dżoł
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak nie chrupie przy jedzeniu jak surowa marchewka, to ugotowane@kas90 - będziesz się śmiać, ale może w sumie jem też takie surowe częstu kupuje już takie obrane w biedronce, ale zawsze myslalam ze sa one juz ugotowane, bo wydaja sie dosc miekkie... hmm... zabij mnie, ale zgłupiałam niemniej, dziękuję za cenne uwagi
Tatuś dziś pojechał do usc i wrócił z aktem urodzenia dla Blanki Laury :-) :-)A jak finalnie twoje Śliczności ma na imię?? Przedstawiła się jak wyszła z brzuszka??
Strasznie mi przykro
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
pewnie wynik by odpowiedział na to pytanie bo organizm każdej z Nas to totalne indywiduum ,
Tak ale raz na miesiąc. Teraz za około 2 tygodnie bedę miała.witam Was po kilku dniowej przerwie
Avita gratuluję upragnionej córeczki, teraz wkońcu mając ją na rękach mogłaś spokojnie odetchnąć z ulgą a jak Twoje nogi? zeszły te plamy?
Destino życzę więcej spokoju i obyś spokojnie mogła się cieszyć ciążą i dolegliwościami ciążowymi
@matulka gratuluje wyniku mlr to chyba dobrze ? że masz ponad 40 % z innym dawcą
@czarna_mala a ta tabelka którą zamieścilaś to wynik z teraz co robiłaś ?kiedy będziesz miała jakąś info od Paśnika co dalej?
nafoczuś zdrówka dla Was kochana
@susana jak się macie dziewczynki? co u Was?
@dżoł będziesz sprawdzała poziom nk teraz?
@Funia90 gratuluję owocnego wypoczynku
u mnie nijak...ostatni czas byl trochę ciężki ze względu na to co miało miejsce w tamtym roku ale nie ma co wracać myślami...
po kilku dniach uspokoiło się z moimi jelitami po metce także nie jest tak źle
burczuś bierzesz dalej wlewy?
@bea25ta a wogóle idziesz jeszcze do dr P na wizytę ?
PięknieTatuś dziś pojechał do usc i wrócił z aktem urodzenia dla Blanki Laury :-) :-)
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom