@motylek123 bedziesz w szpitalu to lekarze zareaguja jakby sie cos niedobrego dzialo. Ciezko w takim momencie byc spokojna staraj sie jednak. I niech odrazu sterydy na plucka dla maluszka dadza. Trzymaj sie dzielna mamo
@Avita upragniony dzien. Lekarze...u nas od poczatku szwankuja. Trudno w takim momencie byc spokojna. Mysl o dzieciaczku i na nim sie skup. Powodzenia
@gabis piekne stworzenie. Wracajcie do domu i nacieszcie sie soba [emoji8]
@Marthi ja nie mam zadnych skutkow ubocznych ani po sterydach a biore 2 ani po cleksanie. Jak nauczylam sie robic zastrzyki to nawet siniakow narazie nie mam. I wyjatkowo dobrze sie teraz czuje. A po poronieniu to mialam problem z owulka i @. I nic mnie nie ciaglo. Nigdy nie odczuwalam owulacji.
@alus.ia12 trzymamy za szkrabika kciuki. Odezwij sie po wizycie.
@Shamanka7 moje kondolecje. Witaj wsrod nas. A wczoraj rozmawialam z mezem i mowilam mu jak dobrze ze juz nikt nowy do nas nie dolaczyl. Przykro mi kochana z powodu twoich strat.
@Agathus a ja sobie nie wyobrazam tego badania. Jak zobacze serduszko to mnie wysla a mnie na mysl o slodkim wszystko do gardla podchodzi. Zycze dobrych wynikow
@iveo mnie lekarz zrobil badanie przeciwcial na celiaklie i powiedzial ze nie zaleca diety bezglutenowej, bo jak sie nie ma z tym klopotow to nienajlepiej wplywa na organizm. Raczej sklanial sie ku diecie z niskim ig bo yam i tak mocno ograniczasz wszystkie weglowodany w tym makaron make itp. Ja slucham ciala. Jak daje mu to co chce, to mi nic nie jest. Mam skaze bialkowa i sa momenty ze mlecznymi produktami sie zajadam i takie ze nie moge na nie patrzyc. I warto poznac co ci sluzy a co nie
@Liluli,
@bea25ta trzymamy za wizytki raczki i dajcie znac co po nich
@bertha,
@nafoczka [emoji8][emoji8]
@Teczowa a jak wy jestescie juz daleko? Moj telefon tylko wpisy pokazuje.
@bentula w tym nie pomoge bo ja z acardem na bakier. Biore co 2, 3 dzien.
A u nas... wole sie nie odzywac bo sie stresuje. Im bardziej nam sie udaje tym trudniej. W srode szukamy serduszka. Bylam po leki wiec wizyta i usg. Widzialam kuleczke. Tylko po wizytach jestem bardziej rozdrazniona. Mnie nie uspokajaja. Dlugo do siebie dochodze. No i mam skurcze po dopochwowym usg. Marudze... wole siedziec w krzaczorach. Musze sie nieco uspokoic
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom