reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bertha specjalnie dla Ciebie fotka jak masz lupe w domu to ogladaj biel wizira z malutka plamka [emoji5]
To sa testy z allegro ale mi wystarcZy cien cienia i juz wiem ,ze moge isc na krew[emoji4]
1495264813-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Widać bez lupy ;)

reklama
@ovli22 a z tym watkiem to chodzi o to aby tutaj nie zasmiecac zdjeciami nie w temacie,a tam tematyka dowolna[emoji16]no moze byle nie porono chyba ,ze jak kazda to kazda heheh[emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@ovli22 a z tym watkiem to chodzi o to aby tutaj nie zasmiecac zdjeciami nie w temacie,a tam tematyka dowolna[emoji16]no moze byle nie porono chyba ,ze jak kazda to kazda heheh[emoji12]

A to super to ja tez chcę !![emoji41][emoji41][emoji41][emoji1360][emoji1360][emoji1360][emoji1405][emoji1405][emoji1360]

Kurde @Funia90 moje ustawienia nie pokazują drugiej krechy albo to nie ustawienia kompa tylko mojego Łoka. Ale wierzę Twojej bhcg ;)

@ovli22 a może w miedzy czasie będziesz w pl i załatwisz sobie heparynę bo acard to nie problem i jest bez recepty.Szczerze to i ja wolałabym do 16tyg mieć zastrzyki a nie do końca nie lubie ich wolałabym strzykawkę do kieliszka wycisnąć i wypić niż się kłuć. Kłucia się nie boję ale te gule po kłuciu i sińce to nie fajna sprawa.

@bea25ta tak jak pisalam w instrukcji ,w niektorych lub w wiekszosci przypadkow zalecana jest lupa do ogladania[emoji38]

Kurde @Funia90 moje ustawienia nie pokazują drugiej krechy albo to nie ustawienia kompa tylko mojego Łoka. Ale wierzę Twojej bhcg ;)

@ovli22 a może w miedzy czasie będziesz w pl i załatwisz sobie heparynę bo acard to nie problem i jest bez recepty.Szczerze to i ja wolałabym do 16tyg mieć zastrzyki a nie do końca nie lubie ich wolałabym strzykawkę do kieliszka wycisnąć i wypić niż się kłuć. Kłucia się nie boję ale te gule po kłuciu i sińce to nie fajna sprawa.

@ Beatka ja tez bym tak chciała bo się bardzo boje igły ha ha i nie wiem jak ja to będę robiła [emoji86][emoji86][emoji86].
Jeszcze bym musiała załatwić sobie steryd ! Mam nadzieje że jakiś się z nimi dogadam a jak nie to powiem im że na własne ryzyko chce brać !!!

Dziewczyny znacie jakiegoś lekarza z poznania który by mógł mi wystawić receptę na heparynę i steryd ?

@Tęczowa i jesteś teraz w pl tez i będziesz tam rodzic ?

Nafoczka a jakie zdjęcia tylko ciążowe czy ogólne i dlaczego osobny wątek . Nie chcą dziewczyny tutaj dawać zd ?
Jak coś to ja się zgadzam na wszystko ;)
No właśnie takie bez ucietych głów :D nie każda w otwartym wątku chce się ujawniać i w sumie to głównie po to jest :)

@Funia90 - dziękuję za dobre chęci! :) I nie przesadzaj :D Kreske widac!!!! <3

@Destino - dziękuję za wiadomość! Myślę, że bez heparyny nie mam co podchodzić i tu się zgadzam. Co do sterydu, mało o tym wiem... Nie wiem co myśleć... Na homocysteine biore teraz Prewenit, a jak tylko dojdą metyle to przestawiam się na nie. Z burakiem nie mam problemu, ale faktycznie - nie jem ich za dużo... Na badania krwi ide w tyg, bede wlasnie badac wit. D3 - ja tez biore od jakiegos czasu 2000, takze zobaczymy. Bede tez badac wit. B12, wwszystko odnosnie tarczycy, homocysteine i kw. foliowy. Dziękuję jednak OGROMNIE za Twoje rady!! :*

@marzycielka81 - ehh, a niby ta hematolog - dr Zawilska, taka świetna... :/ Do kogo chodzisz obecnie? Hm, u mnie np. Zawilska nie wiedziala, ze mam MTHFR bo badanie to zrobilam dopiero niedawno, a u niej nie mialam tych wynikow, ale ona tez nie sugerowala ich zlecic w sumie... Zrobilam to badanie na wlasna reke.
Co do wyniku - nie pamietam czy jest tam cos napisane o wadzie letalnej, a nie ma mnie teraz w domku bym mogla sprawdzic...

reklama
Do góry