reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Avita sliczna

Pixie.Nova nie wszystkie leki mozna brac na 100% przy mutacjach. Ja np nie moge salicylanow acard bo po nim walilo mi serduszko.

Nafoczka tez mam dzis imieniny.
Zdrowia dla synka i mniej wrazen dla Ciebie.

Wszystkiego najlepszego dziewczyny

Ja mam na imie Zuzanna:-)

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane duza obsuwa u lekarza. Maluszek po zmierzeniu ma 5t5d. Czyli dokladnie tyle ile z moich wyliczen. Serduszko trudno bylo uchwycic, ale na powiekszeniu ruszalo sie. Maluszek zyje. Kolejne usg za 2 tyg. Wtedy dowiemy sie prawdy. A w zasadzie 29. Bo mam usg u innego gina. Narazie zyje. Poryczalam sie

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czytam Was,i w sumie jestem troche zdziwiona ta panika jedzenia,ja mam.zaparcia,i @Porzeczka1234 poleciła mi pic koper wloski z miętą,poszlam kupic do apteki,ale do tego kupilam jeszcze Normolax regular bardzo mi to aptekarka polecala,bo pytala czy jem ciemny chleb z ziarnami,a ja nie lubię,i czy ogólnie jem dużo blonnika,w sumie trudno stwierdzic,i ten srodek ma len,jeszcze teraz sprawdzalam.w internecie i mozna go spokojnie w ciazy spożywać,jak wiele innych ziół,rzeczywiscie w malych ilosciach nic nie szkodzi,oprocz surowego miesa,ryb,i sera plesniowego,i to tez nie kazdego,organizm czasami sam sie domaga czego potrzebuje,jednego dnia jem platki kukurydziane z mlekiem,a drugiego kanapki z nutella,napewno nie zmuszam sie do niczego na siłę by jeść,jedynie odmawiam sobie wiele zlych rzeczy żywieniowych,ale wszystko w granicach rozsądku ;-),np,wole upiec sobie ciasto,niz jesc chemiczne ciastka ze sklepu,nie mam ciasta,jem czekolade,nie ma czekolady,jem lody,i pije herbatę zwykłą bo nie wyobrazam sobie zjesc śniadania i kolacji bez czarnej herbaty,a tez pisza ze w ciazy unikac,po prostu nie dajmy sie zwarjowac :-)

@Destino super kochana wiem jaki to ogromny stres rasdość pomieszany z paniką ściskam Cię serdecznie

@matulkaa a nie mówiłam :p:D opisz jak znajdziesz chwilę co oznacza mrl 1 i 2 i jakie lekarz leczenie zaproponował

@bentula oczywiście masz rację ja jem np nie wiem ta kaszankę bo miałam chęć ale trochę ... jem dużo warzyw i owoców zeby iść do wc ale oczywiście zdarza mi sie grzeszyć i jem lody ale w ciąży lubię wodne a normalnie uwielbiam smietankowe. Nie lubię slodyczy za to lubie kiełbasę na ciepło ale do tego gotuję nie wiem szparagi albo pomidor itd. Zresztą ja mam tendencję do tycia muszę z tym uważać. Ps od zawsze uwielbiam Nutellą

Ostatnia edycja:
Nafoczka [emoji8]

Destino ale sie ciesze,ze jest serduszko juz [emoji4][emoji4]

Matulka super [emoji6]

Marzycielka sto lat [emoji6]

Bentula ja nie rezygnuje ze wszystkiego. Mialam kiedys ochote na watrobke to ja zjadlam i kaszanke tez. Z tymi zakazami chodzi chyba o spozywanie w nadmiernych ilosciach a nie od czasu do czasu.
I nigdy nie zdarzylo mi sie zjesc kanapki z nutella. Jesli juz z nutella to herbatniki albo wyjadam nutelle od zawsze lyzeczka [emoji3][emoji12]

@Joanny moje drogie wszystkiego radosnego wam zycze i buziaki [emoji8][emoji8][emoji8]

@matulkaa do dziela ten mc nalezy do was i...
Do kogo jeszcze?

@marzycielka81 slicznie masz na imie

@bentula mam takie samo podejscie. Uwielbiam zupy z galka muszkatolowa i duzo ich zjadlam. Dzis ziemniaki z tymiankiem, a on tez powoduje skurcze i zabroniony w ciazy. Jadlam ananasa. Kawalek. Po nim skonczyly mi sie plamienia. Nie dajmy sie zwariowac z jedzeniem i nie jedzeniem. Ja tez slucham ciala i jem to co wchodzi. Natomiast... u mnie nie wchodzi nabial. I to mnie troche martwi bo skad wapno. Poradzimy i z tym

@Destino pamietam swoje pierwsze usg,tez mniej więcej w tym samym czasie,i widac było ze ten malenki mięsień sie rusza,wtedy to jeszcze abstrakcja,ale uwierz,jest bardzo dobrze,i tak bardzo sie cieszę :-)! Wszystkiego Najlepszego Dziewczyny z Okazji Imienin :-*

Kochane duza obsuwa u lekarza. Maluszek po zmierzeniu ma 5t5d. Czyli dokladnie tyle ile z moich wyliczen. Serduszko trudno bylo uchwycic, ale na powiekszeniu ruszalo sie. Maluszek zyje. Kolejne usg za 2 tyg. Wtedy dowiemy sie prawdy. A w zasadzie 29. Bo mam usg u innego gina. Narazie zyje. Poryczalam sie

Destino, cudowne wieści!!!! Fasolek będzie się ładnie rozwijał!!! Piękny cud trwa i trwać będzie! :)

U mnie rozkręca się powoli @, ale powoli bo jeszcze dupka brałam i miałam brać do piątku, ale skoro już się zaczyna to nie będę już mącić w cyklu, bo chce w 3dc zrobić badania fsh, lh, amh. Jak się ładnie rozkręci jutro to dzwonię do nOvum do Wawy umawiać się na wizytę. :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@bertha nosze cie w sercu i czekam na twoj cud. Powodzenia

Dziewczyny ardzo wam dziekuje. Wybaczcie ze nie z nickow. Jeszcze jestem oszolomiona. Ciesze sie, ale im wiecej sie udaje tym bardziej sie boje. Narazie ciedzymy sie ze nasz dzidzius zyje [emoji23]

Do góry