reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Alus.ia12 przykro mi [emoji20]
Przytulam Cie Kochana [emoji8]

Iveo ja juz kiedys pisalam,uwazam ze dieta bezglutenowa stala sie "modna" i lekarze czasami proponuja jej stosowanie bez zadnych wskazan. A stosowaniem tej diety bez potrzeby mozna sobie bardziej zaszkodzic niz pomoc.

Destino [emoji8]
Rozumiem Twoj stres,ale juz zaraz uslyszysz serduszkko szkrabika [emoji173][emoji173]
I nim sie spostrzezesz bedziesz jechala na porodowke [emoji4]

@Destino - dziękuję za info :* Ciesze się, że tak dobrze się czujesz! :)) Mam nadzieję, że będzie u Ciebie wszystko dobrze i dołączysz już za parę miesięcy do grona szczęśliwych mam! Tak Wam tu się wszystkim teraz udaje, że wierzę, że i mi się uda.... Wyludnia nam się tutaj, a to dobry znak! ;)

@Porzeczka1234 - wiem, wiem, macie racje ale ja juz jestem taka co lubi duzo wiedziec :p czasem nie potrzebnie...

@Porzeczka1234 Dziękuję , że pytasz u mnie @ więc czekamy. Zastanawiamy się nad wycieczką na Zakynthos dzisiaj nas tak naszło tylko martwię się , że bez monitu. Co u ciebie.?
@Gabiś Śliczności kochana przepraszam , że nie zdążyłam w paść.
@motylek1234 Będzie dobrze musisz wierzyć w swoją kruszynkę.
@alus.ia12 Ściskam .
@magda1208 idziemy łeb w łeb;) trzymam kciuki za Twój cykl,a Ty trzymaj za mój, bo to mój ostatni poszczepienny:)

@magda1208 a moze odpusc monitoring, pojedzcie na wycieczke i oderwijcie sie myslami od staran i monitoringow. Kochajcie sie jak nowozency i nie myslcie o ciazy. Cialo znasz wiec najwazniejsze zobaczysz. A zmiana miejsca pomaga [emoji4] masz dobry przyklad na forum

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@bentula - bez zastrzyku jest obawa że powstanie skrzep. Ja w razie czego miałam swoje zastrzyki ale i na patologii przed porodem i po porodzie szpital sam mi zapewnił heparyne. A acard brałam cały czas aż do porodu.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuje dziewczyny za każde dobre słowo... Wy doskonale wiecie co teraz czuje :( kibicuje każdej z Was! I nadal wierze ze jeszcze sie uda... Wszystkim Wam sie uda! Tylko nie wiadomo jakim kosztem...

Do góry