reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Marthi wczoraj poszlo bardzo galdko,nawet siniaka nie ma,takze najgorzej wyszedl nam 3 zastrzyk,mam ogromnego sinca i duza kulke pod spodem.
Po reszcie siniaki wilkosci pieprzykow.
Mam nadzieje,ze M nabierze wprawy.
Samo wklucie boli troszeczke,najbardziej boli mnie ten jeden nieszczesny siniak[emoji4]
Ale przyzwyczjam sie jakos,jeszcze tylko jakies 280 zastrzykow,takze juz niewiele hahaa[emoji23][emoji23][emoji23]

@Destino bede trzymac kciuki,ktory dokladnie jutro bedzie tydzien[emoji4]?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@matulkaa masz rację. Jak robiłam pierwszy raz badanie MLR na Prokocimiu, to pani w Pinkcie Badań Odpłatnych pytała czy badanie jest robione pierwszy raz czy kontrolne po szczepieniach. Powiedziałam, że po raz pierwszy, więc miałam tylko tabelkę z moim Małżem. Teraz za drugim razem też powiedziałam Pani, że to kontrolne bo szczepieniach. Pani w okienku nie pytała mnie czy limfocyty były Małża czy dawcy, bo co ją to interesi, zaznaczyła że kontrolne i mam dwie tabelki, wklejam je poniżej. Z tym, że moje wyniki są całkiem inne niż Twoje

20b2462140b9b8df0926f6fdf9627620.jpg
fd6622663a90c2f8925b7a28d2df8b78.jpg

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
@czarna_mala przykro mi, że hamowanie bardziej nie wzrosło :-( Ty chyba nie szczepisz się w Krakowie? Co dalej? Szczepienia od dawcy? Pullowane?
Przepraszam, że pytam ale nie widzę na komórce twojej stopki. Dam znać jutro jak zinterpretuje moje wyniki Sacha.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino będę trzymać kciuki! Dobrze, że nie nastawiasz się na serduszko. U mnie nigdy nie było go na takim etapie ciąży. Odnośnie braku objawów, Kochana to nie ma znaczenia. Każda z nas jest inna jak dobrze wiesz, więc bez paniki. Ja mam w najbliższym otoczeniu mnóstwo przykładów kobiet, które przechodziły ciąże jakby nigdy w niej nie były. Bez objawów bardzo długo i mają śliczne dzieciaczki. Jesteś bardzo dzielna. Ogromnie Ci kibicuje, @Funia90 również i wszystkim innym dziewczynom!
@Marthi Faktycznie to skutecznie odstrasza od jogi :D:D
Ja na tą homocysteine pije też sok z buraków, za waszym poleceniem, codziennie jedna butelka :)
Któraś z dziewczyn pytała mnie na poprzednich stronach, ale nie moge znaleźć kto, odnośnie badania insuliny u Jerzak. Ona zleca na czczo insuline i glukoze oraz z obciążeniem. Koniecznie w ten sam dzień, w tym samym ośrodku.

witam Was po kilku dniowej przerwie
Avita gratuluję upragnionej córeczki, teraz wkońcu mając ją na rękach mogłaś spokojnie odetchnąć z ulgą :)a jak Twoje nogi? zeszły te plamy?
Destino życzę więcej spokoju i obyś spokojnie mogła się cieszyć ciążą i dolegliwościami ciążowymi:p
@matulka gratuluje wyniku mlr to chyba dobrze ? że masz ponad 40 % z innym dawcą
@czarna_mala a ta tabelka którą zamieścilaś to wynik z teraz co robiłaś ?kiedy będziesz miała jakąś info od Paśnika co dalej?
nafoczuś zdrówka dla Was kochana
@susana jak się macie dziewczynki? co u Was?
@dżoł będziesz sprawdzała poziom nk teraz?
@Funia90 gratuluję owocnego wypoczynku
u mnie nijak...ostatni czas byl trochę ciężki ze względu na to co miało miejsce w tamtym roku ale nie ma co wracać myślami...
po kilku dniach uspokoiło się z moimi jelitami po metce także nie jest tak źle
burczuś bierzesz dalej wlewy?
@bea25ta a wogóle idziesz jeszcze do dr P na wizytę ?

@czarna_mala przykro mi, że hamowanie bardziej nie wzrosło :-( Ty chyba nie szczepisz się w Krakowie? Co dalej? Szczepienia od dawcy? Pullowane?
Przepraszam, że pytam ale nie widzę na komórce twojej stopki. Dam znać jutro jak zinterpretuje moje wyniki Sacha.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
O tym niskim allo pisałam tutaj musiałaś przeoczyć [emoji6] dwa tyg temu robiłam Test LCT [emoji4] przetrawiłam już to niskie allo mlr, ale łatwo mi nie było...

@*mickey to wynik sprzed miesiąca, po spadającym MLR doc. Paśnik kazał powtorzyc test LCT i wczoraj otrzymałam wynik, że jest ujemny, czyli chyba dobrze [emoji6] teraz czekam na wiadomość mailową z APC, żeby wiedzieć co dalej, ale szykuję się psychicznie na doszczepianie [emoji4]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@Funia90 - no coż mogę powiedzieć, dzielna jesteś :D mnie wizja jakiś 280 zastrzyków lekko paraliżuje, ale cóż :D musisz przeżyć :D

@pixi.nova - robisz sobie sama ten sok z buraków? Ja po wyjściu ze szpitala go dużo piłam, bo straciłam tez sporo krwi i musiałam, mama przyjeżdżała kochana i mi robiła, a tak, to jakoś nie mam weny by sobie sama robić ;p prędzej kupuje ćwikłe z buraków, albo buraki takie gotowane jem... robie sobie z nich takie mini carpaccio z buraka :D

@Marthi, gotowane buraki już raczej nie mają takiego działania. Rób sobie carpaccio z surowego :) Albo tak jak ja krój w słupki i udawaj, że to pyszna przekąska (chociaż ostatnio jakoś ciągle o nim zapominam:D)

@Destino, na początku z piersiami też tak miałam, że potrafiły kilka dni nie boleć. Myślę, że na serduszko za wcześnie kochana. Ja widziałam co prawda w 5t2d, ale ciąża była z tydzień starsza. Niemniej coś tam zobaczysz, też w zależności od tego jaki sprzęt:)

@czarna_mala, LCT też mam ujemny.

reklama
@Destino nie chcesz poczekac z tym usg?? objawy też miałam takie nijakie i ta ciąża jest pierwszą w której nie mam tkliwych piersi ani mega nabrzmiałych jak zazwyczaj miałam.

@mickey* nie nie jade do przybycienia szkoda mi drogi do niego a może na usg będzie sie upierał że coś nie tak? Nie czuję się zobowiązana do wizyty u niego.

Do góry