reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
Jutro wszysto opiszę i będzie zdjëcia!!
Leżę teraz na sali z panią, która urodziła 3 syna i jest strasznie nieszczęśliwa że nie córkę.
Jak jutro będzie tak gadać jak dzisiaj to jej coś powiem i to chyba nie będzie miłe!!!
Dop jutra!!!
Leżę teraz na sali z panią, która urodziła 3 syna i jest strasznie nieszczęśliwa że nie córkę.
Jak jutro będzie tak gadać jak dzisiaj to jej coś powiem i to chyba nie będzie miłe!!!
Dop jutra!!!
@Destino do 6 miesiaca ciazy tylko lezalam i sie oszczedzalam,zeby tylko sobie i dziecku nie zaszkodzic,nospy brałam bardzo dużo,przestalam calkowicie dopiero w 7 miesiacu,powiem WAM ze z pierwsza córka bolal mnie ciagle brzuch,bralam nospe od poczatku do samego konca,cora chodzila na 8 miesiecy przy meblach,a sama na 10, czytalam o tym,nie ma pewnosci czy to od nospy,pisaly również dziewczyny ktore nigdy nie braly lekow rozkurczowych,a dziecko było chore,to chyba zalezy od różnych predyspozycji,ja wolalam brac niz myslec ze nie zrobilam wszystkiego,oczywiscie jesli to konieczne,a teraz sprzatam,plewie,myje okna,dosyc siedzenia,ale nieraz mam lenia ze nie zrobie prawie nic,starość nie radość,mysle ze urodzi ta pierwsza co jest umówiona na cesarke,bo ma już termin wyznaczony,naturalny nigdy nie wiadomo kiedy sie zacznie ;-). @Avita szczere i WIELKIE gratulacje :-),ja imienia nadal nie mam :-).
matulkaa
Badania były dokładnie opisane, nie ma pomyłki, choć wolałabym odwrotny wynik. Ale co mi daje świadomość jak reaguję na obcą osobę?@matulkaa a skąd wiesz które sa z mężem niemniej mi sie wydaje ze mrl 41,6 będziecie mogli się starać
Czy wy też macie dwa wyniki MLR po szczepieniach?
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mozna przebic macicy spokojnie. Ja cala ciaze dawalam clexane w brzuch. Pod koniec 2 razy mlody akurat kopnal i raz czy dwa wysunal mi igle, jakby wypchnal. Zawalu malo nie dostalam. Pozniej go wabilam reka w jedna strone brzucha jak sie wypinal to ciach zastrzyk z drugiej strony. W reke nie robilam bo sama nie dam rady zlapac fald skorny a moj maz to na widok igly mdleje[emoji6] zadtrzyki musialam robic w drugim pokoju by nie widzial bo inaczej blady i mu slabo heh jakby to on sie klul[emoji6]Dziewczyny ale chyba nie mozna przebic nic taka krotka igla? Macica jest raczej glebiej,nie straszcie[emoji4]
Ja sie oficjalnie przyznaje ,ze mnie to boli[emoji4]ale dam rade ,aaa i z wrazenia po kazdym zastrzyku mi niedobrze[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dacie rade bo kto jak nie my[emoji2]
Funia90
@Avita gratulacje ogromne[emoji5]
Jak czekalam kiedys u lekarza to babka w gabinecie a jej M kolo mnie no i spotkal kolezanke,ta sie pyta co beda mieli,on kreci nosem ,a ona czyli corke,mowie Wam taki niezadowolony byl jak opowiadal ,chcialam go zdzielic normalnie ehhhh[emoji58]
Jak czekalam kiedys u lekarza to babka w gabinecie a jej M kolo mnie no i spotkal kolezanke,ta sie pyta co beda mieli,on kreci nosem ,a ona czyli corke,mowie Wam taki niezadowolony byl jak opowiadal ,chcialam go zdzielic normalnie ehhhh[emoji58]
Porzeczka1234
Tez miałam 2 ostatnio ale nie bylo tam wspomniane o tym ktore od dawcy ktore od męża zresztą ja miałam mrl z mężem 0 po 6 szczepieniach dopiero z dawcą 47 i dostałam zielone światło więc myślę ze będziecie mogli się starać.. w ciąży miałam doszczepianie mąż + dawca bo geny i dziecko męża
Avita ludzie ktorzy maja bezproblemowe ciaze nierozumieja pewnych rzeczy. Siostra mojego T.po urodzeniu syna narzekala jakiego to ma pecha bo chciala 2 corki a ma pare. I nic nie docieralo,jak jej mowilam.Jutro wszysto opiszę i będzie zdjëcia!!
Dop jutra!!!
reklama
Po nospie moze byc oslabione napiecie miesniowe ale zeby az tak? Ja z corka bralam od 20tyg do konca nospe 3x2 tabl i corka miala problemy z napieciem. Nie dzwigala glowki itd chodzilismy na rehabilitacje i po 3 miesiacach bylo ok. Na szczescie. Teraz z synkiem nospe bralam sporadycznie. Bralam ale o wiele mniej i syn ok. Dwoje innych niemowlakow. Czasami jak trzeba to trzeba jesli ma sie mocne skurcze albo grozi przedwczesny porod a inaczej to lepiej brac magnez albo magnez z potasem a z nospa to bym uwazala@Destino u mnie tylko nabrzmiale piersi i bole podbrzusza,czasem ciagna jajniki.
Ale ja jestem duzo za Toba[emoji4]
Moze kup magnez na skurcze?
Ja biore chelamag mama
Znajomej kolezanka od 10 tyg brala duzo nospy i coreczka ma problem z miesniami,nie chodzi,nie mowi.
Ma 1.5 roku,ona wiaze to z tym,ale czy to prawda ,nie wiem.
Podziel się: