reklama
Ja ją własnie do placków z gulaszem zrobiłam. Smakuje podobnie jak z czerwonej kapusty z ogorkiem. Naprawdę polecam. Ja mam super buraki, wujek załatwił mi zimą cały worek swojskich buraków bezposrednio od małego rolnika i trzymam w piwnicy. Bez porównania jaką mają ilość soku.@Funia90 kochana @kas90 ma rację mąż jadł wątróbkę w restauracji to skosztowałam bylam na grillu była kaszanka z grilla też zjadłam troszkę także myślę ze jak nie zjesz tego kilko tylko trochę to nic się nie stanie nie odmawiaj sobie
Ja zaraz robię fasolkę szparagową z bułeczka tartą a była po 36 zl ale co zrobić jak jezyk do ud na samą myśl.
Szukałam w 3 sklepach buraków wcale tak łatwo nie jest je teraz dostać kupiłam zrobię jutro sałatkę Kas90 kochana powiedz czy ona pasuje do obiadu?
Powiem Ci, że robisz smaka! Dziś musiałam truskawek nakupić, pokroiłam, dodałam jogurt i miętę!
Beatko, wybacz:*
Porzeczka1234
Fanka BB :)
@kas90 ja mam szaleństwo jedzenia z tą różnicą ze zapamiętałam twoją wypowiedź kiedyś ze musi być 5 porcji owoców warzyw i 3 nabiału i miałam wyrzuty ze źle się odzywiam to zaczęłam kupować warzywa i codziennie robię zdrowa surówkę do obiadu podwieczorek piję koktajl bo nabiał i owoc a nie czekolada kolacja to znów jakieś warzywo nabial, bądź kurczak z grila z jakąś sałatką itd i muszę wymyślać na przyszłość żeby kupić składniki
@Liluli a ja nie wiem jak nasza foczka ma na imię
Czekam również z niecierpliwością na efekty wizyt
burczuś
Aż sprawdziłam na drugim wątku jak nasza foczusia ma na imię Joanna więc Tobie Joasiu @nafoczka wszystkiego dobrego w dniu imienin i każdej Joasi na naszym forum też wszystkiego naj!@kas90 ja mam szaleństwo jedzenia z tą różnicą ze zapamiętałam twoją wypowiedź kiedyś ze musi być 5 porcji owoców warzyw i 3 nabiału i miałam wyrzuty ze źle się odzywiam to zaczęłam kupować warzywa i codziennie robię zdrowa surówkę do obiadu podwieczorek piję koktajl bo nabiał i owoc a nie czekolada kolacja to znów jakieś warzywo nabial, bądź kurczak z grila z jakąś sałatką itd i muszę wymyślać na przyszłość żeby kupić składniki
P.s.ja na drugie mam Joanna
Porzeczka1234
matulkaa
Dziewczynki melduję się po wizycie ;-) dalej nie wierzę, ale mamy ZIELONE ŚWIATŁO @Porzeczka1234, ciebie czarownico jedna to chyba wycałuję, miałaś rację jest dobrze [emoji106] dziękuję wam za zainteresowanie i wsparcie @Liluli, @mała79 [emoji8][emoji8][emoji8] jak tylko ochłonę napiszę co i jak, bo to nie koniec naszego leczenia ale możemy się starać, hurrrrra!!!!!
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Załączniki
Podziel się: