Funia90
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@bertha hehe test wyrzycilam ale jesli masz ochote to nasikam jutro[emoji16]
Przy becie 45 kreska jest prawie niewidoczna,a rano jak szlam na krew to mowilam mojemu M ,ze bedzie kolo 40[emoji16]
Jestem mistrzem przewidywania bety hehe[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@ovli22 tak mam cleksan 0,6. Lekarz chcial bym brala od 5 tygodnia, ale biore od pozytywnego testu. I u nas mysle ze do konca.
@Funia90 beta piekna. Mnie Sydor mowil ze nie ma znaczenia kiedy clecsan a kiedy acard. Biore acard rano a clecsan na noc bo latwiej zrobic zastrzyk jak juz ide spac i heparyna wazniejsza jak sie nieruszasz wiec chyba lepiej na noc. Mnie na poczatku maz robil ale szybko skapitulowal bo lekaz kazal od 5 tygodnia a ja od poczatku. Szybko nauczylam sie robic i io mam tylko siniaki a
Z pierwszych trzech zastrzykow a teraz jest ok.
@roxie123 niestety nie pomoge bo nie wiem.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Foczka ja również nie widzę
@ovli22 ten system brania leków do 12 tygodnia to taki sam jak w IE. Mnie też od razu jak wybił 12+0 kazali odłożył clexane, aspirynę, cyclogest, i steryd. Jednak ja znając historie dziewczyn stąd uznałam, że dziękuję za ich opinię i będę kontynuować leczenie. Powiem, Ci że gdybym poszła drogą przez nich wyznaczoną czy byłabym w tym miejscu gdzie jestem teraz...a tak mam swój kopiący cud i choć jest trudno z różnych względów to nie żałuję, że tak postąpiłam...
@Liluli widzę, że brzucho się wybił. Cudny okrągluszek
@Funia90 gratuluję owocnych wakacji