reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Avita sliczna

Pixie.Nova nie wszystkie leki mozna brac na 100% przy mutacjach. Ja np nie moge salicylanow acard bo po nim walilo mi serduszko.

Nafoczka tez mam dzis imieniny.
Zdrowia dla synka i mniej wrazen dla Ciebie.

Wszystkiego najlepszego dziewczyny

Ja mam na imie Zuzanna:-)

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane duza obsuwa u lekarza. Maluszek po zmierzeniu ma 5t5d. Czyli dokladnie tyle ile z moich wyliczen. Serduszko trudno bylo uchwycic, ale na powiekszeniu ruszalo sie. Maluszek zyje. Kolejne usg za 2 tyg. Wtedy dowiemy sie prawdy. A w zasadzie 29. Bo mam usg u innego gina. Narazie zyje. Poryczalam sie

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czytam Was,i w sumie jestem troche zdziwiona ta panika jedzenia,ja mam.zaparcia,i @Porzeczka1234 poleciła mi pic koper wloski z miętą,poszlam kupic do apteki,ale do tego kupilam jeszcze Normolax regular bardzo mi to aptekarka polecala,bo pytala czy jem ciemny chleb z ziarnami,a ja nie lubię,i czy ogólnie jem dużo blonnika,w sumie trudno stwierdzic,i ten srodek ma len,jeszcze teraz sprawdzalam.w internecie i mozna go spokojnie w ciazy spożywać,jak wiele innych ziół,rzeczywiscie w malych ilosciach nic nie szkodzi,oprocz surowego miesa,ryb,i sera plesniowego,i to tez nie kazdego,organizm czasami sam sie domaga czego potrzebuje,jednego dnia jem platki kukurydziane z mlekiem,a drugiego kanapki z nutella,napewno nie zmuszam sie do niczego na siłę by jeść,jedynie odmawiam sobie wiele zlych rzeczy żywieniowych,ale wszystko w granicach rozsądku ;-),np,wole upiec sobie ciasto,niz jesc chemiczne ciastka ze sklepu,nie mam ciasta,jem czekolade,nie ma czekolady,jem lody,i pije herbatę zwykłą bo nie wyobrazam sobie zjesc śniadania i kolacji bez czarnej herbaty,a tez pisza ze w ciazy unikac,po prostu nie dajmy sie zwarjowac :-)

@Destino super kochana wiem jaki to ogromny stres rasdość pomieszany z paniką ściskam Cię serdecznie

@matulkaa a nie mówiłam :p:D opisz jak znajdziesz chwilę co oznacza mrl 1 i 2 i jakie lekarz leczenie zaproponował

@bentula oczywiście masz rację ja jem np nie wiem ta kaszankę bo miałam chęć ale trochę ... jem dużo warzyw i owoców zeby iść do wc ale oczywiście zdarza mi sie grzeszyć i jem lody ale w ciąży lubię wodne a normalnie uwielbiam smietankowe. Nie lubię slodyczy za to lubie kiełbasę na ciepło ale do tego gotuję nie wiem szparagi albo pomidor itd. Zresztą ja mam tendencję do tycia muszę z tym uważać. Ps od zawsze uwielbiam Nutellą

Ostatnia edycja:
Nafoczka [emoji8]

Destino ale sie ciesze,ze jest serduszko juz [emoji4][emoji4]

Matulka super [emoji6]

Marzycielka sto lat [emoji6]

Bentula ja nie rezygnuje ze wszystkiego. Mialam kiedys ochote na watrobke to ja zjadlam i kaszanke tez. Z tymi zakazami chodzi chyba o spozywanie w nadmiernych ilosciach a nie od czasu do czasu.
I nigdy nie zdarzylo mi sie zjesc kanapki z nutella. Jesli juz z nutella to herbatniki albo wyjadam nutelle od zawsze lyzeczka [emoji3][emoji12]

@Joanny moje drogie wszystkiego radosnego wam zycze i buziaki [emoji8][emoji8][emoji8]

@matulkaa do dziela ten mc nalezy do was i...
Do kogo jeszcze?

@marzycielka81 slicznie masz na imie

@bentula mam takie samo podejscie. Uwielbiam zupy z galka muszkatolowa i duzo ich zjadlam. Dzis ziemniaki z tymiankiem, a on tez powoduje skurcze i zabroniony w ciazy. Jadlam ananasa. Kawalek. Po nim skonczyly mi sie plamienia. Nie dajmy sie zwariowac z jedzeniem i nie jedzeniem. Ja tez slucham ciala i jem to co wchodzi. Natomiast... u mnie nie wchodzi nabial. I to mnie troche martwi bo skad wapno. Poradzimy i z tym

@Destino pamietam swoje pierwsze usg,tez mniej więcej w tym samym czasie,i widac było ze ten malenki mięsień sie rusza,wtedy to jeszcze abstrakcja,ale uwierz,jest bardzo dobrze,i tak bardzo sie cieszę :-)! Wszystkiego Najlepszego Dziewczyny z Okazji Imienin :-*

Kochane duza obsuwa u lekarza. Maluszek po zmierzeniu ma 5t5d. Czyli dokladnie tyle ile z moich wyliczen. Serduszko trudno bylo uchwycic, ale na powiekszeniu ruszalo sie. Maluszek zyje. Kolejne usg za 2 tyg. Wtedy dowiemy sie prawdy. A w zasadzie 29. Bo mam usg u innego gina. Narazie zyje. Poryczalam sie

Destino, cudowne wieści!!!! Fasolek będzie się ładnie rozwijał!!! Piękny cud trwa i trwać będzie! :)

U mnie rozkręca się powoli @, ale powoli bo jeszcze dupka brałam i miałam brać do piątku, ale skoro już się zaczyna to nie będę już mącić w cyklu, bo chce w 3dc zrobić badania fsh, lh, amh. Jak się ładnie rozkręci jutro to dzwonię do nOvum do Wawy umawiać się na wizytę. :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@bertha nosze cie w sercu i czekam na twoj cud. Powodzenia

Dziewczyny ardzo wam dziekuje. Wybaczcie ze nie z nickow. Jeszcze jestem oszolomiona. Ciesze sie, ale im wiecej sie udaje tym bardziej sie boje. Narazie ciedzymy sie ze nasz dzidzius zyje [emoji23]

Do góry