Avita - gratulacje!!! Cieszcie sie soba[emoji3] sasiadka pewnie robi to nieswiadomie, moze jutro sie ogarnie a jak nie to powiedz jej ze za takiego rozowego bobaska wiekszosc kobiet tutaj gotowa niemal oddac zycie wiec niech docenia co ma
reklama
Funia90
Fanka BB :)
@Kitki ale smiesznie ,ze tak go wabilas[emoji5]to takie slodkie,tez chce tego docZekac[emoji4]
Damy rade,dobrze ,ze moj M nie mdleje[emoji4]
Wiadomo,jak trZeba brac to nie ma dyskusji,jesli sa mocne skurcze i grozi porod prZedwczesny,ale profilatycznie cala ciaze to bym sie bala.
A dostala takie zalecenie po tym jak w pierwszym trymestrze pod koniec miala silne krwawienie i myslala ,ze juz koniec
Biedna ta malutka.
Jezdza na rehabilitacje i dziewczyna wydaje na nia 1600 zl (szok) to cala jej wyplata,bo refundowane ma chyba raz w tuygodniu,a to stanowczo za malo[emoji20]
Mam nadzieje,ze bedzie u niej lepiej.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Damy rade,dobrze ,ze moj M nie mdleje[emoji4]
Wiadomo,jak trZeba brac to nie ma dyskusji,jesli sa mocne skurcze i grozi porod prZedwczesny,ale profilatycznie cala ciaze to bym sie bala.
A dostala takie zalecenie po tym jak w pierwszym trymestrze pod koniec miala silne krwawienie i myslala ,ze juz koniec
Biedna ta malutka.
Jezdza na rehabilitacje i dziewczyna wydaje na nia 1600 zl (szok) to cala jej wyplata,bo refundowane ma chyba raz w tuygodniu,a to stanowczo za malo[emoji20]
Mam nadzieje,ze bedzie u niej lepiej.
dżoł
Dziewczyny, mam do Was trzy pytania:
1. Jakie miałyście objawy niepożądane po stosowaniu encortonu? Naczytałam się, że możliwości jest wiele
2. Jakie miałyście objawy niepożądane po stosowaniu heparyny?
3. Czy Wy też zauważacie po poronieniach, że w czasie dni płodnych bardziej Was bolą jajniki itd?
Ja kiedyś w ogóle tego nie czułam, a od jakiegoś czasu (2-3 miesiączek), normalnie co jakiś czas czuje albo ukucie, albo tak jak wczoraj cały czas jakiś mały, ale ból jajnika albo podbrzusza.
Co to może oznaczać? Macie tak?
1. 6 kg na plusie, przypomne ze bez ciazy... buzia jak ksiezyc ( bralam od 11'16 - odstawilam ok 2 tyg temu), nie wiem czy to mozliwe ale spadlo mi "juz" 2 kg, pewnie to woda,nie stosuje zadnej diety.
2. Zastrzyki krotko stosowalam,oprocz malych siniakow/krwiaczkow to nic poza tym.
3.u mnie to chyba nie ma reguly, raz bola raz nie, pewnie dlatego ze owu nie mam...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
burczuś
@anetkruczek dziękuję za przesyłkę;*
Byłam wczoraj u ginekolog i przepisała mi Clostilbegyt.Któraś brała? Jakie miałyście dawki?
W związku z tym, że od @anetkruczek dostałam lamettę, to jeśli ktoś potrzebuje, to prześlę dalej
Ja biorę clo od dziś 3 dc 50mg(czyli jedna tabletka).
@Avita czekamy na zdjęcie i jak się czujesz?
Byłam wczoraj u ginekolog i przepisała mi Clostilbegyt.Któraś brała? Jakie miałyście dawki?
W związku z tym, że od @anetkruczek dostałam lamettę, to jeśli ktoś potrzebuje, to prześlę dalej
czarna_mala
Lametta ma takie samo działanie jak Clo, ale nie upośledza Endometrium@anetkruczek dziękuję za przesyłkę;*
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
mała79
@Funia90 ja brałam całą ciązę nospę 3x1 i mała jest zdrowa, a miała wzmożone napiecie mieśniowe...jeździłyśmy rok na rehabilitację w związku z tym...
@Avita gratulacje córeczki, ciesz się swoim szczęciem
@matulkaa ja jak robiłam MLR a robiłam już trzy razy to wynik mam jednen ciągle 0%, robiłam w Warszawie. ale na logioczne myślenie te 40 % będziesz miała ze szcepień pullowanych od obcych dawców ja bym tak to rozumiała
@burczuś tyrzymam kciuki za staranka... która jeszce w tym miesiącu podejmuje stranka???? przyznać się
małe i duże brzuszki pozdrawiam
@Avita gratulacje córeczki, ciesz się swoim szczęciem
@matulkaa ja jak robiłam MLR a robiłam już trzy razy to wynik mam jednen ciągle 0%, robiłam w Warszawie. ale na logioczne myślenie te 40 % będziesz miała ze szcepień pullowanych od obcych dawców ja bym tak to rozumiała
@burczuś tyrzymam kciuki za staranka... która jeszce w tym miesiącu podejmuje stranka???? przyznać się
małe i duże brzuszki pozdrawiam
dżoł
@kas90 dziekuje,po malu do przodu. Dzis mam 6 dc, clo biore od 3 do 7 i 29.05 ide na zastrzyk. Na Boze Cialo jedziemy z mezem na wycieczke a to chyba bedzie czas testowania, wiec nie bede myslec tylko zwiedzac [emoji6] mam tylko nadzieje ze mnie nie zaleje [emoji17]
@burczuś mi gin zalecil pol tabletki ale biore po calej. Ostatnie ciaze mialam po 3 tab dziennie i boje sie ze teraz za mala dawka i nic sie nie wykluje [emoji24]
@burczuś mi gin zalecil pol tabletki ale biore po calej. Ostatnie ciaze mialam po 3 tab dziennie i boje sie ze teraz za mala dawka i nic sie nie wykluje [emoji24]
matulkaa
@Porzeczka1234, @mała79 dziękuję za odzew ;-)
Nic zostaje nic innego jak poczekać do jutrzejszej wizyty.
@mała79, a w którym wy kierunku idziecie, brniecie dalej w szczepienia?
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Nic zostaje nic innego jak poczekać do jutrzejszej wizyty.
@mała79, a w którym wy kierunku idziecie, brniecie dalej w szczepienia?
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Cześć Dziewczyny
Wpadam do Was z newsem, że koleżanka Strawbelka, która tak strasznie się obraziła na forum przeze mnie (bo ją prosiłam o zdjęcie z usg, suwaczek itd - i nie tylko ja) jest tutaj, czyta, pisze na innym wątku pod zupełnie innym nickiem. Ja wiem, że forum jest publiczne i każdy może czytać itd. ale ukrywanie się i logowanie jako ktoś inny nie za bardzo jest fair wobec Was.
Pozdrawiam Was wszystkie!
Avita, Gabiś....gratuluję Waszych CUDÓW!!!!!
Dla Reszty buziaki!!!!
edit:
napisałam wam to informacyjnie, nie po to żeby wywołać burzę czy 3 strony niepotrzebnych postów. Uważam, że Dziewczyny które są tutaj długo i niejako są tutaj z innymi związane jakąś wirtualną nicią przyjaźni czy sympatii powinny wiedzieć. Jak dla mnie jest to nie ładne zachowanie.
Wpadam do Was z newsem, że koleżanka Strawbelka, która tak strasznie się obraziła na forum przeze mnie (bo ją prosiłam o zdjęcie z usg, suwaczek itd - i nie tylko ja) jest tutaj, czyta, pisze na innym wątku pod zupełnie innym nickiem. Ja wiem, że forum jest publiczne i każdy może czytać itd. ale ukrywanie się i logowanie jako ktoś inny nie za bardzo jest fair wobec Was.
Pozdrawiam Was wszystkie!
Avita, Gabiś....gratuluję Waszych CUDÓW!!!!!
Dla Reszty buziaki!!!!
edit:
napisałam wam to informacyjnie, nie po to żeby wywołać burzę czy 3 strony niepotrzebnych postów. Uważam, że Dziewczyny które są tutaj długo i niejako są tutaj z innymi związane jakąś wirtualną nicią przyjaźni czy sympatii powinny wiedzieć. Jak dla mnie jest to nie ładne zachowanie.
Ostatnia edycja:
Podziel się: