@doris, ja dopiero teraz (na komputerze a nie komórce) zobaczyłam Twój cały wpis... Nie wiem dlaczego w sobote widziałam tylko "Cześć Dziewczęta Trzymam mocno kciuki z staraczki, życzę spokojnych jak najmniej stresujących ciąż naszym brzuchatkom.
DZIEWCZYNY, WSZYSTKIE JESTEŚCIE WIELKIE!!!!!" :O Niemniej... Również dziękuję Ci za tę "znajomość" i rady, których mi udzielałaś :*
@Kitki - dziękuję za link, przeczytam
@marzycielka81 - nie słyszałam do tej pory o dr Bajko... Zorientuje się, dzieki! :*
@Shamanka7 - witaj na naszym wątku i przykro mi, że "poznajemy się" w takich okolicznościach. Ja nie mam tej mutacji więc nie wiele jestem w stanie pomóc... Ja mam tę drugą mutację MTHFR A1298C (chyba) i na to muszę brać wit. z grupy B metylowane.
@Avita - ściskam kciuki! :*
@alus.ia12 - który tydzień, jeśli mogę zapytać?
Dziewczyny po poronieniach mam do Was takie pytanie - czy Wy też zauważacie po poronieniach, że w czasie dni płodnych bardziej Was bolą jajniki itd?
Ja kiedyś w ogóle tego nie czułam, a od jakiegoś czasu (2-3 miesiączek), normalnie co jakiś czas czuje albo ukucie, albo tak jak wczoraj cały czas jakiś mały, ale ból jajnika albo podbrzusza.
Co to może oznaczać? Macie tak?