reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@mickey* właśnie nie wiem, bo jeśli teraz nie biore ( a mam zaczac od poz. testu) to czy one "wzrastaja " jakos spowrotem w organizmie?
@Marthi czytam regularnie, z 2-3 razy dziennie tylko nie mam nic ciekawego do napisania :)

Ostatnia edycja:
reklama
@kas90 - będziesz się śmiać, ale może w sumie jem też takie surowe :p częstu kupuje już takie obrane w biedronce, ale zawsze myslalam ze sa one juz ugotowane, bo wydaja sie dosc miekkie... hmm... zabij mnie, ale zgłupiałam :D niemniej, dziękuję za cenne uwagi :D

@kas90 - będziesz się śmiać, ale może w sumie jem też takie surowe :p częstu kupuje już takie obrane w biedronce, ale zawsze myslalam ze sa one juz ugotowane, bo wydaja sie dosc miekkie... hmm... zabij mnie, ale zgłupiałam :D niemniej, dziękuję za cenne uwagi :D
Jak nie chrupie przy jedzeniu jak surowa marchewka, to ugotowane :D

A jak finalnie twoje Śliczności ma na imię?? Przedstawiła się jak wyszła z brzuszka?? :)

Strasznie mi przykro :( :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tatuś dziś pojechał do usc i wrócił z aktem urodzenia dla Blanki Laury :-) :-)

@Avita - gratulacje Kochana :-) :-)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino to rZeczywiscie moze byc loteria z serduszkiem[emoji4]wszystko zalezy kiedy owu byla,ale jak nie bedzie to dobrze,ze jestes swiadoma ,ze moze nie byc[emoji4]
Trzymam mocno kciuki[emoji8]

@Marthi mnie tez przeraza ale coz ,nie mam wyjscia,jak wiekszosc z nas,przywykne[emoji5]
Ja tez robie sobie sok z buraka,ale wyciskam sama[emoji4]tylko tak jak juz kiedys pisalam z jablkiem,samego nie przelkne[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny Wy jedzie surowe buraki? Dobrze zrozumiałam? Obieracie za skórki i już Chyba bym nie dała rady.. Ja kupuje w butelce w markecie takie swieze soczki.. Troche nie mam czasu na przetwory ale zastanawiam się nad metodą kiszenia @Destino ? Moze podasz nam swoj przepis :p
@Funia90 Robisz sok w wyciskarce? Ja mam jedynie koktajer.. nie wiem czy da rade

@mickey* właśnie nie wiem, bo jeśli teraz nie biore ( a mam zaczac od poz. testu) to czy one "wzrastaja " jakos spowrotem w organizmie?
@Marthi czytam regularnie, z 2-3 razy dziennie tylko nie mam nic ciekawego do napisania :)
pewnie wynik by odpowiedział na to pytanie bo organizm każdej z Nas to totalne indywiduum ,
widzisz prawie kazdej po intralipidze kom nk się obniżają a np mi rosną8-)i coż mam zrobić, immunologia to szaleństwo, ja zbadam poziom nk po kolejnym wlewie, do tego dr Janosz mi zapisała suplementację kw omega 3 3000j/doba
witam nowe koleżanki
pixi.nowa przepraszam ze się nie przywitałam taka ze mnie zamota ostatnio
szkoda że Nas tyle...przykro mi zpowodu Twoich strat, obyśmy jak najkrótszą miały drogę do upragnionego bąbelka :)

@pixi.nova tak ja mam wyciskarke,zwykla sokowirowka nie dosc ,ze duzo mniej soku robi to zwyczajnie z burakami sobie nie poradzi,moja po czasie sie spalila i zainwestowalam w wyciskarke[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

witam Was po kilku dniowej przerwie
Avita gratuluję upragnionej córeczki, teraz wkońcu mając ją na rękach mogłaś spokojnie odetchnąć z ulgą :)a jak Twoje nogi? zeszły te plamy?
Destino życzę więcej spokoju i obyś spokojnie mogła się cieszyć ciążą i dolegliwościami ciążowymi:p
@matulka gratuluje wyniku mlr to chyba dobrze ? że masz ponad 40 % z innym dawcą
@czarna_mala a ta tabelka którą zamieścilaś to wynik z teraz co robiłaś ?kiedy będziesz miała jakąś info od Paśnika co dalej?
nafoczuś zdrówka dla Was kochana
@susana jak się macie dziewczynki? co u Was?
@dżoł będziesz sprawdzała poziom nk teraz?
@Funia90 gratuluję owocnego wypoczynku
u mnie nijak...ostatni czas byl trochę ciężki ze względu na to co miało miejsce w tamtym roku ale nie ma co wracać myślami...
po kilku dniach uspokoiło się z moimi jelitami po metce także nie jest tak źle
burczuś bierzesz dalej wlewy?
@bea25ta a wogóle idziesz jeszcze do dr P na wizytę ?
Tak ale raz na miesiąc. Teraz za około 2 tygodnie bedę miała.
Głowa do góry...nie rozmyślaj.co było to było.

reklama
Do góry