reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bea25ta sliczny cudaczek. Oczu nie mozna oderwac [emoji7]

@motylek1234 po takich przejsciach trudno jest wyluzowac, jednak dla dobra maluszka staraj sie byc spokojna. Jak widzisz lekarze czuwaja. Ja tez ucze sie im ufac

@Burczus tez mialam jedna stymulacje lametta 3-7dc 2x1 i pregnyl sama podawalam. Ciezko u mnie bylo wyczuc 1 dzien cyklu. Mysle ze mala obsuwa niewiele wnosi. Owulke wtedy mialam, choc sie nie udalo, ale z innych wzgledow

@Liluli piekny domek maluszka i super pies. Moj to kawal drania, a przed kotem to musze brzuch zakrywac[emoji4] bo ciagle po mnie skacze

@bertha przykro mi ze masz taka obsuwe w czasie, ale to moze byc pozytywne. Ja sie tez wsciekalam ze musze na transfer czekac do wrzesnia, ale potem odpuscilam. Stwierdzilam ze powoli do wszystkiego dojdziemy i zobacz jaka niespodziewajka. W koncu moglismy kochac sie dla przyjemnosci bez spinania. U nas tez ciagle sluszalam ze nie wiedza jakim cudem bylam w poprzednich ciazach a teraz pozrastane jajniki i jajowody. A owulka z nieczynnego jajnika. Cuda sie zdarzaja. Takiego cudu i cudaczka ci zycze [emoji64]

@Avita czekamy z toba do poniedzialku. Juz tak niewiele dni dzieli cie od spotkania z maluszkiem

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Na pewno zobaczycie moją dzidzie! Nie wiem czy dam radę w poniedziałek ale na bank się odezwe!!
A teraz albo hormony mi buzują albo emocje bo leże i rycze, że za 2 dni Ją zobaczę i że dotrwałam do końca!!
Myślałam, że jak będę znała datę i godz. CC to się uspokoję a tu jest jeszcze gorzej!
Muszę się ogarnąć bo mnie jeszcze do innego szpitala wywiozą;)

@Aviko a placz sobie. Ja tez myslalam ze jak beta bedzie dobrze rosla to sie uspokoje a swiruje bardziej. Kochana rozumiem stan ducha. Chyba tez tak bede reagowac. Tylko przede mna jeszcze szmat czasu. Teraz skupmy sie na Twoim cudzie buziaki [emoji8][emoji7][emoji3]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja jak mialam kupic te witaminy i przeczytalam,ze sa niewskazane w ciazy to sie wystraszylam i nie kupilam[emoji58]
Mam prenatal uno,mam nadzieje,ze tez da rade...ehhh

Marthi a widzisz to tego nie slyszalam,ale raz na jakis czas pewnie nie zaszkodzi[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Avita - jesteś przesłodka! Płacz ile wlezie, tylko się nie denerwuj! Już za dwa dni będzie bejbiś z Tobą!
Cudownie! Wszystkie Ci tego zazdrościmy :*:*:* Będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

@Funia90 - raz na jakiś czas na pewno nie :) Co do witamin - ja juz kupilam wlasnie na allegro i czekam na paczki! Stówka poszła jak nic :O @pixi.nova - jak będziesz chciala linki do tego, co kupilam, to pisz - podam :D

@Marthi ja juz zostane narazie przy tym prenatal uno ,tam tez jest metylowany kwas i b12[emoji4]

Kiedy stranka?(tyle tu nas ,ze nie wiem czy pytalam)

@Avita placzesz bo niedowierzasz,ze twoj skarb bedzie z Toba[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Porzeczka jak tylko wyjde z domu to ona ciagle sie przytula do brzucha [emoji5]
Marzy mi sie jeszcze jeden do pary dla niej ale to kiedys [emoji28]

Nafoczka pamietam jak nie moglam znalezc tej apteki,ale dla mnie to taaaka odlegla przeszlosc [emoji23]

Marthi u mnie w biedronie czesto jest ta pizza bezglutenowa.

Bertha sciskam Cie mocno [emoji5]

Destino nasza psinka to z tych na pozor groznych za brama szczeka i sie wscieka a na spacerach sie chowa za naszymi nogami [emoji23][emoji23]

Avita Ty juz koncoweczka i za kilka dni zobaczysz dzidziulka [emoji7]
Ja nawet nie chce myslec co bedzie ze mna na kilka dni przed jak ja teraz ciagle placze.

@bea25ta piękny ta twoja fasolka, zazdraszczam pozytywnie!!
@bertha jak ja Cię rozumiem mnie też to czekanie już wykańcza u mnie mija już ponad roku od ostatniej straty i kolejnych badań, starań, diagnoż, pomysłów a może to zadziała i mam wrażenie że ciągle jestem w punkcie wyjścia a czas biologiczny depcze mi po pietach...:sad::sad::sad:
dziś w pracy odwiedziała nas kolezanka z pracy, która jest w końcówce ciązy i jak ją zobaczyłam to już się wogóle załamałam...dół:hmm:

reklama
Do góry