reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Kochane nie stresujcie sie. Wizyta dopiero w granicach 20. Trzeba czekac. Co prawda wychodze z siebie ale co zrobic. Dzis musi byc na dalsze l4. A predzej czy pozniej dobrze wiedziec ze cudaczek zdrowo sie rozwija i jest zywy. Ucze sie tak myslec, choc z tylu glowy nocne koszmary strasza. Wybaczcie cisze, ale skupic sie nie umiem dzis i tylko wynajduje zajecia by czas szybciej lecial

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@pixi.nova czuję się w miarę dobrze dziękuję życzę najlepszych wyborów lekarskich.

@Destino trzymam kciuki

@martaha123 moj mąż ma ASA ale w spermie i wtedy w czasie owu bierze się medryt nie encorton ja nie mam więc nie wiem. Jeśli ASA jest we krwi to Malina nie daje sterydu

@matulkaa będzie zielone światło

Trochę prywaty nasza dzidzia ma 168 g szyjka dluga 4,5 cm twarda łożysko na tylniej ścianie wysoko na razie wszystko ok

Ps bardzo złej jakości foty

@Avita jak miło słyszeć ze masz tyle lat,w sposób pozytywny oczywiscie,proszę napisz mialas zalecana cesarke bo przepraszam nie pamiętam,bo ja chyba raczej będę rodzic naturalnie,ale bardzo sie boję,wiem co mnie czeka,mówią o tym znieczuleniu,ze dzadza,ale co wtedy jak z jakiegoś powodu nie zdążą! Wiem jakie to cudowne miec juz dziecko w ramionach,ja powoli staram sie to sobie wyobrazić,ŻYCZĘ WAM dużo zdrówka i szczescia :-),@kas90 ja taka hemoglobine mam od 3 miesiaca ciąży,i tylko w szpitalu podawali mi żelazo,na kontrolach gin uznał ze nie potrzebuje żelaza,biore tylko witaminy femibion natal 2,ale przypomnialam sobie teraz ze Ty chyba zrezygnowalas,więc mozesz potrzebowac żelaza! @Destino pamietam o Twojej wizycie i czekam na dobre wiadomosci oczywiście :-)! POZDROWIENIA dla reszty DZIEWCZYN :-)

A ja codziennie jem siemie lniane z jogurtem jem[emoji15]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Destino czekam z niecierpliwością
@burczuś @bertha trzymam wciąż za was kciuki
@czarna_mala popytaj @Kwiatuszekk23 bo ona miała szczepienia od dawcy a w temacie szczepień nic nie pomogę.
@mickey* a ty jak skarbie?
@kas a ty bierzesz jakieś witaminy wogole?
@Avita @Gabiś @lamia78 macie przepiękne dzieciaczki :* wrzućcie fotki na nasz zamknięty warek tez jest o dzieciach a listę juz zaktualizowana :*

Teraz słowo o mnie bo się dzieje i trochę was zaniedbuje.
Moj Karol był chory. Przez 5 dni miał temp powyzej 39, czopek a po 6h spowrotem i tak w kółko. Nic a nic innego mu nie dolegalo bo byłam u lakarza. Dziś 1 dzień bez temp a wygląda jak cień cienia :(
Potem mój WikUs tez trochę narozrarial bo polizal zel do WC gdy Karol robił siku. Myslalam ze zejde na zawał :(
No i jeszcze policja. Przyjechała mnie przesłuchać bo z rossmana ktoś wkradł moje dane i na moje imię i nazwisko korzystal z karty rabatowej na drugim końcu Polski. WTF?!
O pracy nie wspomnę bo sprawa nie rozwiazana a moja dyr czeka na mój powrót bo sama się boi!
Tak a w domu mam jeszcze robotników także dzieje się...

Ale żeby było weselej to wszystkim moim imienniczkom z całego serca życze zdrowia ♡ :*

To może w moim brzuszki siedzi Twoja imienniczka:*
Mam nadzieję, że wkrótce się dowiemy:D bo za tydzień mam wizytę.

Oczywiście biorę witaminy: metafolin 400, jodid 200, d3 2000j, asmag 4x, dha600 i raz/dwa razy na tydzień b6 metyl 25mg. Badałam dziś magnez i potas i wyszły b.dobrze.

Mam właśnie taki plan, żeby zrobić przed wizytą jeszcze żelazo, to zrobię też tą ferytynę. Dzięki dziewczyny.

@Destino, powodzenia, wiem jaki stres przeżywasz!

@porzeczka, super dzidzia:D

Ostatnia edycja:
Od jutra nie bede,ale wlasciwie nigdzie nie przeczytalam ,ze nie mozna wiec mam nadzieje,ze nic sie nie statnie.
A wiecie ,ze lubczyku tez nie mozna?kiedys slyszlam o bazylii,zeby nie jesc.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kurde
Też pije siemie lniane bo często mam dolegliwości żołądkowe
A to od witamin a to od żelaza ......

Do góry