reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Liluli dzięki, że pytasz ;) a ciągnę ten wóz, coraz cięższy :D, ale ogółem nie mogę narzekać, bo wiem, że wiele z nas tutaj i w ogóle przechodzi ciąże źle. Mam typowe dolegliwości jak na ten czas, czyli bóle w kroczu i dyskomfort z tej okolicy. A Ty jak się masz? już wszystko przygotowane?

reklama
@Gabiś sliczna jest i jaka duża :-),@Avita powodzenia,rozumiem Cię ze sie boisz,ja juz potwornie sie boję a zostało ponad miesiac,a do tego tez lekarz powiedział ze nie da mi heparyny,dziewczyny co sie moze bez niej stac w razie W? Co szpital to inne poglady! @motylek1234 martwie sie o Was,pisz co u Ciebie! Za wszystkie dziewczyny wizytujace trzymam kciuki,oby wszystko było dobrze.Dziewczyny proszę powiedzcie do ktorego tygodnia bierze sie acard bo ja jeszcze nie odstawilam. Ja po braniu lekow w ciazy nie mialam zadnych skutków ubocznych,po heparynie wiadomo ze siniaki,w sumie nie mamy na to wplywu, a po lyzeczkowaniu tez ciagle czulam rwanie w macicy jakby cos tam sie działo,skurcze takie dziwne,a jajniki czulam jak nigdy bo bralam rozne zeczy na dobra owulacje,i bardzo sie na tym koncentrowalam,czego wczesniej nie robilam! @Destino co u Ciebie?

Sory za błąd,jak zwykle ten sam ;-) chyba nigdy nie zapamietam tego slowa na pamięć jak sie go piszę,mam z ortografią ogromny problem! I POZDROWIENIA dla Wszystkich DZIEWCZYN :-)

Liluli dzięki, że pytasz ;) a ciągnę ten wóz, coraz cięższy :D, ale ogółem nie mogę narzekać, bo wiem, że wiele z nas tutaj i w ogóle przechodzi ciąże źle. Mam typowe dolegliwości jak na ten czas, czyli bóle w kroczu i dyskomfort z tej okolicy. A Ty jak się masz? już wszystko przygotowane?

U mnie to samo bol krocza na szczescie nie caly czas. I strasznie szybko sie mecze,ale daje rade i juz niedlugo bedziemy sie tulic z dzieciaczkami [emoji7]
Tak wszystko juz prawie gotowe. Jeszcze tylko troche prania i zostanie czekanie [emoji6]
A maz kiedy przylatuje?

Bentula ja wlasnie odstawilam ostatnio sugerujac sie nasza @nafoczka [emoji4]

@motylek123 bedziesz w szpitalu to lekarze zareaguja jakby sie cos niedobrego dzialo. Ciezko w takim momencie byc spokojna staraj sie jednak. I niech odrazu sterydy na plucka dla maluszka dadza. Trzymaj sie dzielna mamo

@Avita upragniony dzien. Lekarze...u nas od poczatku szwankuja. Trudno w takim momencie byc spokojna. Mysl o dzieciaczku i na nim sie skup. Powodzenia

@gabis piekne stworzenie. Wracajcie do domu i nacieszcie sie soba [emoji8]

@Marthi ja nie mam zadnych skutkow ubocznych ani po sterydach a biore 2 ani po cleksanie. Jak nauczylam sie robic zastrzyki to nawet siniakow narazie nie mam. I wyjatkowo dobrze sie teraz czuje. A po poronieniu to mialam problem z owulka i @. I nic mnie nie ciaglo. Nigdy nie odczuwalam owulacji.

@alus.ia12 trzymamy za szkrabika kciuki. Odezwij sie po wizycie.

@Shamanka7 moje kondolecje. Witaj wsrod nas. A wczoraj rozmawialam z mezem i mowilam mu jak dobrze ze juz nikt nowy do nas nie dolaczyl. Przykro mi kochana z powodu twoich strat.

@Agathus a ja sobie nie wyobrazam tego badania. Jak zobacze serduszko to mnie wysla a mnie na mysl o slodkim wszystko do gardla podchodzi. Zycze dobrych wynikow

@iveo mnie lekarz zrobil badanie przeciwcial na celiaklie i powiedzial ze nie zaleca diety bezglutenowej, bo jak sie nie ma z tym klopotow to nienajlepiej wplywa na organizm. Raczej sklanial sie ku diecie z niskim ig bo yam i tak mocno ograniczasz wszystkie weglowodany w tym makaron make itp. Ja slucham ciala. Jak daje mu to co chce, to mi nic nie jest. Mam skaze bialkowa i sa momenty ze mlecznymi produktami sie zajadam i takie ze nie moge na nie patrzyc. I warto poznac co ci sluzy a co nie

@Liluli, @bea25ta trzymamy za wizytki raczki i dajcie znac co po nich

@bertha, @nafoczka [emoji8][emoji8]

@Teczowa a jak wy jestescie juz daleko? Moj telefon tylko wpisy pokazuje.

@bentula w tym nie pomoge bo ja z acardem na bakier. Biore co 2, 3 dzien.

A u nas... wole sie nie odzywac bo sie stresuje. Im bardziej nam sie udaje tym trudniej. W srode szukamy serduszka. Bylam po leki wiec wizyta i usg. Widzialam kuleczke. Tylko po wizytach jestem bardziej rozdrazniona. Mnie nie uspokajaja. Dlugo do siebie dochodze. No i mam skurcze po dopochwowym usg. Marudze... wole siedziec w krzaczorach. Musze sie nieco uspokoic

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Gabiś piękny bąbel

@motylek1234 trzymam kciuki będzie dobrze

@Avita kochana wszystko będzie dobrze już nie długo zazdroszczam pozytywnie

@kas90 kochana powiedz mi kiedy encorton zmniejszasz dawkę ja już powinnam ale boję się

@Marthi jak pisała kas90 skutki uboczne encortonu to jedzenie w moim przypadku jak brałam dawkę 15 mg to zamiatałam lodówkę ze wszystkiego miesiąc temu zmniejszył mi lekarz dawkę do 10 mg i już panuję nad głodem i nawet schudłam kilo bo po prostu już nie chce mi sie jeść aż tak bardzo ale gębę mam taką jak księżyc w pełni :):). Jeśli chodzi o clexan to siniaki i tyle jak @Liluli pisałam nie można sie tak nakręcać tymi lekami itd bo z jednej strony nie weźmiesz ??? będziesz się bała ja łykam i nie czytam haha

@tęczowa89 kulaj się kochana który u ciebie tydzień ???
@bentula pokoik robicie super ja na razie się boję nawet coś przeglądać
@nafoczko co u was???

@Destino co u was ???

@magda1208 jak u was samopoczucie starania wznowione nieustannie trzymam kciuki

@alus.ia12 bardzo mi przykro kochana przytulam cię mocno

dziewczyny wiztytujące bardzo mocno trzymam kciuki

Do góry