reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@kas zdjęcie obiecane jest ci właśnie dane. :* Sorry mały jak jesteś chłopcem a tu tyle ciotek cię gołego ogląda :p:p:p

Zobacz załącznik 807089

Ale piękności!!!!!!!
Bea, przypomnij w którym tygodniu dopiero pojawił się bąbelek a wcześniej tak dobrze się ukrywał? W 7tc dopiero się ujawnił?

Ja nie bardzo mam co pisać.. dzisiaj w ogóle mam jakiś dołek i zwyczajnego wkurwa, może to jakiś pms, choć jeszcze biorę luteinę i dupka wiec raczej do @ jeszcze chwila.
Byłam na wizycie u swojego gina, rozmawial z ginem z kliniki - oczywiście usłyszał tylko ze "tak się zdarza".. także więcej się od dziewczyn z wątku in vitro dowiedziałam. Na kolejna próbę muszę czekać ze 3 cykle.. także dla mnie to wieczność..
teraz na jajnikach mam jeszcze wyrośnięte jakieś dwa wielkie pecherzyki niepekniete po tej całej stymulacji, wiec trzeba je teraz pokonać wiec dupka dostałam na 10 dni. Co oznacza kolejne przesunięcie cyklu..
Po @ wizyta u gina i dopiero pojadę z wynikami świętymi amh i fsh do kliniki na wizytę.

Gin oczywiście daje nadzieje ze może naturalnie uda w międzyczasie.. ja się nakręcam, nadzieje sobie buduje ale po co.. znowu będą same biele na testach.
A libido gdzie spadło w otchłanie czarnej dziury.
Nie chce mi się.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

a o jakiej porze brałyście/bierzecie clo?
Podbijam pytanie. Bo odp mi moja gin,że w pn mam przyjechaćna wieczór (powinien być 3dc). Więc jakbym brała to od wieczora-no chyba,ze od @anetkruczek dojdzie w południe:) dziękuję za pomoc;*
@bertha przytulam;/ nie umiem inaczej pocieszyć. Nie ma menopauzy-nie poddajemy się;*

@Marthi co masz na mysli kochana ,ze nie jest polecany?w sensie w ciazy czy ,ze niedobry[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Bea, przypomnij w którym tygodniu dopiero pojawił się bąbelek a wcześniej tak dobrze się ukrywał? W 7tc dopiero się ujawnił?
maluch pokazał się na usg w 8 tyg+4dni. Bertha nie nakręcaj się na naturalsa czekaj na stymulacje a ja życzę Ci abyś mogła się zastanawiac czemu okres nie przychodzi i przypomnisz sobie że już jakiś czas temu powinien być więc głowa na luz i do ogródka.

@Gabiś a ja czekam na buźkę Twojej królewny.

@burczuś mój dr P kazał lamette 3-7 rano i wieczorem

@anetkruczek najwyżej w 10 dc zobaczysz wielkość jajek obliczysz kiedy zrobić zastrzyk i sama sobie go podasz. Lepiej wchodzą niż clexany.

@marzycielka81 Kciuki za ten nienajprzyjemniejszy zabieg ale ma być skuteczny i po nim już tylko Ci prostej życzę

@Avita to jak już dostałaś zastrzyk dla dzidka na płucka to czekamy do poniedziałkowych fotek. Chyba nas nie zawiedziesz

Dziewczyny, dziękuję Wam za pomoc! Zakupiłam już witaminy na Alledrogo! :p
Ale zdziwił mnie opis jednej witaminy - tej B6, o której pisałyście - na aukcji: Link do: WITAMINA B6 B 6 P-5-P KOENZYMATYCZNA 60kap SWANSON jest napisane, że nie wskazane jest zażywanie w ciąży... W każdej tak jest? :O Czytałam głównie o Swansonie... aczkolwiek ostatecznie kupiłam kwas, b6 i b12. Niech działają cuda w przygotowaniach do kolejnej, najważniejszej bitwy w moim życiu. <3

@bertha - mnie też strasznie męczy ta walka z lekarzami, to czekanie i ciągła niewiedza...
przede mną intensywny koniec maja i czerwiec - dużo wizyt, obrona magisterki, praca na caly etat non stop, itp... No, ale co ma być to będzie. Wierze, jak zawsze zreszta, ze w koncu zaswieci i dla mnie slonce... ;) Staram się myślec pozytywnie i cieszyć każdym dniem. Bycie w stałym kontakcie z dziewczynami tutaj też dużo daje, ale nie ukrywam, że udaje mi się pisać tylko w pracy, popołudniu wiecie - obiad, dom, pisanie mgr, psy, stale coś... Wieczorem jestem padnięta, a rano dobudzić się nie mogę... Znowu mam jakieś przesilenie, albo Hashi nie daje mi wstać z wyra :/ Budzik dzwoni codziennie od 5 20, a dobudzam sie dopiero ok 6 30. Wczoraj poszlam spac po 21 a i tak obudzil mnie dopiero o 6 45 - dobrze, ze mam prace taka, ze moge zaczynac o ktorej chce....bo tak, moglabym miec problem, poniewaz staram sie chodzic do biura zawsze na 7 00... w tym tygodniu jednak nie wyszlo mi to ani razu :p

@Funia90 - nie chciałabym wprowadzać w błąd, ale czytałam, że chyba przy problemach z tarczycą nie jest wskazany... jednak, tak jak mowie, mogę się mylić i nie chce wprowadzac w blad... :)

Marthi, na moich wszystkich witaminach jest napisane, że nie zalecane w ciąży. Po prostu chodzi o to, ze nikt nie robil doswiadczen na kobietach w ciazy

reklama
Dziewczyny, dziękuję Wam za pomoc! Zakupiłam już witaminy na Alledrogo! :p
Ale zdziwił mnie opis jednej witaminy - tej B6, o której pisałyście - na aukcji: Link do: WITAMINA B6 B 6 P-5-P KOENZYMATYCZNA 60kap SWANSON jest napisane, że nie wskazane jest zażywanie w ciąży... W każdej tak jest? :O Czytałam głównie o Swansonie... aczkolwiek ostatecznie kupiłam kwas, b6 i b12. Niech działają cuda w przygotowaniach do kolejnej, najważniejszej bitwy w moim życiu. <3

@bertha - mnie też strasznie męczy ta walka z lekarzami, to czekanie i ciągła niewiedza...
przede mną intensywny koniec maja i czerwiec - dużo wizyt, obrona magisterki, praca na caly etat non stop, itp... No, ale co ma być to będzie. Wierze, jak zawsze zreszta, ze w koncu zaswieci i dla mnie slonce... ;) Staram się myślec pozytywnie i cieszyć każdym dniem. Bycie w stałym kontakcie z dziewczynami tutaj też dużo daje, ale nie ukrywam, że udaje mi się pisać tylko w pracy, popołudniu wiecie - obiad, dom, pisanie mgr, psy, stale coś... Wieczorem jestem padnięta, a rano dobudzić się nie mogę... Znowu mam jakieś przesilenie, albo Hashi nie daje mi wstać z wyra :/ Budzik dzwoni codziennie od 5 20, a dobudzam sie dopiero ok 6 30. Wczoraj poszlam spac po 21 a i tak obudzil mnie dopiero o 6 45 - dobrze, ze mam prace taka, ze moge zaczynac o ktorej chce....bo tak, moglabym miec problem, poniewaz staram sie chodzic do biura zawsze na 7 00... w tym tygodniu jednak nie wyszlo mi to ani razu :p

@Funia90 - nie chciałabym wprowadzać w błąd, ale czytałam, że chyba przy problemach z tarczycą nie jest wskazany... jednak, tak jak mowie, mogę się mylić i nie chce wprowadzac w blad... :)
Marthi tak pisze, nie czytaj
Lamette na stymulacje tez w ciąży się nie bierze bo to lek na nawotwory a nie ciążę :)
Napiętym grafikiem się nie przejmuj, dojdzie ciąża i dzidzia będzie aż strzelał ;) wiec traktuj ten czas jako okres przygotowawczy :*
@burczuś ja też nie miałam stałej pory, wszytko zależało o której byłam u lekarza :)

Do góry