reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Gabiś Blanka Laura pięknie gratulacje

Mam nadzieję ze i mój mąż będzie mógł za parę miesięcy przyjechać po mnie do szpitala i po bydlunia i iść do US wiem ze o tym marzy.

Ktoś pytał o clo nie pamiętam kto ja brałam 1 tabletkę i owu ok 12/13/14 dzień

@pixi.nova kochana nie martw się wiem ze tudno komuś zaufać jesli chodzi o lekarzy ale oni nigdy nas nie zapewnia czy na pewno urodzimy zdrowe dzieci żywe dzieci bo pewnie same nie wiedzą trzeba na prawdę się badać mnie tez te wszystkie badania od ana po zespół białka c i s i wszystkie inne prócz mrhfr dobrze wychodziły a dopiero te specjalistyczne immunologiczne wyszły źle jedź do specjalisty miałaś dziecko bez wady to coś je zabija moje ciąże też obumierały. Nie myśl tyle bo na wizyty się równie z czeka a to świadomie czy nie swiadomie oddalasz moment starań. Ściskam Cię

A ja codziennie muszę wypić koktajl z truskawek ok 18 ;)

reklama
Porzeczka tez uwielbiam truskawki ale czekam na nasze polskie[emoji7]poki co zakochalam sie na nowo w pomidorach,bo w zimie jadlam na sile

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dostałam info od doc. Paśnika, na moje spadające allo mlr docent proponuje pulowane szczepienia. Koszt niemały, ale chyba wyjścia nie mam [emoji20]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

piersi ani mega nabrzmiałych jak zazwyczaj miałam
No śmiać mi się chce jak nic :D :D :D
@Porzeczka1234 jak mi smaka narobiłaś.....na truskawy...o Boszzzzz....kce mi sie :-) :-) :-) :-)

P.S. czy mama karmiąca może truskawki???

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Gabis ja bym odpuściła ;)

Tez piłam sok z buraka i tak jak @Funia90 z jabłkiem. Mam sokowirówke i kosz nie taki duży cyba 120 zl

reklama
@czarna_mala widzicie tak to jest ten malina naklad musisz mieć na badania ale szczepienia nie są takie drogie a u Pasnika badania tańsze ale szczepienia droższe kochana wiem że się uda z tym cholernym mrl musisz przełknąć ta cenę juz tyle przeszłaś wiem ze łatwo sie mowi ale ja 10x 700 zł

@Gabiś po prostu zwariowałam codziennie piję koktajl z truskawek przepraszam za narobienie smaków. Ale przy karmieniu raczej nie można

Do góry