiety jakoś bardziej nas rozumieją, jak byłam na prenatalnych też była pani dr i też miała super podejście, rozumiała to, że dla mnie najważniejsze, że dzidziuś żyje.
A często od mężczyzn lekarzy spotykałam się z opinią, że lepiej poronić (jak oni to ładnie ujmowali próbować do skutku), niż mieć chore dziecko po lekach:/
@bea25ta, niestety nie ma już funkcji usuń. Można jedynie zgłosić do moderatora. Ja jak mam problemy z netem, to też mi czasem pod rząd wstawia tego samego posta. Ale moderatorzy czuwają P.S. Tanio faktycznie ta D3.
A często od mężczyzn lekarzy spotykałam się z opinią, że lepiej poronić (jak oni to ładnie ujmowali próbować do skutku), niż mieć chore dziecko po lekach:/
@bea25ta, niestety nie ma już funkcji usuń. Można jedynie zgłosić do moderatora. Ja jak mam problemy z netem, to też mi czasem pod rząd wstawia tego samego posta. Ale moderatorzy czuwają P.S. Tanio faktycznie ta D3.
Juz Foczusia posprzatalaOMG @bentula 6 takich samych wiadomości Czy tylko j to widzę? i na moim kompie jest błąd??
Porzeczka1234
Fanka BB :)
@bentula ja widziałam tylko trzy razy
@kas90 @Destino @bea25ta i inne encortonowe mamy ja nie czytam o encortonie ale pytałam maline o skutki uboczne to on do mnie mówi, że to za mała dawka a brałam 15 mg i mam być spokojna. Ja robiłam wyniki testów papa i wyszło małe ryzyko musimy być dobrej myśli
Ps dziś zmniejszyłam dawke dostanę opierd... od maliny miłam zmniejszyć półtorej tygodnia temu
@kas90 zrobiłam surówkę z buraka jest pyszna
Ps zrobiłam dziś na 2 śniadaniem sałatkę z rukoli pomidorki koktajlowe mozarella i truskawki do tego sos z pół cytryny sól pieprz łyżka miodu i pół łyżki musztardy miodowej pyszna polecam
@kas90 @Destino @bea25ta i inne encortonowe mamy ja nie czytam o encortonie ale pytałam maline o skutki uboczne to on do mnie mówi, że to za mała dawka a brałam 15 mg i mam być spokojna. Ja robiłam wyniki testów papa i wyszło małe ryzyko musimy być dobrej myśli
Ps dziś zmniejszyłam dawke dostanę opierd... od maliny miłam zmniejszyć półtorej tygodnia temu
@kas90 zrobiłam surówkę z buraka jest pyszna
Ps zrobiłam dziś na 2 śniadaniem sałatkę z rukoli pomidorki koktajlowe mozarella i truskawki do tego sos z pół cytryny sól pieprz łyżka miodu i pół łyżki musztardy miodowej pyszna polecam
dżoł
Dziewczyny moze sie orientujecie...
W pon. ide na zastrzyk na pekniecie,
Nie wiem czy teraz sie starac? moze pecherzyk wczesniej peknac czy raczej nie ma szans ?
boli lewa strona, nie wiem czy dlatego bo pecherzyki rosna czy ze owu jest ? dzis dopiero 8 dc. Bralam clo 3-7.
Odnośnie encortonu to mi gin tez powiedzial ze mam odstawic bo plod sie moze zle rozwijac... odstawilam, teraz jak pojde to zapytam o dawkowanie w razie pozytywnego testu.
W pon. ide na zastrzyk na pekniecie,
Nie wiem czy teraz sie starac? moze pecherzyk wczesniej peknac czy raczej nie ma szans ?
boli lewa strona, nie wiem czy dlatego bo pecherzyki rosna czy ze owu jest ? dzis dopiero 8 dc. Bralam clo 3-7.
Odnośnie encortonu to mi gin tez powiedzial ze mam odstawic bo plod sie moze zle rozwijac... odstawilam, teraz jak pojde to zapytam o dawkowanie w razie pozytywnego testu.
reklama
Porzeczka1234
@dżoł a powiedz kiedy miałaś monit i jaki był duzy pecherzyk ?
Teraz doczytałam ze ty dopiero idziesz na 1 monit w poniedziałek ja myślę ze to za wcześnie na owu ja zawsze miałam 12/13 dzień myślę ze dla przyjemności możecie w niedzielę niech plemniczki juz biegną po monicie będziecie poprawiać
Teraz doczytałam ze ty dopiero idziesz na 1 monit w poniedziałek ja myślę ze to za wcześnie na owu ja zawsze miałam 12/13 dzień myślę ze dla przyjemności możecie w niedzielę niech plemniczki juz biegną po monicie będziecie poprawiać
Ostatnia edycja:
Podziel się: