reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny wiem ze już było pisane !! Ale plis napiszcie jeszcze raz dla biednej Iwonki ;)
Do kiedy się bierze clexan , steryd i acard ?

Wchodziłam na wątek od Nafoczki są tam napisane leki ale nie od kiedy do kiedy . Dzięki

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny wiem ze już było pisane !! Ale plis napiszcie jeszcze raz dla biednej Iwonki ;)
Do kiedy się bierze clexan , steryd i acard ?

Wchodziłam na wątek od Nafoczki są tam napisane leki ale nie od kiedy do kiedy . Dzięki

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ovli coś kiepsko czytałas bo na mnie są napisane ;)

@ovli22 u mnie acard od 16 dnia cyklu encorton 15 mg od testu do 30 kwietnia ,10 mg do końca maja i 5 mg przez 2,5 tygodnia i clexan 0,6 biorę od testu pozytywnego u mnie był ok 9 dnia po owu bo robiłam szybko testa aby wdrożyć leki bardzo szybko rezultat jaki nie wiem zobaczymy

Dziewczyny dziś dostałam wyniki testu papa ryzyko niskie ale miałam ciśnienie jak zadzwonili myślałam ze jest źle a on do mnie mówi że nie mogli odczytać adresu e-mail

Ostatnia edycja:
@ovli22 u mnie acard już od roku bez przerwy, encorton 10mg od pozytywnego testu do pewnie 16tyg ciąży ,clexan 0.6 od testu 6tyg po porodzie.

@Porzeczka1234 cieszę się widzisz masz nauczkę żeby napisać wyraźnie ale takim telefonem też bym się zestrachała (nie czytac zesrała :o)

@Avita to jutro?? Matulku kciuki i powodzenia.

Ja jutro na wizytę wiecie co czuję ,obawy nie wiem skąd ani dlaczego ale jednak są.

Beatka to jutro wizytujemy razem [emoji28]

Avita powodzenia [emoji110][emoji110]

Ovli acard bralam na dlugo przed staraniami i wlasnie skonczylam teraz w 33tc. A clexan biore nadal.

Porzeczka to teraz tylko ciesz sie ciaza i nie stresuj wiecej [emoji6]

Ovli22 - acard do 30tyg bralam. Clexane do 6tyg po porodzie takze w dzien cesarki normalnie tez mialam. Sterydu nie bralam wiec nie pomoge.

Avita - mega kciuki za jutrzejszy dzien. Doczekalas sie [emoji2]

@Avita powodzenia:)
Dziś zaczął się mój ostatni cykl po szczepieniach. Mam zaplanowany wyjazd-babski- za 2 tygodnie. i właśnie się zorientowałam,że muszę z niego zrezygnować bo stymuluje ten ostatni cykl...
Się złożyło czasowo no...:/

reklama
Do góry