reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Marthi wczoraj poszlo bardzo galdko,nawet siniaka nie ma,takze najgorzej wyszedl nam 3 zastrzyk,mam ogromnego sinca i duza kulke pod spodem.
Po reszcie siniaki wilkosci pieprzykow.
Mam nadzieje,ze M nabierze wprawy.
Samo wklucie boli troszeczke,najbardziej boli mnie ten jeden nieszczesny siniak[emoji4]
Ale przyzwyczjam sie jakos,jeszcze tylko jakies 280 zastrzykow,takze juz niewiele hahaa[emoji23][emoji23][emoji23]

@Destino bede trzymac kciuki,ktory dokladnie jutro bedzie tydzien[emoji4]?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@matulkaa masz rację. Jak robiłam pierwszy raz badanie MLR na Prokocimiu, to pani w Pinkcie Badań Odpłatnych pytała czy badanie jest robione pierwszy raz czy kontrolne po szczepieniach. Powiedziałam, że po raz pierwszy, więc miałam tylko tabelkę z moim Małżem. Teraz za drugim razem też powiedziałam Pani, że to kontrolne bo szczepieniach. Pani w okienku nie pytała mnie czy limfocyty były Małża czy dawcy, bo co ją to interesi, zaznaczyła że kontrolne i mam dwie tabelki, wklejam je poniżej. Z tym, że moje wyniki są całkiem inne niż Twoje

20b2462140b9b8df0926f6fdf9627620.jpg
fd6622663a90c2f8925b7a28d2df8b78.jpg

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
@czarna_mala przykro mi, że hamowanie bardziej nie wzrosło :-( Ty chyba nie szczepisz się w Krakowie? Co dalej? Szczepienia od dawcy? Pullowane?
Przepraszam, że pytam ale nie widzę na komórce twojej stopki. Dam znać jutro jak zinterpretuje moje wyniki Sacha.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino będę trzymać kciuki! Dobrze, że nie nastawiasz się na serduszko. U mnie nigdy nie było go na takim etapie ciąży. Odnośnie braku objawów, Kochana to nie ma znaczenia. Każda z nas jest inna jak dobrze wiesz, więc bez paniki. Ja mam w najbliższym otoczeniu mnóstwo przykładów kobiet, które przechodziły ciąże jakby nigdy w niej nie były. Bez objawów bardzo długo i mają śliczne dzieciaczki. Jesteś bardzo dzielna. Ogromnie Ci kibicuje, @Funia90 również i wszystkim innym dziewczynom!
@Marthi Faktycznie to skutecznie odstrasza od jogi :D:D
Ja na tą homocysteine pije też sok z buraków, za waszym poleceniem, codziennie jedna butelka :)
Któraś z dziewczyn pytała mnie na poprzednich stronach, ale nie moge znaleźć kto, odnośnie badania insuliny u Jerzak. Ona zleca na czczo insuline i glukoze oraz z obciążeniem. Koniecznie w ten sam dzień, w tym samym ośrodku.

witam Was po kilku dniowej przerwie
Avita gratuluję upragnionej córeczki, teraz wkońcu mając ją na rękach mogłaś spokojnie odetchnąć z ulgą :)a jak Twoje nogi? zeszły te plamy?
Destino życzę więcej spokoju i obyś spokojnie mogła się cieszyć ciążą i dolegliwościami ciążowymi:p
@matulka gratuluje wyniku mlr to chyba dobrze ? że masz ponad 40 % z innym dawcą
@czarna_mala a ta tabelka którą zamieścilaś to wynik z teraz co robiłaś ?kiedy będziesz miała jakąś info od Paśnika co dalej?
nafoczuś zdrówka dla Was kochana
@susana jak się macie dziewczynki? co u Was?
@dżoł będziesz sprawdzała poziom nk teraz?
@Funia90 gratuluję owocnego wypoczynku
u mnie nijak...ostatni czas byl trochę ciężki ze względu na to co miało miejsce w tamtym roku ale nie ma co wracać myślami...
po kilku dniach uspokoiło się z moimi jelitami po metce także nie jest tak źle
burczuś bierzesz dalej wlewy?
@bea25ta a wogóle idziesz jeszcze do dr P na wizytę ?

@czarna_mala przykro mi, że hamowanie bardziej nie wzrosło :-( Ty chyba nie szczepisz się w Krakowie? Co dalej? Szczepienia od dawcy? Pullowane?
Przepraszam, że pytam ale nie widzę na komórce twojej stopki. Dam znać jutro jak zinterpretuje moje wyniki Sacha.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
O tym niskim allo pisałam tutaj musiałaś przeoczyć [emoji6] dwa tyg temu robiłam Test LCT [emoji4] przetrawiłam już to niskie allo mlr, ale łatwo mi nie było...

@*mickey to wynik sprzed miesiąca, po spadającym MLR doc. Paśnik kazał powtorzyc test LCT i wczoraj otrzymałam wynik, że jest ujemny, czyli chyba dobrze [emoji6] teraz czekam na wiadomość mailową z APC, żeby wiedzieć co dalej, ale szykuję się psychicznie na doszczepianie [emoji4]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@Funia90 - no coż mogę powiedzieć, dzielna jesteś :D mnie wizja jakiś 280 zastrzyków lekko paraliżuje, ale cóż :D musisz przeżyć :D

@pixi.nova - robisz sobie sama ten sok z buraków? Ja po wyjściu ze szpitala go dużo piłam, bo straciłam tez sporo krwi i musiałam, mama przyjeżdżała kochana i mi robiła, a tak, to jakoś nie mam weny by sobie sama robić ;p prędzej kupuje ćwikłe z buraków, albo buraki takie gotowane jem... robie sobie z nich takie mini carpaccio z buraka :D

@Marthi, gotowane buraki już raczej nie mają takiego działania. Rób sobie carpaccio z surowego :) Albo tak jak ja krój w słupki i udawaj, że to pyszna przekąska (chociaż ostatnio jakoś ciągle o nim zapominam:D)

@Destino, na początku z piersiami też tak miałam, że potrafiły kilka dni nie boleć. Myślę, że na serduszko za wcześnie kochana. Ja widziałam co prawda w 5t2d, ale ciąża była z tydzień starsza. Niemniej coś tam zobaczysz, też w zależności od tego jaki sprzęt:)

@czarna_mala, LCT też mam ujemny.

reklama
@Destino nie chcesz poczekac z tym usg?? objawy też miałam takie nijakie i ta ciąża jest pierwszą w której nie mam tkliwych piersi ani mega nabrzmiałych jak zazwyczaj miałam.

@mickey* nie nie jade do przybycienia szkoda mi drogi do niego a może na usg będzie sie upierał że coś nie tak? Nie czuję się zobowiązana do wizyty u niego.

Do góry