reklama
@Marthi dla hematologa musi byc czarno na bialym ze masz tocznia by uwierzyl. Masz tez ich zdaniem mutacje lagodniejsza ktora jak mowia nie wymaga metyli ani heparyny. Nie daj sie. Masz za soba historie strat wiec dla swietego spokoju powinni dac heparyne. Masz haszi wiec ja postaralabym sie o steryd. Wady genetyczne dziecka zdarzaja sie przy czystych kariotypach i na to niestety wplywu nie mamy. A homocysteine zbijesz sokami z buraka. On naprawde dziala. Ja swiezego nie umialam pic, ale kiszony zwlaszcza latem wchodzi jak oranzada. Swiezego surowego buraka dodawalam do surowek. I jak dziewczyny sprawdzily chyba szybciej zbija homocysteine niz metyle. Zadbaj o wit d3. Ona jest waxna dla rozwoju prawidlowego dziecka. Sydor mowil ze sa normy ogolne, ale kazdy czlowiek ma wlasne. On nie wie jakie. Ma byc idealnie i robi sie to na czuja bo za duzo tez zle. Ja bralam zima wit d3 2000. Teraz biore tyle samo, ale powoli zejde do 1000.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
marzycielka81
Fanka BB :)
@Marthi zmien hematologa. Moj jasno dal wytyczne odnosnie metyli i heparyny. Ja moalam anemie z niedoboru b12.
Odnosnie ANA pogadaj z Kubiaczyk da Ci encorton, heparyne i acard tez
Odnosnie Trisomi czy tam jest info a wadzie letalnej? Mozecie sie ze mnie smiac. Ja wierze, ze nasze mutacje maja wplyw na wady.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Odnosnie ANA pogadaj z Kubiaczyk da Ci encorton, heparyne i acard tez
Odnosnie Trisomi czy tam jest info a wadzie letalnej? Mozecie sie ze mnie smiac. Ja wierze, ze nasze mutacje maja wplyw na wady.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
@Tęczowa i jesteś teraz w pl tez i będziesz tam rodzic ?
Nafoczka a jakie zdjęcia tylko ciążowe czy ogólne i dlaczego osobny wątek . Nie chcą dziewczyny tutaj dawać zd ?
Jak coś to ja się zgadzam na wszystko
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nafoczka a jakie zdjęcia tylko ciążowe czy ogólne i dlaczego osobny wątek . Nie chcą dziewczyny tutaj dawać zd ?
Jak coś to ja się zgadzam na wszystko
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Teczowa@ovli22 tak jestem w Polsce od 17-18 tc i zostaję do porodu, no troszkę dłużej, bo jeszcze zrobimy chrzciny w sierpniu i jak wszystko pójdzie dobrze to wracamy w połowie sierpnia do IE.
Ja spróbuje tutaj z nimi pogadać jeszcze na ten temat !
A czy stanie się coś złego jeśli będę miała tylko tą heparynę do 12 tyg ? W sumie wszystko będę musiała odstawić steryd i acard .
Masakra nie wiem ?! Co zrobić ?!
Ja sama nie wiem co myśleć ! On podobno jest B dobry lekarz ma prywatna klinikę ! Mi się udało dostać się do niego ma NHS i mam leczenie za darmo i leki tez mam za darmo z opcji takiej że mam tarczyce !
Mi się wydaje że on ma dużo pacjentek i dużo osób ma takie samo leczenie i się udaje . Mam teraz dużego Zonka !!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Funia90
Fanka BB :)
@bertha specjalnie dla Ciebie fotka jak masz lupe w domu to ogladaj biel wizira z malutka plamka [emoji5]
To sa testy z allegro ale mi wystarcZy cien cienia i juz wiem ,ze moge isc na krew[emoji4]
To sa testy z allegro ale mi wystarcZy cien cienia i juz wiem ,ze moge isc na krew[emoji4]
Podziel się: