reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Marthi - tutaj na forum tez dziewczyna przestrzegala przed vasa previa jest osobny watek o tym. Dlatego tak wazne jest badanie przeplywow w ciazy

reklama
Cześć Dziewczęta
Chciałam Wam podziękować za wspólne rozmowy z niektórymi przez kilka lat. Chciałam Wam podziękować za rady, wsparcie, wskazówki. To w pewnym stopniu dzięki Wam mój cud jest na świecie i ma już ponad 10 miesięcy. Chciałam też podziękować za spotkania (@bertha), smsy, telefony (@nafoczka , @susana).
Trzymam mocno kciuki z staraczki, życzę spokojnych jak najmniej stresujących ciąż naszym brzuchatkom.
DZIEWCZYNY, WSZYSTKIE JESTEŚCIE WIELKIE!!!!!

Kilka słów wyjaśnień - Nie usuwam konta na BB ale nie będzie mnie na razie tutaj z Wami, bardzo żałuję, bo na forum jestem od 2010 roku, a na tym wątku chyba napisałam najwięcej postów i jest mi najbliższy - niestety pewne sprawy dosyć mocno wpłynęły póki co na taką decyzję...
...

Ostatnia edycja:
Na pewno na prenatalnych zapytam czy mi sprawdzi przepływy.
Beatka zawsze sprawdzają raczej, chyba że tak chodzisz jak te dziewczyny co problemu nie mają i rzadko gin odwiedzają i np prenatalnych nie robią. Ja przepływy miałam zawsze

Ps mam do was ogromną prośbę. Na watku ze zdjęciami wpiszcie/edutujcie na jakim temacie się udzielacie bo doszly do mnie słuchy ze nikow nie kojarzycie a to fakt ze są tam dziewczyny z działu "ciąża po poronieniu". Myśle że nie ma sensu was rozdzielać na dwa tematy bo wiele z was pisze tu i tu ale jeśli zechcecie to można tak zrobić :) i zachęcam do wizualizacji :D

reklama
@asia669 ksaze z bajki [emoji7][emoji7][emoji7]
I to juz miesiac. W sumie powinnam pamietac, bo to juz 5t[emoji1]

@Nusia123 a co u ciebie slychac.

Ja mam dzis znowu dzien swira, bo brzuch znowu narywa. Najbardziej lubie jak jestem ciagle glodna, robi mi sie niedobrze i slabo. Tymi chwilami sie rozkoszuje. One mnie uspokajaja

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja wlasnie przechidze jakas grype zoladkowa boli zoladek drugi tydz i lekka biegunka mam smecte i orsalit ale cos to nie chce przejsc :/ a w ta sob ide na wesele moze przejdzie ehh ok 2 czerwca @ i po staranka :] mam nadzieje ze do Was brzuszkowe mamusie dolacze w lipcu :] 3mam mocno za Ciebie i Was kciuki i pomodle sie za Was i Wasze malenstwa :*:*:)

Do góry