reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@iveo u mnie jelita i jajniki daja podobne objawy i teraz ciezko powiedziec co. U mnie bola zmiany endometrialne. Xobaczymy jak potem bedzie.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Liluli ale dzidzia duża

@pixi.nova nie obraź się ale po co badać immunologię na własną rękę kiedy nie ma się odpowiedniego lekarza do interpretacji wyników i zlecenia ewentualnych leków. Przecież u każdej z nas nie jest zły jeden wynik tylko kilka w kilku badaniach i leczenie polega na skladni tych kilku złych wyników. Widzę ze jesteś pogubiona w tym wszystkim decyzję musisz podjąć czyli albo Jerzak bez szczepień i enrotnonu, albo Malina i tu szczepienia kasa na badania ale cały zestaw leków, albo Paśnik mniej badań ewentualnie szczepienia i leki w ciąży. Bierz tel zadzwoń umów się na wizytę do wybranego lekarza i poczujesz ulge ze coś robisz ze odziesz do przodu.

@Destino u mnie tylko nabrzmiale piersi i bole podbrzusza,czasem ciagna jajniki.
Ale ja jestem duzo za Toba[emoji4]
Moze kup magnez na skurcze?
Ja biore chelamag mama
Znajomej kolezanka od 10 tyg brala duzo nospy i coreczka ma problem z miesniami,nie chodzi,nie mowi.
Ma 1.5 roku,ona wiaze to z tym,ale czy to prawda ,nie wiem.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny, mam do Was trzy pytania:

1. Jakie miałyście objawy niepożądane po stosowaniu encortonu? Naczytałam się, że możliwości jest wiele :(

2. Jakie miałyście objawy niepożądane po stosowaniu heparyny?

3. Czy Wy też zauważacie po poronieniach, że w czasie dni płodnych bardziej Was bolą jajniki itd?
Ja kiedyś w ogóle tego nie czułam, a od jakiegoś czasu (2-3 miesiączek), normalnie co jakiś czas czuje albo ukucie, albo tak jak wczoraj cały czas jakiś mały, ale ból jajnika albo podbrzusza.
Co to może oznaczać? Macie tak?

Odp 1 chyba po niem mam pryszcze. I dłuższe włosy na rękach i brzuchu, szkoda że na łepie nie widzę różnicy.

Odp 2 Powietrze wciśniete w strzykawce musi którędyś wyjść i zazwyczaj jest to dupa :p a tak serio ,serio to te sińce i guzi pod skórą ale to z braku umiejętności.

Odp 3 Ja to zauważylam dopiero po udrożnieniu wcześniej nie odczuwałam, ale myślę że to efekt wsłuchiwania się w organizm.

reklama
Alicja Anna urodziła się o godz. 13.07, waga 3550g, a dł zapomniała ale coś koło 50 cm i 10 pkt Apgar.
Dziękuję Wam za każdą dobrą radę, modltwę, kciuki, za wszysko:)
Życzę każdej aby przeżyła takie chwile jak ja dzisiaj - wiem co to znaczy być szczęśliwą!!!!
Jutro będzie zdjęcie!!!

Ostatnia edycja:
Do góry